התייעצות קטנה

sLoVaKit

New member
התייעצות קטנה

אני מתחילה לחסוך (כן כן אין לי גרוש על התחת ואני לא מאלה שבאים להורים שלהם בהצהרות כמו 'תראו את המזומנים' ) לדיסק כלשהוא. עכשיו, אני רוצה להתייעץ איתכם איזה דיסק לקנות?! האופציות: [מי שנותן המלצה בבקשה לפרט לי למה דווקא את הדיסק הזה כי אני לא מכירה] *פריקי סטיילי (שוב אין לי כוח לאנגלית...) *הלייב בהייד פארק *מאדרס מילק (היה לי אותו ובת דודה שלי הוונאבי-פריק לקחה לי אותו לצמיתות
) *משקאות חריפים של שייגעצ (תשאלו מה הקשר אבל אני חמה עליו...) *אאוט אין אל.איי (נראה טוב..) *יוז יור אילושן | או || של גאנס אנד רוזס תודה, ולמי שיש הצעות שונות מוזמן לשתף אותי...

lollapalooza

New member
מממ

מה ז"א "לקחה אותו לצמיתות"
חצופה, שתחזיר. תעמדי על שלך, תקחי אותו חזרה ואז תקני את הייד פארק. ואם לא תקבלי אותו חזרה, קני אותו

Rusty Cage

New member
לכי על מאדר'ס מילק ללא ספק!

אבל קודם תנסי לקחת ממנה אותו חזרה... אם תקבלי אותו חזרה אז קני את פריקי סטיילי=)

אני אגיד לך מה לא

לא את use your illusion נכון שישם כמה טרקים בסדר אבל appetite for distruction הוא ה-דיסק שלהם אם כבר. רוק כמו שרוק צריך להשמע, עמוס בהרואין.ואת "יוז" תמיד אפשר להוריד,אפילו שזה לא חוקי

גיל מ

New member
דבר ראשון...

מה זה לקחה לך לצמיתות - תפרצי לה לבית ותיקחי את זה... דבר שני קני את "יוז יור אילוז'ן 2" דיסק חובה (גם 1 יפה) אבל 2 אדיר אולי בגלל שני שירים - Civil War וEstranged.

sLoVaKit

New member
אני באמת מכורה..

אל civil war המדהים! אבל אי אפשר לשכוח את patience ??? השיר הכי יפה שלהם, ובכלל-אחד השירים הכי יפים שיש..!!! {ואני לא מגזימה} תודה לכולכם... לאחר מחשבות רבות והתלבטויות, אני הולכת לבקש מבת דודה שלי {הלא חצופה} שאני נתתי לה לשמוע את הדיסק לתקופה בה שהתה בישראל (היא אמריקאית) והיא טסה איתו בטעות.... ואז כששאלתי אותה איך הדיסק היא אמרה "תודה על שנתת לי אותו,אני חייבת לך דיסק בתמורה" ... כן כן גם אני בהתחלה אמרתי "פאק יו, לא נתתי לך אותו, זבלנית" אבל לא היה נעים לי לבקש אותו חזרה. ת'אמת היא שאף פעם לא הייתי הכי מטורפת על הדיסק הזה.. העלתי את פריקי סטיילי ואת ההייד פארק לשניים הגדולים שלי, בחנות נבחר לפי מה שימשוך אותי יותר באותו הרגע... תודה רבה לכם!!!!! ועוד משהו- נכנסתי היום לגלריה של הלל סלובאק (סלחו לי שאני לא מציינת ז"ל ,זה מחריד אותי כל פעם מחדש...עמכם הסליחה..) וראיתי את התמונה של הקבר שלו........... גאדדדד זה צימרר אותי!!! אתם לא יכולים לתאר איזו צמרמורת עברה בי! אהבתי מאוד את הגיטרה שחרוטה שם... {וכמובן את העברית.....}

גיל מ

New member
וסתם חדשות גאנז

כנראה הדיסק החדש "דמוקרטיה סינית" יצא סוף סוף בפרואר 2005 אחרי שהיה כבר צריך לצאת לפני 3 שנים ואפילו לפני זה..

sLoVaKit

New member
פברואר 2005????

היומולדת שלי!!!!!!!! אוקיי, אני חושבת שזו תהיה מתנה הולמת...

גיל מ

New member
אבל לא לבנות על זה יותר מדי..

כי אקסל כבר דחה את ההוצאה של האלבום במשך 5 שנים הרבה מאוד פעמים... אז נראה לי שסביר שזה לא ייצא בפברואר אבל מי יודע הלוואי... אגב גאנז - הדיסק של Velvet Revolver מצוין.. למי שלא יודע בVELVET REVOLVER מנגנים גיטרה- סלאש, בס - דאף מקיגן, תופים - מאט סורום שלושתם היו בגאנז נ' רוזס ועזבו עקב מחלוקות עם אקסל.. כיום רק אקסל ודיזי ריד נשארו מההרכב המקורי של הלהקה (דיזי הצטרף רק ב"השתמש באשליה שלך")...

sLoVaKit

New member
זה משנה..?

סתם רק רציתי לציין שאגב gnr אז השיר הזה הוא מהיותר יפים שלהם... ושאלונת-- (תקראו לי סתומה ולא יודעת אנגלית) מה זה לעזאזל patience??? תודה!

red mosquito

New member
סבלנות...

אפשר לפרש את המילה גם כ- מתינות, אבל בשיר הזה הכוונה היא לסובלנות. שיר טוב, לא הכי טוב, אבל בהחלט אחד הטובים שלהם.

בוודאי שזה משנה

למי שזה חשוב לו ורוצה לגעת מאיזה אלבום השיר הזה. והפירוש הנכון הוא "סבלנות" ולא סובלנות. גם בהקשר של השיר.

red mosquito

New member
בתור חולת נפש של ...

גאנז... המלצתי היא שתקני את יוז יור אילוז'ן 2, אבל לא לפני שבת- דודתך החוצפנית, תחזיר לך את הדיסק ומיד !

ההמלצה שלי היא הייד פארק,

למרות שקשה להגיד שאני מכיר את כל האפשרויות... אבל יש לי את הייד פארק והוא מעולה.

sLoVaKit

New member
אלוהים...

נדמה לי שאני מכירה אותך.... אתה מירושלים..???? אני חושבת שעשינו איתכם לג בעומר שנה שעברה... סליחה אם אני מציפה והדס בבקשההה אל תמחקי... יוווו אני חייבת לדעת אם זה אתה... אם לא אז סורי על הטעות... בכל אופן, אני חושבת שאני אלך על האוסף של קורין אלאל.

שייגעעצצ!

אחלה דיסק! חרשתי אותו והוא ממש טוב... הסולן (יובל מנדלסון) טיפה שיכור אבל מתגברים הוא ממש חמוד!

למעלה