התייעצות קלה...

dandi99

New member
התייעצות קלה...

עוד שבוע וחצי לחבר שלי יש יומולדת 21 והחלטתי להכין לו את ערכת התכונות (21 תכונות
) בכל אופן יש לי 2 תכונות שיחסית דומות : שמן+מתוק. רציתי להתייעץ איתכן האם כדאי להכין לו כמה סוגי עוגיות שוקולד לתכונת השמן. ולמתוק-זר מתוק או מגוון מסוים של ממתקים מתוקים? בהתחלה רציתי לעשות באחד מהן עוגה אבל יהיה קשה לעטוף אותה עם כל המתנות. ככה שעוגה הוא יקבל בנפרד מהמתנות. או שאולי בכלל לשמן להכין לו ארוחה שאני אבשל?(כבר עשיתי את זה פעם עטפנו את הכל ועשינו פיקניק לילי באחד הפארקים שבראשון). בנוסף מאחר ואבא שלי גימלאי צה"ל אני הולכת להזמין 2 כרטיסים לספארי :). האם כדאי לחכות לתאריך שנרצה ללכת ואז להזמין ובינתיים ל"הכין" כרטיסים שימחישו את המתנה?(אני חוששת להזמין כרגע כי יש להם תוקף מסוים). פעילות נוספת זה קיר טיפוס שמצאתי לא רחוק מהבית שלי בתל אביב שאני חושבת לחכות שאני אקבל תעודת תושבת תל אביב ואז גם הכרטיסים יצאו יותר זולים אלא אם כן נחליט לפני זה לללכת ואז נקנה שנגיע לשם ובינתיים גם זה כרטיסים שאני אכין,מה אתן מציעות? בנוסף,עוד חודש לי ולחבר המדהים הזה יש שנה! את ערכת חמשת החושים כבר עשיתי לו וכפי שאתן רואות פה גם את ערכת התכונות. יש לכן הצעה משלכן?משהו שאתן עשיתן? חשבתי אולי על להכין מונפול שלנו...מה אתן אומרות? יש מישהו שיודעת איזה חומרים צריך? וואי ממש מצטערת על המגילה XD.

M o r k a

New member
ואוווו איזו השקעה! חח

אני חושבת שלשמן תכיני לו עוגיות באמת ולמתוק שוקולד או סוכריות או משו אחר שהוא אוהב... כי אם הוא באמת שמן באופי הוא ישמח לכל אוכל :) האמת שאני ממש ממש גרועה במתנות ולשנה אני וחבר שלי עשינו הסכם בלי מתנות פשוט נסענו לים בלילה... גם לשנה וחצי לא קנינו כלום כי הוא בכלל סגר ואפילו לא חגגנו חח אנחנו גרועים.. בקיצור ממש אהבתי את הרעיון ואני חושבת שלשים הכל באריזה אחת יהיה הכי מגניב לכן אולי תוותרי על עוגה ורק תשימי כמה עוגיות בקופסה... 3>

GrowingMadness

New member
כתבתי הודעה ארוכה וזה זרק אותי באמצע ../images/Emo46.gif

תפוזונה. אממ לדעתי תכיני קופונים לספארי ולקיר טיפוס ותכתבי עליהם שהוא יכול לממש אותם מתי שמתחשק לו... לדעתי להזמין כרטיסים מראש זה סיכון פשוט.. [במיוחד כי הוא בצבא ויכולים להקפיץ אותו כל הזמן ואת לא באמת יודעת מתי הוא חוזר הביתה
] לתכונות- זר מתוק זה כלכך חמווווד! תקני תקני תקני! אני חושבת שזה מושלם לתכונת המתוק ושזה פשוט מקסים כ"כ D: ולשמן לדעתי ארוחה [במסעדה או שאת תבשלי] זה הכי טוב... אם כי גם עוגה מתאימה לשמן אבל אמרת שאת מכינה לו עוגה בלי קשר
ולשנה את יכולה להכין אלבום או לוח שעם מלא תמונות ומשפטים ודברים מגניבים שקשורים לשנה שעברה עליכם... וגם מונופול זה רעיון טוב אם את טובה בדברים האלה
אוף את כזאת חברה משקיענית! הלוואי על כולנו

dandi99

New member
תודה תודה :)אז ככה...

אוקיי אז עכשיו אני מתלבטת אם לשמן להכין עוגיות או להכין ארוחה XD (מסעדה זה כ"כ רעיון לא טוב כי הוא לא נותן לי אף פעם לשלם
) אני גם עכשיו גרה ממש קרוב לים (כאילו שבראשון לא גרתי קרוב
)אני יוצאת מהבניין שלי ואני רואה את החוף של תל אביב =].אם אני אעשה ארוחה אפשר לעשות את זה על החוף או בפארק הירקון לא?(גם זה לא רחוק XD). זר מתוק במקום לקנות חשבתי להכין(אני עוד אתחקר אותו איזה ממתקים הוא אוהב חוץ מקינדר בואנו לבן ואני ממש טובה בלתחקר אנשים חח) חבל על הכסף אם אני יודעת להכין ולקנות חומרים לבד שאני יודעת שהוא בטוח אוהב. על הכרטיסים גם אני חשבתי ככה.. לגבי השנה,בחודש הראשון שלנו היינו בים כך שזה סוג של מיחזור אבל אני רוצה להכין לו גם משהו. אלבום/לוח שעם עם תמונות הוא אמר כבר שהוא לא אוהב זה לא מדבר אליו.ומשהו עם תמונה אני כבר עושה ביומולדת שעון (שי-אני לא סתם משגעת אותך במסנ'ר חח). מונפול..השאלה אייך עושים את זה :).. תודה בנות!אני אשמח לעוד תגובות. ושי, כולן כאן משקיעניות=]

GrowingMadness

New member
../images/Emo99.gif

אני שונאת אותך! גם אני רוצה לגור קרוב ליםםםםם
[אפילו שהנוף מהחצר שלי זה הנוף המדהים של מפרץ חיפה
] אוקיי, אז פארק הירקון זה ממש מגניב בהתחשב בעובדה שאת לא רוצה "למחזר" ולקחת אותו שוב לים. יש שם מקומות ממש יפים לשבת ובכלל יש שם אווירה ממש כייפית כזאת
בקשר למתנה... אם הוא לא אוהב את הרעיון של אלבום או לוח שעם אז לכי על המונופול! זה רעיון אדיר D: או שבמקום זה תכיני לו קופונים או משהו ^^ אם את לא מוצאת תשאלי בפורום ימי הולדת ומתנות הם מזה חמודים ועוזרים שם... אני אומרת שבגלל שהוא תמיד משלם עלייך בארוחה, תגנבי לו את הארנק או משהו לפני הארוחה ותכריחי אותו לשלם עליכם
[זה מה שאני עשיתי ביום הולדת הקודמת של חבר שלי כי גם הוא כזה ג'נטלמן
] אבל אם את ממש לא רוצה אז תכיני לו עוגיות או שתעשו ביחד ערב פונדו עם מלא פירות וממתקים .. זה גם מתאים לשמן ^^ פוו חפרתי XD ואל תהיי עמה, את יכולה לשגע אותי במסנג'ר כמה שבא לך!!

dandi99

New member
נשפכתי על הרצפה מהעמה XD

דבר ראשון יש לך את הנוף של מפרץ חיפה!על מה את מתלוננת?:) אז אם אני לא אלך על המסעדה אז באמת אפשר לעשות מיני פיקניק או עוגיות כמו שהבנות האחרות אמרו או ערב פונדו נשמע ממש פאנן בהתחשב בזה שיש לי את כל הכלים של פונדו בבית!(אמא קנתה מארה"ב :)). קופונים הכנתי לו ל10 חודשים והוא עדין לא השתמש בהם (טוב נו כי חודש שלם הוא לא היה בבית). אני חושבת שאני בסוף כן אלך על המונפול, אם יש לכן הצעות מה מי מו אייך וכאלה אני פה לשמוע^^. ניסיתי פעם אחת לגנוב לו את הארנק ואחרי שהוא כמעט התחרפן שהוא לא מצאת אותו כי יש שם תעודת לוחם זה נגמר בזה שאמרתי שזה אצלי והוא בתגובה התחיל לדגדג אותי עד שהוא קיבל את הארנק בחזרה,אני שונאת דיגדוגים =].

GrowingMadness

New member
אהה עלו לי כמה רעיונות!!!

מה דעתך [לכבוד השנה ביחד] להכין ערכת משהו משהו? או מתנת "סיבות למה אני אוהבת אותך"?

dandi99

New member
מה זה מתנת סיבותלמה אני אוהבת אותך?

המשהו משהו גם רעיון אבל הוא דומה לערכת התכונות לא?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיווו איזה אתר טוב זה!

פשוט עושה חשק להכין לו מתנה לכל חודש חחחחחח אני אחפור באתר עכשיו ושבוע הבא יונתן יוצא לאפטר בדיוק ביום שיש לנו שנה ו-9 אז אני אכין משהו ;)

GrowingMadness

New member
חח נכון?

חיפשתי בכלל משהו לדיסק שאני מכינה לחבר שלי ומצאתי את האתר הזה :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמגניב :)

זה רק מזכיר לי שחבר שלי בן 19 וחצי :ם אני עוד זוכרת שהכרנו שהוא היה בן 17 וחצי ועכשיו זה נשמע לי כלכך גדול חח אני עוד אומרת לאנשים בטעות שהוא בן 18 חחחחחחח המ.. וניראה לי לשמן תכיני כמה עוגיות, תעטפי ושימי בקופסא. אפשר להכין גם עוגה בנוסף לחגיגת היומולדת וזה :) ולמתוק זר ממתקים נשמע מתוק ביותר! מלא גומי וחמצוצים חח הכרטיסים זה דרך "חבר"? כי אם אני לא טועה אצלם כל פעם שמזמינים כרטיסים למשהו התוקף שלהם זה עד 31.12 של אותה שנה שהזמנת.

dandi99

New member
כמו שאני באתי לכתוב 20 במקום 21..

וכן,אבל לאחרונה שינו קצת את הכרטיסים לכן אני מפחדת להזמין מראש. זה בדיוק מה שאני מתכוונת לשים בזר :)

חחח איזה קטע!

אני בדיוק בדרך לעיר לקנות חומרים להכין לו מונופולי :] אני יכולה לעזור לך אם את צריכה, אחרי שאני אראה שזה בכלל הולך לי
לפי דעתי לשמן את יכולה להכין לו ארוחה, ולמתוק זה מותק כזה.
זה יהיה יופי טופי וכמו ששי אמרה, נראה לי הכי טוב קופונים ואיזה שבת מראש שיתאים לכם תזמיני. אני בטוחה שזה לא ישנה לו

dandi99

New member
כן כן כן :) איזה חומרים את קונה?

רגע מאיפה את בכלל ? אם את באיזור המרכז אולי אני גם אקנה משם אני רק שבוע בתל אביבXD.

אז עכשיו חזרתי.. ../images/Emo3.gif

אני גרה בפ"ת, אם זה עוזר קניתי קאפה, בריסטול קשיח גדול כזה בריסטולים צבעוניים לכרטיסיות טוש שחור דבק זה בינתיים, נראה ככל שאני אתקדם אני בטח אטרך עוד דברים. אני הולכת לשרטט על הקאפה בדיוק את הצורה של הלוח של המונופול הרגיל, לכל "עיר" (אני אהפוך את זה ליציאות, בתים, מסעדות, פארקים וכו') אני אעשה בצבע שונה, אני אעשה כרטיסיות של שאלות ומשימות עלינו ואחד בשביל השני כמובן..
כסף אני שמעתי על תוכנה כזאת "איחולן" שיש שטרות מוכנים ואני אשים תמונה שלנו במקום המתאים, חיילים אני אכין מהשאריות של הקאפה עם תמונה שלנו כמובן.. כלא יהיה הצבא
, תחנות רכבת אני עוד לא סגורה, או שאני אעשה את הקווים שאנחנו משתמשים (השתמשנו יותר נכון) או את הרכבות.. נראה. ואממ זהו בינתיים. אם יש לך שאלות אני פה

dandi99

New member
וואי ממש מגניב!

מאיפה מורידים את האיחולן :O. אני בטח באחד מהם אעשה נתקעת בפקק בתל אביב XD (אני עברתי לתל אביב והוא בראשון). אני דורשת(שימי לב יש לי דרישות :p
) שכל פעם שאת עושה שלב כלשהו תשתפי אותנו =]. אני עכשיו אחפש חנות יצירה בסביבה של הבית שלי :p.

M o r k a

New member
די חחחחח אתן גורמות לי להרגיש כזאת מעפנההה

אנחנו היחידים שעשינו הסכמי בלי מתנות??? וואי אני חברה נוראית ><

למעלה