התייעצות קטנה

שאפולי

New member
בדיוק

ואפרופו דיווד אני מקרווה שנכנסת ... אם מישו פה גר בוילה ולא עובד יש לו בולבול בין הרגליים <רמז: משנינו,זו לא אני>

b0redavid

New member
../images/Emo16.gif

לזכר חוש ההומור שלך, שתקתי. אגב, תשלחי לי עידכון בקשר לרשימת הדי.ג'יים בארץ, את יודעת... תודה!

שאפולי

New member
ההומור שלי חי ובועט חבוב!

לגבי רשימת די גיים?.. אין לי שמץ על מה אתה מדבר *אייקון מגלגל ענים*

שאפולי

New member
אהמ ראי,

ראשית אין לך מה להתעצבן עליי, אני רק תרמתי את דעתי.. שנית,דעתי מבוססת על 5 שנים עבודה בניהול אירועים בעיקר חתונות ואני אומרת לה מה רווח.. נכון,זה עצוב נכון,זו חתונה ונכון,זה לא עיניינךכמה הם הוציאו.. אם את רוצה ללכת ראש בראש עם העולם (והאולם
) זכותך לחלוטין! אבל אני מניחה שפה התחילה הבעיה שלה ולכן היא התעניינה מלכתחילה..המצב המעאפן הזה שמצד אחד היא לא קרובה אבל מצד שני חתונה נהיתה עסק כלכלי ונבנתה על הסכמה שבשתיקה בין הנישאים לאורחיהם שכן,הם יכסו את ההוצאות, ולכן אני מניחה שהא לא רוצה להיתפס בעני החבר והמשפחה כ"קמצנית" או כל מיני כאלה.. עצוב? אולי אבל זה המצב מניסיוני.

ראיתי שמעתי כבשתי

א. ממש לא התעצבנתי, ובטח שלא עלייך. בדרך כלל כשיש לי דעה נחרצת על משהו זה נשמע אגרסיבי וחותך.. אבל זה לא אישי ובטח לא רציני אז מראש שכולם ידעו לא לקחת אותי קשה :) ב. זה לא נקרא "ללכת ראש בראש" זה נקרא בעיניי "להפעיל שיקול דעת עצמאי ולא להכנע למה שכביכול מוסכם, כשאני לא הסכמתי לזה". ג. מי שיחשוב עליי שאני קמצנית כי אני לא נכנעת למה שהעדר עושה (כי זה פשוט לא הגיוני) - שיחפש אותי בסיבוב. אני מבינה שזה מצב לא נוח ולא ברור, אבל עם כל הכבוד למה שאנשים מצפים ומה שהחברה "החליטה", יש לי מוח ופה וכך גם לכולם. ניתן לברר, לשאול, להתייעץ, וכן - גם לחשוב ולהחליט לבד. זהו :)

Paranoid Eyes

New member
גברת

הייתי במצבים כאלו, רוב הסיכויים שהייתי נותנת סכום סימלי ביותר. מה לעשות, עדיין מרגישים לא נעים. למרות שבפועל היא צודקת ולכן ההסכמה שלי איתה. אז סתמי ת'פה.

שאפולי

New member
ממש, אני מכירה אותך טוב מאוד

ואת האחרונה בערך שתשים זין על החבר שלה או על המשפחה של חבר שלה או על מה ה יגידו אז סתמי את ת'פה ואל תזייני תמוח!

Paranoid Eyes

New member
מה את סתומה?!?!

אני רשמתי שרוב הסיכויים שאני כן אתן כסף, רק בגלל הלא נעים הזה. בדיוק מה שאת אומרת, כי את מכירה אותי , אני לא אעשה את זה. אבל זה לא אומר שאני לא בסתר ליבי קצת חושבת שזה לא אמור להיות לגיטימי העניין הזה!! סתומה! איפה מה שאת אמרת סותר את מה שאני אמרתי!?

אני חושב צריך לשים 250 במקרה הזה .. גג 300 אם את יכולה להרשות לעצמך את ה"לארגיות" הזאת ... ואל תרגישי רע עם זה שזה מה שאת שמה כי כמו שאמרת אתם סה"כ כמה חודשים ביחד .. וברכות זה לא השטח שלי אז לויידע מה להגיד .. תרשמי את הסטנדרט "בהצלחה בחיי הנישואים הרבה אושר ועושר ושנתראה בברית בקרוב"

נאזית

New member
דעתי

ברמת העיקרון 250-300 ש"ח נחשבים מאוד מכובדים למקרה כזה שאין קרבה חזקה, אבל בגלל שאתם ביחד וצדקו מי שאמרו שבאים בזוג לא מביאים שתי מעטפות, תתיעצי עם בן הזוג שלך- אולי תשימו כרטיס ברכה ביחד ? לדעתי זה יראה מגוחך מעטפה שלך בנפרד

b0redavid

New member
100-150 ש"ח עם עדיפות למתנה.

במקום כסף תקני משהו שימושי. ככה תצאי גם בזול וגם בקטע של "הבחורה השקיעה מאמץ!"
תלכי על משהו מעוצב ויחודי ובאותו הזמן שימושי ולא יקר, קיצר - לכי לנחלת בינימין לא חסר. שם תמצאי דברים לבית כגון: מזוזות, מראות, מתלים וכו... והכל במראה יחודי ע"י אומנים.

danielo18

New member
צ'ק סטנדרטי (עם כיסוי*) של 250 ש"ח יתאים...

וברכה סטנדרטים וקיטשית (חיים מאושרים,שתהיו נשואים לנצח(ולהזהר עם זה) וכו' וכו'.) ותתכונני לקבל את ההטרדות של הדודה שלו,זה יבוא. *(וכן,קיבלתי צ'ק בלי כיסוי בתור מתנה לבר מצווה מאיזה קרוב רחוק,ומאז אנחנו לא מזמינים אותו לשום אירוע (גם לא לאזכרות) - ושיגיד תודה שלא הלכנו עם הצ'ק להוצאה לפועל)

למעלה