התייעצות קטנטנה!

התייעצות קטנטנה!

היי, שאלה לי אליכם אנשים יקרים! אני צריכה הצעה למתנה לחבר-שילוב של מתנה לט"ו באב ולסיום קורס בצבא. (לא משהו קיטשי,ושימושי לחייל) חוץ מזה אני צריכה הצעות ורעיונות לערב מקורי ורומנטי -לערב של ט"ו באב. אנא השתמשו בדמיון הפורה שלכם ו... תודה!

Gefen

New member
תשובה קטנטנה...

למתנה הייתי קונה תחתון סקסי וספר טוב... אחד לגוף ואחד לנשמה ושניהם נראים לי מתאימים לחייל... או לחילופין, מנוי לפלייבוי, שיגיע אליו ישירות לד.צ... (הוא בטוח יעריך את זה וזה גם שימושי מאוד לחייל..) ערב מקורי- אמבטיית קצף משותפת לאור נרות ריחניים ולצלילי שיריו של ליאונרד כהן, אחר כך ארוחה מעשה ידייך, או אם את אסון במטבח אז עדיף להזמין איזה טייק אווי סיני... דביק, רומנטי, אבל נראה לי שיעשה את העבודה... בהצלחה.. גפן

ארון קבורה

בסיום הקורס קורעים קריעה, ובט"ו באב - מיללים על הנשמה. רק מוח גאוני אינפנטילי אנליסטי אנאלי כשלי מסוגל להוציא כזה פתרון מושלם, פשוט פרפקט. כעת נשאר לי רק לאסוף את חלקי וחלוקי ולהתעופף

NasTy GirL

New member
גם לי יש דה ז´ה וו היסטרי...../images/Emo108.gif

כי באחד הפורומים הרבים האחרים שאני משתתפת בהם, נשאלה בדיוק אותה השאלה- שילוב של ט"ו באב ולהתחלת הצבא... אז הנה כמה מהרעיונות שאני זוכרת [זה היה כנראה ברעיונות מטורפים..]: -מנוי לפלייבוי שיגיע הישר אל הבסיס -ספר טוב ותחתון יפה [טוב לנפש, טוב לגוף] -לילה רומנטי בין המון נרות, באיזה ג´קוזי או משהו בסגנון...

למעלה