התייעצות עם עו"ד נוסף

mike311

New member
התייעצות עם עו"ד נוסף

בעקבות פציעה בכתף בת"ד אני מנהל תביעה עם חב. הביטוח שנמשך כבר כמה שנים הם הציעו סכום כלשהו ולאחר שסרבתי לקבל את הצעתם הצליח עורך דיני להעלות את ההצעה והוא לוחץ עלי לחתום ולסגור .מאחר ועדיין יש לי כאבים ואני פוחד שאולי אני לא עושה את הצעד הנכון הייתי רוצה להתייעץ על כך בטלפון או אישית עם עורך דין נוסף . אשמח לעזרתכם כאן או באישי

התייעצות עם עו"ד נוסף

שלום רב, שאלת שאלה בפורום ולכן מן הראוי שאענה לך כאן ולא במסר. אני מאוד מבינה את החששות, אני אחד שיגיד לך בוודאות שהוא יכול לצפות פני עתיד ובדיוק לפצות אותך היום גם על כך. לשם כך, יש נוסחאות, יש רופאים שזה תפקידם להעריך, מה יהיה מצבך בעתיד, אם סוג הפגיעה שלך היא כזאת שיתכן ותהיה החמרה בעתיד. אם עורך הדין לוחץ, מהסיבה שמכל השיקולים שהזכרתי, הוא חושב שההצעה הנוכחית לוקחת בחשבון פיצוי לכל אלו, אז הוא צודק. אני מניעה בכלל שתתיעץ עם עורך דין נוסף, לא משנה בכלל מי הוא, אבל רק שתדע שיעוץ בטלפון ו/או גם באינטרנט לעולם לא יכול להיות מקצועי, ברמה זהה , לסיטואציה שאתה נמצא מולי, לצורך העניין, עם כל המסמכים, הנתונים, השאלות והתשובות, ובהסתמך על כל אלו עורך הדין מגיע למסקנה שלו. לפיכך, אם אתה סומך על עורך הדין שלך, ורוצה חיזוק, לך לעו"ד נוסף , בפגישה מסודרת, כדי להגיע להחלטה שתהא שלם איתה. בברכה,

mike311

New member
תודה עו"ד ענבר ..

תודה על התגובה אך לא כ"כ הבנתי בתחילה את כותבת שאם עוה"ד לוחץ ובהנחה שהוא לקח בחשבון את כל השיקולים אז מן הראוי שהוא צודק ובחלק השני של התגובה את מעודדת אותי להתייעץ עם עו"ד נוסף . אציין כאן שפני הדברים הם כך שיתכן שעו"דיני צודק אך אני לא כ"כ סומך על שיקולו הטהור של ע"והד שלי כבר מתחילה ב. האם מקובל להתייעץ מעין חוו"ד משפטית נוספת ועו"דיני לא אמור להיפגע מכך?? כיצד אני מבצע את הייעוץ הנ"ל הלכה למעשה בכדי שאהיה שלם עם עצמי . תודה

תודה עו"ד ענבר ..

שלום שוב, תראה אני סוברת שאם יש אמון, אז צריך ללכת על זה. אם אתה חושב שיש משהו באמון שהוא לא שלם , אז פונים לאחד מן עורכי הדין המתמחים בנזיקין, עם מלוא המידע והמסמכים הרפואיים, מציגים לו את תמונת המצב, והוא יחווה דעתו. יתכן ופגישה זו תחייב שכר טרחה. ולכן, אם יש לך את המסמכים, אתה יכול לפעול כאמור לעיל, עורך הדין שלך לא צריך לדעת מזה, ובמקרה הטוב אתה מגיע אל עורך הדין שלך כדי להסכים להצעה, שלם וטוב לא, או לחלופין אם חוו"ד שתקבל שלילית, תודיע לעורך דינך על השגותיך או רצונך לעבור לאחר בהצלחה

mike311

New member
שוב תודה .. אני לא יודע מה להחליט

אני זקוק לתת לו תשובה מיידית בהקדם . ואני פוחד שאני אענה לו מתוך לחץ ואצטער על כך . אני בסך הכל מעוניין להתייעץ בכדי לדעת שאני לא " נופל" כאן בגדול ועושה טעות .. ( ז"א אם זה יכול להיות הפרש קטן לא נורא . אולם השאלה אם זה לא הפרשים גדולים ) ואין לי עם מי להתייעץ

mike311

New member
חבל שכך הם פני הדברים

אולם צר לי להביע בזאת את אכזבתי שלאחר כמה חודשים של התייעצות כאן והתכתבות עם כמה ע"וד מכאן . אף לא אחד מוכן לעזור לי ולהעניק לי ייעוץ ובמילים אחרות עלי להתמודד לבדי ללא כל מידע . נסיון . או ייעוץ. ואני צריך להתקשר לקבל ייעוץ דרך עו"ד מהעיתון או מדפי זהב

למעלה