שואלתשאלה1
New member
התייעצות קטנה
שלום..
אני בת 22,עם חבר כבר שנה וחצי,מאוד אוהבת אותו והוא אותי.
אני מגיעה מרגע דתי..כך שלא שכבנו אף פעם אך הגענו למגע מאוד אינטימי וקרוב לזה.
לפני כמה חודשים קרתה איזשהי סיטואציה במהלך המגע הפיזי שפשוט לא היתה לי נעימה בכלל היתה לי תחושה נוראית של חוסר נוחות ושאני רוצה שיעוף ממני,
מאז פשוט אני מוצאת את עצמי לחלוטין מתרחקת בקטע המיני,מוצאת את עצמי משתדלת שהנשיקות לא יהיו ארוכות מדי כדי לא להגיע למצב מיני..כאילו ממש מפחדת מזה, ובמידה ואנחנו כבר מגיעים לזה,אני כן נהנת אבל לחלוטין לא רגועה.
מאוד נמשכתי אליו עד אותה הסיטואציה ....וגם היום אבל אני לא מבינה למה אני כל כך מתרחקת.
דיברתי על זה עם בן זוגי,והחלטנו שלוקחים קצת צעד אחורה כדי שלא יהיה לי לא נעים,אך אני ממש מתוסכלת מהעניין
האם הגיוני שנגמרה לי המשיכה אליו?
האם זה אבוד? או האם זה משהו מחסום פסיכולוגי שניתן לשבור?
אשמח לכל התייעצות
שלום..
אני בת 22,עם חבר כבר שנה וחצי,מאוד אוהבת אותו והוא אותי.
אני מגיעה מרגע דתי..כך שלא שכבנו אף פעם אך הגענו למגע מאוד אינטימי וקרוב לזה.
לפני כמה חודשים קרתה איזשהי סיטואציה במהלך המגע הפיזי שפשוט לא היתה לי נעימה בכלל היתה לי תחושה נוראית של חוסר נוחות ושאני רוצה שיעוף ממני,
מאז פשוט אני מוצאת את עצמי לחלוטין מתרחקת בקטע המיני,מוצאת את עצמי משתדלת שהנשיקות לא יהיו ארוכות מדי כדי לא להגיע למצב מיני..כאילו ממש מפחדת מזה, ובמידה ואנחנו כבר מגיעים לזה,אני כן נהנת אבל לחלוטין לא רגועה.
מאוד נמשכתי אליו עד אותה הסיטואציה ....וגם היום אבל אני לא מבינה למה אני כל כך מתרחקת.
דיברתי על זה עם בן זוגי,והחלטנו שלוקחים קצת צעד אחורה כדי שלא יהיה לי לא נעים,אך אני ממש מתוסכלת מהעניין
האם הגיוני שנגמרה לי המשיכה אליו?
האם זה אבוד? או האם זה משהו מחסום פסיכולוגי שניתן לשבור?
אשמח לכל התייעצות