התייעצות פאנטזי

mayhem1121

New member
התייעצות פאנטזי

אני מעלה את ביג בן נגד קליבלנד (נותנים 223 יארד למשחק, מקום 18 בליגה בהגנת מסירה) ומושיב את בריידי על הספסל (נגד בולטימור נותנים 156 יארד למשחק, מקום שני בליגה). לכאורה no-brainer, אבל אני עדיין חושש מהמשחק חזרה הראשון של בן ועד כמה הוא מאופס עם התופסים שלו, מה דעתכם אני עושה בשכל שאני עולה איתו?

RoyBehar

New member
אני הייתי משאיר את בריידי דווקא

השבוע הייתה לי גם דילמה עם ההגנה של הרייבנס. כבר כמה שבועות שהתלבטתי אם להחליף את דרו בריז בקייל אורטון לאור היארדים המטורפים שהוא צובר העונה. כל שבוע חשבתי על זה וכל שבוע השארתי את בריז, כי בכל זאת - זה דרו בריז. השבוע החלטתי לעשות את ההחלפה, למרות ההגנה של הרייבנס. זה היה הימור ובסוף הוא השתלם. אורטון עשה לי בערך 20 נקודות יותר מבריז, למרות ההגנה של הרייבנז. את המשחק ניצחתי בנקודה אחת בודדת. אם הייתי הולך עם בריז הייתי מפסיד. ההגנה שלהם מאוד טובה, אבל דווקא כשהיה ברור שלדנבר לא נשארו אופציות פרט למסירה, המשחק הלך לטובת הרייבנס אבל אורטון המשיך לתקתק נקודות פנטסי. הסטילרז אמנם מול הגנה חלשה, אבל קח בחשבון שיש מצב טוב שהמשחק הזה יוכרע מוקדם והסטילרז ילכו הרבה על הקרקע (בעוד שניו אינגלנד ובולטימור יכול להיות משחק צמוד מה שאומר שבריידי יכול מאוד להיות שיצטרך לנצח את המשחק הזה באויר). תוסיף לזה את העובדה שרותליסברגר חוזר אחרי המון זמן ואי אפשר לדעת איך יהיה הסינק שלו עם הרסיברים. אם אני הייתי במצב שלך הייתי משאיר את בן על הספסל לפחות עוד משחק אחד. אם הוא ירשים, תעלה אותו שבוע הבא.

omrili77

New member
הבעיה שלי היא שילוב בין שניכם

מתלבט בין בריז לביג בן, עם נטיה לאחרון. הסיבה מבחינתי לבחור בביג בן היא ההגנה הקטסטרופלית של קליבלנד, שכמו שכתוב באתר של ESPN (בפראפראזה) "נשחטה אפילו ע"י קרסון פלמר חלוש-היד" לעומת ההגנה הסבירה-פלוס של טמפה. הסיבה להישאר עם בריז היא, כמובן, שזה מיסטר פאקינג רילייאבל בריז, ובנוסף כמו שאמרת בן רק חזר עכשיו, ויש סיכוי שמשחק יוכרע מוקדם וישאיר אותי קרח מכאן ומכאן (ייתכן שאעלה גם את פייטון היליס במצ'אפ בעייתי) אשמח לשמוע דעות נוספות

s t i f f l e r

New member
דילמה יחסית קשה

מצד אחד טמפה יחסית טובה נגד מסירה (מקום 9) וקליבלנד לא (מקום 18), אבל ההבדל בין 2 ההגנות הוא בערך 26 יארד למשחק, ומס' הט"ד שטמפה ספגה ממסירה (7), נמוך רק ב-1, ממס' הט"ד שספגו הבראונס ממסירה. אני חושב שהייתי הולך על בריס ולא על ביג בן.

omrili77

New member
תודה

יש הגיון בדבריך, אבל עדיין לא השתכנעתי. כנראה שאני אחליף ביניהם עוד כמה וכמה פעמים עד יום ראשון...

ThEgReEnKiNg

New member
הייתי משאיר את בריידי.

במיוחד לנוכח העובדה שראשד מאנהולד תותח , ואין סיבה שהסטלירס לא ימשיכו לטחון על הקרקע.

s t i f f l e r

New member
כמו שאמרו לפני

אם זה עובד, לא מנסים לתקן, משחק הריצה של הסטילרס עובד, ואפילו עובד מצויין, ואין סיבה שהסטילרס לא יתנו לו להשתלב בתכנית המשחק בקצב נוח, ולא יכפו עליו לזרוק כמו משוגע אם אין צורך (מה גם שהבראונס איבדו כוח קרקעי כששלחו את ג'רום הריסון לאיגלס בתמורה למייק בל שהוא רץ פחות טוב וזה ייצור עומס יתר על פייטון היליס שעולה לשחק פצוע). בריידי איבד איום עומק, ואני לא יודע אם הפטריוטס ינסו להכניס את ברנדון טייט בכוח למשחק, או שפשוט ינסו לעייף ולבלבל את ההגנה של הרייבנס עם מסירות קצרות לוולקר/וודהד/בראנץ'/אדלמן/גרונקובסקי, או מסירות לטווח בינוני להרננדז (ד"א סם אייקן שוחרר גם הוא, ולל תדע אם בליצ'ק לא ירצה להתאחד גם איתו ויוסיף אותו לרוסטר בתור איום בטווח בינוני/עומק נוסף). אני חושב שדוחות הפציעה של 4 הקבוצות לפני המשחקים יוכלו לעזור לך להחליט טוב יותר (מצב פצועים בחוליות ריצה/תפיסה של הפאטס וסטילרס, מצב פצועים בחוליות הגנה של הבראונס והרייבנס).

laufgas

New member
בכלל לא ידעתי שג'רום האריסון עבר לפיילדלפיה

בטרייד. מתי זה קרה? ותודה על העדכון!

Amir BA

New member
גם לי יש דילמת QB

מאט שאוב נגד KC או ג'יי קאטלר נגד סיאטל?

s t i f f l e r

New member
אני חושב שהייתי הולך על קאטלר

הגנת הצ'יפס 25 מול מסירה, הגנת סיאטל 31 (מבחינת ט"ד וחטיפות, הצ'יפס איפשרו רק 4 ט"ד במסירה וחטפו 3 מסירות, הסיהוקס אפשרו 6 ט"ד במסירה וחטפו 5 פעמים). לסיאטל אין פאס ראש מטורף שיפיל את קאטלר אינסוף פעמים כמו שקרה לו מול הג'איינטס. הצ'יפס מהעבר השני במשחק האחרון לא נתנו למאנינג (ההוא שיודע למסור) למסור לט"ד, ובנוסף חטפו אותו. אם נתייחס גם לדברים אחרים, שאוב מלבד המשחק המטורף מול וושינגטון עבר רק פעם אחת נוספת את ה-200 יארד למשחק (5 משחקים), קאטלר מלבד המשחק מול הג'איינטס עבר בכל המשחקים את ה-200 יארד( מבחינת נתוני ט"ד חטיפות, קאטלר מסר ל-6 ט"ד ונחטף 3 פעמים, שאוב מסר ל-7 ט"ד ונחטף 5 פעמים).

Amir BA

New member
סבבה, תודה

תכננתי ללכת עם קאטלר ורק רציתי לראות עוד דעות. חיזקת את דעתי :)

Yo-man

New member
אני רק שאלה.... הגנות

יש לי את מיניסוטה נגד דאלאס (ורומו אוהב את ריח הדשא המלאכותי של המטרודום) או איגלס שמארחים את אטלנטה (וכל הקבוצה עשויה לתת יותר בשביל ויק) אני נוטה לכיוון מיניסוטה. למישהו יש הארה אחרת או חיזוק בשבילי?

s t i f f l e r

New member
חושב שהייתי לוקח את האיגלס

רומו ופארב יתפתו לקרב אקדוחנים. האיגלס נגד הפלקונס הולך להיות סולידי יותר מבחינת תוצאה.

amirbc

New member
דילמת TE

קווין וינסלאו TB נגד NO או היט מילר PIT נגד CLE

s t i f f l e r

New member
הייתי הולך על מילר

הגנת המסירה של קליבלנד חלשה משמעותית מזו של הסיינטס, הית' מילר זו המטרה המושלמת עבור ביג בן להתחלת חזרה לעניינים

eran113

New member
גם לי יש כמה התלבטויות

אני מנסה לשפר קצת את מצבי בליגה ויש לי כמה עמדות שאני דיי מתבט בהם: 1. QB - יש לי התלבטות בין 2 המאטים, שאב או ריאן. לפי התחזית ריאן אמור להוציא 28 נק' ושאב 25. אני נוטה יותר לריאן כי שאב דיי מאכזב אותי בשבועות האחרונים למרות שההגנה של הצ'יפס לא משהו נגד מסירות. 2. TE - ההתלבטות היא בין מרצדס לואיס מהיגואר לבין דסטין קלר מהג'טס.

s t i f f l e r

New member
הדעה שלי

2. למרות שאת קלר מחפשים יותר והוא גם תפס 70 יארד יותר, במשחק של ניו ג'רזי השבוע הקבוצה תתמקד הרבה יותר בהתקפת קרקע (הברונקוס 16 מול מסירה ו-25 מול ריצה), בזמן שהג'אגוארס יחפשו יותר למסור בגלל הגנת המסירה העלובה של הטייטאנס (27 לעומת 11 מול ריצה). 1. בגלל שהגנת פילדלפיה היא 8 מול מסירה ו-24 מול ריצה, הם כנראה יתנו לטרנר את סנלינג לרוץ לרוץ ועוד לרוץ. קנזס אמנם 25 מול מסירה ו-6 מול ריצה, אבל הם הצליחו להשבית את מאנינג (שזה מרשים), כך שזו מין מלכודת דבש לשאוב, הם יתנו לו למסור ואז יחטפו אותו. זה אומר שכנראה לריאן יהיו יותר ט"ד במסירה, אבל לשאוב יותר יארדים. אין לי מושג איך הולך הניקוד אצלכם, להערכתי יהיו לריאן 2 ט"ד יותר במסירה, ולשאוב בסביבות 150-180 יארד יותר באוויר, אבל גם 2 חטיפות יותר, כך שתעשה לפי הניקוד את חישובי הכדאיות (הכל כמובן בגדר הערכות).

REDSKINS

New member
דעתי

לגבי ההגנה של הצ'יפס תזכור שפייטון בשבוע שעבר יצא בלי TD אחד ורק עם 244 יארד , נחטף פעם אחת והפיל את הכדור פעם אחת. סה"כ 16 נקודות בלבד. הייתי הולך על ריאן , במיוחד אחרי הביצועים של שואב בשבוע שעבר. אם יש QB טוב יותר בFA , שצפוי לו שבוע טוב וגם יש לו עתיד בלתת ניקוד קח אותו או במקום ריאן , או במקום כל שחקן אחר שאתה לא צריך (אלא אם יש לך מקום פנוי). בקשר לTE , באמת קשה לבחור , אני מאמין יותר בקלר.

למעלה