התייעצות פאנטזי

mayhem1121

New member
התייעצות פאנטזי

מתלבט לגבי ה QB הפותח שלי. יש לי את מאט שאוב שמשחק בחוץ מול ההגנה הרצחנית של בולטימור שנחה בשבוע שעבר. ואני יכול להביא את אחד מה QB הבאים: ג'יי קאטלר בבית מול מינסוטה וג'רד אלן.. ג'וש פרימן בבית מול ניו אורלינס. אנדי דלטון בבית מול אינדי. מארק סאנצ'ס בבית מול מיאמי. ג'וש קמפבל בבית מול קליבלנד. קארטיס פיינטר בחוץ מול סינסנטי. יעצו לי על קמפבל, אבל אני ממש לא נעול עליו.. אשמח לעוד עצות / דעות.

Benmir01

New member
קאטלר

קאטלר יכול להיות מעולה אבל לא משנה כמה אתה טוב, כשאתה סופג מכות בכל מהלך אפשרי אתה לא תהיה. כשאתה עולה נגד ג'ראד אלאן שהחליט שבא לו לשבור שיאים והגיע ל8.5 סאקים בחמישה משחקים והאוליין שלך הוא בדיחה, אתה כנראה תהיה אפילו פחות טוב.

mayhem1121

New member
בדיוק

זה בדיוק מה שחשבתי.. השאלה על מי כן כדאי ללכת.. יש לי את ההגנה של בולטימור, חשבתי להשאר עם שאוב ומקסימום אם יזרוק INT אז לפחות אני אקבל נק' דרך ההגנה של בולטימור.. וזה לא יהיה כל כך נורא.

Benmir01

New member
שאוב

אני נגד ללכת עם כל קיובי שנמצא נגד הרייבנס וזה לא כי אני אוהד שלהם. הרייבנס אחרי ביי, ההגנה שלהם טורפת כל דבר אפשרי - ושאוב איבד את אנדרה ג'ונסון.

Ori L88

New member
פרימן נראה לי ההימור הבטוח

למארק סאנצ'ז יש משחקים שהוא מתפוצץ אבל הוא טריקי כי הוא יכול גם לתת משחק מינימאלי. קאטלר טוב פה מהשאר בשנות אור אבל הOLINE שלו הוא פשוט נורא , אז הייתי חושש לבחור אותו.

למעלה