התייעצות קטנה

roeeya

New member
התייעצות קטנה

מכרתי EBOOK למישהו והוא נתן לי פידבק ניטרלי בסגנון של "חרא מוצר" שלחתי לו מייל שאני מעוניין למשוך את הפידבק ומוכן לבטל את העסקה ולהחזיר לו את הכסף או כל פתרון אחר שיהיה מוסכם עליו. הוא ענה לי תשובה מפגרת בסגנון של: "אין לך מה לעשות בנידון, בעיה שלך, זה חרא מוצר, לא רוצה את הכסף שלי חזרה" האם יש לי משהו לעשות בנושא חוץ מתגובה לפידבק שלו + לתת לו פידבק שלילי? זאת התנהגות מאוד מוזרה מצדו כי הוא חשוף לפידבק שלילי מצידי והוא רק נתן לי ניטרלי. יש לציין כי הוא לא פנה אלי בתלונה לגבי המוצר לפני הפידבק הנייטרלי, לא לפני הקניה ולא אחרי הקניה...

פשוט תרשום תגובה למוצר...

אם יש לך לקוחות אחרים שהשאירו פידבק חיובי לאותו המוצר...תרשום זאת בתגובה. אני לא חושב שזה הוגן לתת לו פידבק שלילי רק כדי להוריד את הפידבק הניטרלי, מה גם שניטרלי זה לא כזה נורא...

הוגן, למה הוגן?

אם לקוח לא מרוצה ממוצר או מהשירות, אסור לו לתת פידבק ניטרלי? ועל מה בדיוק מגיע לו פידבק שלילי, הוא לא מרוצה מהמוצר/שירות...זכותו להיות לא מרוצה! ופידבק שלילי של המוכר, לא נועד כדי להוריד פידבקים שליליים שנתנו לו, אלא נועדו כדי להצביע על לקוח גרוע. ובמקרה הזה זה לא לקוח גרוע אלא לקוח מאוכזב.

roeeya

New member
הבעיה שלי איתו זה לא הניטרלי זה

שהוא כתב "ITEM IS CRAP" בפידבק... זה מה שעצבן אותי, הוא היה פשוט יכול לפנות ולבקש החזר והייתי נותן לו בשמחה + איזה פיצוי כלשהו.

Nunatak

New member
בדיוק.

גם ככה זה פידבק נייטרלי, אז מה הטעם למשוך אותו? אז יופיע פידבק נייטרלי אחד פחות בספירה של הפידבקים, אז מה?

roeeya

New member
אני חושב שלא, אם אני זוכר נכון פשוט כתוב

FEEDBACK MUTUALY WITHDRAWN או משהו כזה. הוא פשוט הרגיז אותי עם המיילים החצופים שלו והעובדה שלמרות שרשמתי החזר מלא במקרה של אי שביעות רצון הוא סתם נותן פידבק. זה צרכנות מגעילה :)

FEEDBACK MUTUALY WITHDRAWN

זה מתאים יותר למצב של פידבק שלילי והוא אומר: 1) הפידבקים של שני הצדדים יורדים באותו הזמן לאחר ששני הצדדים מאשרים הסכמתם לכך. 2) הפידבקים וההערות שכתבו אחד על השני נשארים ברשימת הפידבקים, אבל בלי הסימום האדום 3) חישוב אחוז הפידבקים החיוביים וחישוב הציון של המוכר/קונה מתעדכן כאילו לא היה פידבק שלילי. בכל מקרה, הכיתוב וההערות על הכיתוב נשאר, תמיד, לנצח

roeeya

New member
יש לך המלצה להערה?

משהו בסגנון של "קונה מעפן, נותן פידבקים דווקא וחוצפן"?

לא ממליץ על הכיוון שלך,הייתי נותן משהו בסגנון

"אולי יש לך דרישות גבוהות, כי כל שאר הלקוחות מרוצים"...זה יגרום לאנשים לא להיתקע עם הפידבק שלו ולחפש לקוחות אחרים שקנו את אותו המוצר ולראות מה הם כותבים...

roeeya

New member
הלכתי בסוף על:

הפידבק שלו: is a load of crap התגובה שלי: other buyers didn`t think so, maybe you have unreal expectations תודה...

roeeya

New member
בנוסף גם פתחתי בירור מול איביי האם אפשר לפסול

את הפידבק על סעיף "ניבולי פה" (קיים סעיף כזה)

evilihi

New member
אה בקשר לזה..שכח מזה

היה לי אחד שהמוצר שלא מעולם לא הגיע, והמוכר מה לעשות, לא ממש יציב בנפשו. כולה נתתי פידבק שלילי..אבל בלי לקלל..בריפליי לפידבק זכיתי לכזה מטר של קללות, כולל המילה SKUMBAG שכולנו יודעים מה זה...איביי סירבו להוריד את הפידבק בטענה שזה לא קללה, אבל המוכר כתב עם K ולא עם C מכיוון שאי אפשר לרשום את זה נכון - המערכת של איביי מצנזרת קללות בכלל ואת המילה הזו בפרט, כלומר המוכר התחכם. אגב, מאז ועד היום אני זוכה למיילים "חמים ואוהבים" מהמוכר הזה שמקווה שקיבלתי את המוצר ונחנקתי איתו (מדובר על קניה מלפני כשלוש שנים).

roeeya

New member
טוב, אז יש לי למה לצפות ../images/Emo13.gif

אני עוד לא נתתי פידבק לבחור, אני עוד שוקל. כצפוי, איביי לא הסכימו להוריד, אבל תכלס מהפידבק רואים שהוא סתם מנסה לעצבן אז לא נורא. מה שלא הורג, מחשל (מה שהורג, מחשל את אמא)

למעלה