התייעצות קלה

נופר30

New member
התייעצות קלה

אמא שלי נוסעת חודש הבא לדודה שלי לבר מצווה ותפגוש שם את אחותי והאחיינים שלי בהתחלה חשבתי להכין שלט לדלת לכל אחד ( אבל החבילה עם המפיות עדיין לא הגיע ) אני רוצה לשלוח משהו לאחיינים שלי מהדודה אבל אני שוברת את הראש ולא מוצאת מה יש לילדים האלה הכל היא הילדה הכי יפה בגן בת 8 אוהבת את מה שבנות אוהבות וגם סוסים הוא הילד הכי מדהים בעולם והוא בן 4 מת על תומאס הקטר מה אפשר לשלוח להם ?( ושגם לא יהיה כבד ) תודה

POOH*

New member
אולי ספרים?

אם הם לא גרים בארץ - אולי ספרים מפה..

נופר30

New member
אז זהו שכל פעם אני שולחת ומביאה

להם ספרים ודיסקים מהארץ אמא שלי הייתה שם לפני 4 חודשים ושלחנו להם מלא דברים לקים נצנצים לגדולה ( היא הייתה בתקופה כזאת ) ותיקים מלאים בממתקים לשניהם וקישוטים לשיער ( כי היא אוהבת ) הקטן אין לו בעיה לקבל משהו ממש קטן העיקר שיהיה עטוף ( מישהו ראה אולי פה פיג´מה עם תומאס עליה ?) חשבתי אולי על משהו מעניין ( ערכת קוסמים זה טוב לגיל 4 ?)

במבה

אולי משהו מיוחד מהארץ? כזה שהם יוכלו להגיד "הביאו לי מחוץ לארץ". שלט לדלת החדר נראה לי ממש יפה, בעיקר עם על כל שלט מצויר מוטיב שהילדים אוהבים וכתוב בעיברית ואנגלית. (לא הבנתי את עניין המפיות). מוכרים בנחלת בנימין כל מיני עבודות עץ וכאלו וניתן להרכיב את שמות הילדים ממגוון אותיות או לבקש שיכתבו לך שם על משהו.

נופר30

New member
הם מעדיפים שושים וגם זה כבר

ישלח ( נשלח כל פעם ) לגבי השלטים השלטים אמורים להיות מעשה ידיי והמפיות יש צורת אומנות של הדבקת מפיות על עץ ( או דברים אחרים ) וזה הופך לחלק מהעץ כאילו צוייר רציתי לעשות לו שלט ושעון של תומאס ולה של סוסים אבל אני לא אספיק עד שאמא שלי תיסע אז חשבתי על משהו אחר בנתיים ( למרות שלא חייב רק לפני כמה חודשים שלחתי להם ערמות אבל הם האחיינים שלי ואני מנצלת כל הזדמנות לפנק אותם )

למעלה