התייעצות קטנה

תמי 260

New member
התייעצות קטנה

היי לכולם האמת היא שאני לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל אשמח אם מישהו יעזור לי בכל זאת לגבי התלבטות קטנה הוזמנתי לחתונה של אחות של החבר ואני לא טובה בדברים האלה.. כמה כסף צריך להביא לחתונה ומה, לעזאזל, צריך לכתוב על הברכה?? אנחנו מספר חודשים ביחד ואני בקושי מכירה את אחותו.. אודה על עזרה (ואבין אם לא הייתם בסיטואציה כזו..)

מה ז"א?

את באה איתו, הוא זה שצריך להביא את הברכה והמתנה/הכסף. אני בספק אם מישהו יעקם לך פרצוף אם לא תביאי כלום. מספיק שאת טורחת ומגיעה, זה כבר לעשות את הכבוד הראוי.

מיטללל

New member
מסכימה

שמגיעים עם בן זוג, לא נהוג להביא שתי מעטפות :) בכל מקרה, תתייעצי איתו.

Shaycus

New member
לדעתי,

360 שקל זה מספיק. אל תשאלי אותי מאיפה הבאתי המספר הזה, זה פשוט מה שאני חושב.. לבר מצווה של אח של חבר לא ממש טוב שלי הבאתי 180 שקל (כמו כל החברים שלי, ח"י שקלים), אז פה אפשר להביא פעמיים ח"י שקלים.. בקשר לברכה, לא יודע מה להגיד לך, תרשמי בהצלחה ומזל טוב וזהו את לא צריכה לשבור את הראש על זה.. הם לא מצפים ממישהו שהם בקושי מכיריםם להביא איזה ברכה מטורפת.

../images/Emo91.gif

כמה כסף? http://www.mitchatnim.co.il/kamakesef/|סלניק|

איזה גרוע זה...

עשיתי עכשיו בדיקה כמה אני צריך להביא לאח שלי לחתונה ויצא 375 שקלים. כן, ממש.

ניסתי לעזור לתמי לפי הלינק\האתר הזה.

למרות שאני לא יודע את כל הפרמטרים לפי ההודעה שלה. יצא לי 400 שקל לזוג. לפי דעתי האתר הזה יקר. לתגובה להודעה של אמיתי , וגם באופן כללי. בדוגמא שלי. של החתונה שלי . המתנה של כל האחים שלי ושל אמא שלי זה מקרר חדש בשווי 4000 שקל. ואנחנו לא משפחה עשירה, ואני הכי עני . אז אני מציע לתמי אולי גם לשקול מתנה קולקטיבית של כל האחים ואולי גם ההורים.

שאפולי

New member
את צריכה להתייעץ עם החבר

בעיקרון את צריכה במינימום לכסת את המנה שלך אז אם זה באולם פנסי זה לפחות 200 ש"ח אני לא חושבת שבשלב זה את צריכה לתת יותר אבל תדברי איתו אולי תצרפו מעטפות, אולי יש לו מנהג מחברות קודמות ואז תבטלי מצב של אי נעימות מולו קיצור, הכי טוב לדבר איתו על זה..

מה הקטע???

בלכסות את המנה? כולם חושבים ככה ולי לא ברור: אם הוזמנתי ואני לא מאוד קרובה לזוג שמתחתן, למה אני צריכה לדאוג לכסות את ההוצאות הגרנדיוזיות שלהם על כבד אווז ושקדי עגל בלימון?! אם אין להם כסף - שיעשו משהו צנוע (ועדיין יקבלו את אותו סכום "באמצע", נניח.. 200 שקל לראש) ואם הן (לסביות) הוציאו הרבה - בעיה שלהם! זה חתונה או עסק כלכלי? ואם כבר דואגים לכיסי המתחתנים - אם הם העיפו פרפרים ויונים בחתונה..גם על זה אני צריכה לשלם להם? חוצפה.

תכנסי לפורום חתונות פה בתפוז ותקבלי שוק! יש שם אנשים שהתחתנו בהשקעה של מעל ל200 אלף שקל .. משוגעים!!!

ורק בשביל הקטע החתונה שלי עלתה בסביבות 70-80 וזה כולל החליפות+שמלה+אולם+הכל והייתה לי וואחד חתונה מפוארת ../images/Emo3.gif

b0redavid

New member
אני מבקש ממך לרדת משאפולי!

היא לא עובדת וגרה בוילה. לא כולם מסוגלים לחיות ככה. בבקשה!! תתחשבי בנסיבות חמורות אלו.

למעלה