התייעצות קלה...
עוד שבוע וחצי לחבר שלי יש יומולדת 21 והחלטתי להכין לו את ערכת התכונות (21 תכונות
) בכל אופן יש לי 2 תכונות שיחסית דומות : שמן+מתוק. רציתי להתייעץ איתכן האם כדאי להכין לו כמה סוגי עוגיות שוקולד לתכונת השמן. ולמתוק-זר מתוק או מגוון מסוים של ממתקים מתוקים? בהתחלה רציתי לעשות באחד מהן עוגה אבל יהיה קשה לעטוף אותה עם כל המתנות. ככה שעוגה הוא יקבל בנפרד מהמתנות. או שאולי בכלל לשמן להכין לו ארוחה שאני אבשל?(כבר עשיתי את זה פעם עטפנו את הכל ועשינו פיקניק לילי באחד הפארקים שבראשון). בנוסף מאחר ואבא שלי גימלאי צה"ל אני הולכת להזמין 2 כרטיסים לספארי
. האם כדאי לחכות לתאריך שנרצה ללכת ואז להזמין ובינתיים ל"הכין" כרטיסים שימחישו את המתנה?(אני חוששת להזמין כרגע כי יש להם תוקף מסוים). פעילות נוספת זה קיר טיפוס שמצאתי לא רחוק מהבית שלי בתל אביב שאני חושבת לחכות שאני אקבל תעודת תושבת תל אביב ואז גם הכרטיסים יצאו יותר זולים אלא אם כן נחליט לפני זה לללכת ואז נקנה שנגיע לשם ובינתיים גם זה כרטיסים שאני אכין,מה אתן מציעות? בנוסף,עוד חודש לי ולחבר המדהים הזה יש שנה! את ערכת חמשת החושים כבר עשיתי לו וכפי שאתן רואות פה גם את ערכת התכונות. יש לכן הצעה משלכן?משהו שאתן עשיתן? חשבתי אולי על להכין מונפול שלנו...מה אתן אומרות? יש מישהו שיודעת איזה חומרים צריך? וואי ממש מצטערת על המגילה XD.
עוד שבוע וחצי לחבר שלי יש יומולדת 21 והחלטתי להכין לו את ערכת התכונות (21 תכונות