התייעצות קלה

g2bsis

New member
התייעצות קלה

יש לי מישי שאני יוצא איתה.. היא גרה במרחק 40 דקות ממני, אבל היא בצבא כרגע ועושה 10\4, ככה שיכול לצאת לי בפוטנציאל לראות אותה 4 ימים מתוך עשר... בהתחלה היא די חיזרה אחרי ולא ידעתי אם אני רוצה אותה או לא, וסתם זרמתי לאן שזה הוביל.. כרגע אני די בקטע שלה, ויש לה יומהולדת עוד כמה ימים (שהיא חוזרת), היא אמרה לי שהיא יכולה לבוא לישון אצלי ביום הזה (היא תבוא אלי בלילה), וללכת בבוקר (בטח 11-12) קצת נראה לי מוזר, הטענה שלה שהיא רוצה להיות בבית מוקדם, ואז יום אחרי זה עם חברות והכל זה מאד מתקבל על הדעת אם אתה חושב על זה, אבל מצד שני.. לבוא לישון וישר לברוח אחרי שלא נפגשנו 10 ימים? מוזר.. ראוי לציין שהיא כן מתקשרת, והעלתי איתה את הנושא הזה שאולי יש לה פחות DRIVE מפעם לפגוש אותי והיא אומרת שלא וכאלה.. (נכנסת למגננה) מה דעתכם?

DANA178

New member
דעתי היא..

שהיא רק מסבירה לך שבארבעה ימים האלה,היא גם רוצה להיות עם חברות, אני בספק אם היא באמת תלך ב10-11, שאני ישנה עם בנים אני בדכ לא רוצה ללכת מהם כל כך מהר.. היא פשוט מכינה אותך למצב שתדע שיש לה עוד תוכניות, אם אתה רוצה שהיא תישאר עוד-פשוט תגיד לה:)

זה מובן לחלוטין

הבחורה מנסה לחלוק איתך ועם המשפחה, ועם החברות ועם התחושה הביתית. זה מובן. תנסה לדבר איתה.

11-12 זה לא כזה מאוחר

זה מספיק בשביל לישון עד שעה לא מאוד מוקדמת, לעשות סקס על הבוקר, לאכול ארוחת בוקר נעימה ולראות קצת טלויזיה ביחד. חוץ מזה 4 ימים מתוך עשר זה לא כל כך נורא, יש אנשים שהשירות הצבאי שלהם מפריד מהם לשבועיים ויותר כל פעם ואז יש להם רק יומיים אחרי השבועיים האלה... בקיצור תסתכל על חצי הכוס המלאה

אני רואה שכבר בנית להם לו"ז שלם... ../images/Emo8.gif

בטח גם כאן אין חכמה כבעלת ניסיון.

היה לי חבר קרבי שהיה מתעופף לפני 8 בבוקר

וזה היה באמת מוקדם... אפילו אם היו לו עוד הרבה דברים להספיק ביומיים-שלשה שהוא בבית. אז 11-12 זה ממש לא נורא. אף אחד לא אמר שאם ישנים ביחד זה אוטומטית כולל את כל היום שלמחרת.

אתה צריך להבין שהיא מנסה גם להמשיך להיות

בקשר עם חברות ומשפחה ורוצה לבלות גם איתם ביום הולדת, וזה לא שהיא בורחת, הי סה"כ תישן אצלך ותלך באמצע היום שלמחרת...היא מכינה אותך שיש לה תוכניות לאח"כ. לא ביג דיל לדעתי...

למעלה