התייעצות קלה...

a2a1

New member
התייעצות קלה...

אני בת 24 והכרתי בחור ממש מדהים לפני כמעט חודשיים בן 25...הכול זורם ממש טוב..ממש טוב לנו ביחד...כבר הכרתי חלק מחבריו הקרובים הוא הכיר את חברותיי הכל טוב ויפה..
הבעיה היחידה זה שהוא עוד לא מוכן לבוא אליי הביתה..ואני כבר באתי אליו אומנם לא הכרתי את הוריו (שזה גם סיפור מוזר בפני עצמו)אך הכרתי את אחיותיו הגדולות,דיברתי איתו על כך והסברתי לו שלא אמור להיות מפגש רשמי עם ההורים אך כן אמור לבוא אליי כדי שיהיה להורים שלי מושג מי הבנאדם איתו אני מסתובבת מזה חודשיים,כי ההורים שלי גם כל הזמן שואלים שאלות לגביו ותוהים למה לא מגיע...אפילו החברות שלי אומרות לי שזה מוזר...
דיברתי איתו על זה לא פעם ולא פעמיים הוא נרתע מהמפגש בטענה שזה עוד יקרה פשוט לא עכשיו....ואני לא מבינה למה זה ככה? כי הוא באמת מראה לי רצינות והשקעה אבל מצד שני שני האקסים שלי כן באו אליי כבר אחרי חודש וחצי ורק הוא אומר לי "אני אבוא אבל לא עכשיו" וכל פעם זורק תירוץ אחר: "אני אחרי אימון" , "אני עייף לנהוג"...וכו'

יש למישהו עצה ממה זה נובע?ומה אני יכולה לעשות בנידון?

sharonlevari

New member
הוא לא חייב לבוא להורים אחרי זמן כה קצר

וזה לא אומר על אי רצינות או שטויות שאחרים יכולים לומר.
אני אישית מבסס את הקשר עם הבחורה נטו ואז מתפנה למעגל הקרוב אליה וכך הלאה,.. לא חייבים מייד הכל, לא בריא.
תתמקדי בעצמך ולא בהורים שלך או בלבוא אלייך...

שלום

עיקר הקשר שלכם צריך להיות ביניכם ולא זה עם המשפחה של זה. המשפחה צריכה להישאר כרקע, ויהיו מנומסים אליה בלבד. לאט אולי יתרגלו זה לזה, וייוצר קשר.

a2a1

New member
תודה רבה על תגובתכם..

אבל אני מסתכלת על זה מנקודת מבט שאומרת שאולי הוא לא באמת רציני כמו שחשבתי..אני מבינה שלפגוש את ההורים זה רציני מדיי ואפילו מלחיץ..אבל בשלב כזה זה כבר אמור להיעשות..זה מוזר לי כי אף גבר שיצאתי איתו לפני כן לא נמנע מזה כל כך...

תשובה

לדעתי, זו לא השאלה שאת צריכה להתחשב בה. עליך לבדוק איך הוא מתנהג אליך. ככל שהוא נותן לך אהבה במלים ובמעשים, הוא יותר רציני וכדאי להישאר בקשר. החלטתו לא לפגוש את המשפחה אולי מוטעית, אבל לא בהכרח שיקול לנתק את הקשר.

a2a1

New member
אני יודעת אבל..

היחס שלו אליי אם במילים ואם במעשים הוא יחס שבאמת כל בחורה הייתה שמחה לקבל,הוא מתקשר ודולח הודעות חשוב לו לראות אותי כל זמן שזה מסתדר עם הלימודים והעבודה שלי,באמת שכל כך כיף לי בקשר הזה ובגלל שאני רוצה שזה ימשיך אני מצפה שיבוא אליי..וזה שהוא לא בא וגם לא מראה נכונות לבוא (חוץ מזה שאומר שעוד יבוא שזה יזרום בכייף כשזה ייצא..)זה בכלל גורם לי לתהות לגביי מהות הקשר...

תשובה

אולי תשאלי אותו למה הוא לא רוצה להכיר את הוריך. כל אדם מנהל קשרים בדרך אחרת. אם הוא דואג לך, עוזר לך, תומך בך, מחמיא לך, נותן לך ברכות ומתעניין בך, הכי טוב לקשר.

למעלה