התייעצות קטנה..

התייעצות קטנה..

איך המצלמה הזאת?- מ.דיגיטלית FUJI איכותית 3.2 מגה FinePix A210 במחיר 819 שקלים? שווה? הנה כל המפרט טכני/תכונות..: מצלמה דיגיטלית איכותית רזולוציה של 3.2 מגה פיקסל ניתן להפעילה כמצלמת ועידה איכותית זום דיגיטלי 3.2X, זום אופטי 3X נרתיק פוגי מקורי איכותי למצלמה במתנה! מאפינים מיוחדים נוספים : צילום עצמי צילום רצף (2 תמונות בשנייה) זום בפלייבק וידאו קליפים ללא תוספת קול קליפים בוידאו 60 שניות לקליפ ללא תוספת קול מצלמת אינטרנט חיבור ל-TV חיישן CCD : 1/2.7" עם 3.24 מליון פיקסל תמיכה בקובץ :jepg/avi כרטיס זיכרון בטכנולגיה חדשה מסוג XD תמיכה בנפחים של 16-512mb עדשה : תוצרת Fujinon זום 36-108 מ"מ במצלמות אנלוגיות ל-35 מ"מ מסך 1.5" תמיכה ב-60.000 פיקסלים רגישות ל-ISO : רגישות עד 100 אסא צילום מקרו בין 10-80 ס"מ מקור מתח:2 סוללות אלקלין AA, או שנאי מתח 3v מקורי\סוללות נטענות הניתנים לרכישה מימשק ותאימות : חיבור USB מותאם למערכות הפעלה WIN98 WINME , WIN 2K , WIN XP וכן למחשבי מקינטוש מגרסת 8.6 ומעלה. מידות : 98.5x65x52.5 mm משקל 170 ג"ר אביזרים כלולים : רצועה למצלמה, כבל וידאו, תקליטור התקנה ספרי הדרכה, כבל USB. לא כולל סוללת ליתיום וכרטיס זיכרון 8mb

eehh

New member
מצלמה מעולה

יש לי את ה205 A שני מגה פיקסל והיא נותנת תוצאות מדהימות יש להניח שה210 מין הסתם יותר טובה ראה תגובות אנשים שקנו את המצלמה ב www.zap.co.il יום טוב

אוי מצויין!! :)

תודה רבה על התגובה! נכנסתי לאתר.. אנשים רשמו עליה רק דברים טובים...! מצלמה דיגיטלית במחיר כזה, ועוד טובה -שווה לי להשקיע אבל אין זיכרון.. אני אקנה כרטיס זיכרון.. עוד 300 שקל אבל זה שווה את זה! נכון?

eehh

New member
יש זיכרון

כרטיס הזיכרון הוא 16 מגה ולא 8 כמו שכתבת ,כרטיס כזה מספיק לדיי הרבה תמונות בהתאם לרזולוציה ולאיכות התמונה .בכול מקרה אפשר לקנות תמיד עוד כרטיס תהני מהמצלמה

erandb

New member
אני חשבתי לקנות אותה

וראיתי הרבה דעות חיוביות. בקישורים פה בפורום תוכל למצוא עליה עוד תגובות. קח בחשבון ממה שאני הבנתי שמצלמות כאלה לא מיועדות כמצלמות רשת בגלל 1.לא מצלמת ברשת משהו.ראיתי חוות דעת על מצלמה אחרת יותר יקרה של פוגי. (לא מנסיון אישי). 2.בזמן שהיא מעבירה את התמונה היא גומרת את הסוללות. 3.המחשב יכול להעביר לה שוק חשמלי ואז היא תלך. בגלל כל הדברים האלה רצוי לקנות מצלמת רשת פשוטה ב-100 ש"ח ולא להרוס את המצלמה. אם תרכוש בבקשה תחזור ותגיד מה דעתך.

dopm1

New member
דבר אחד חשוב!!

אחריות יבואן מקורי - לא להתפתות למחיר זול ולוותר על אחריות יבואן (פוג'י - אחים שמעוני), אחרת זה יעלה ביוקר...

למעלה