התייעצות עם מביני עניין:

noa135

New member
התייעצות עם מביני עניין:

אני ניגשת לבגרות במטמ בחורף הקרוב. התיכנון שלי היה לגשת לבגרות חורף בינואר ואז להתחיל את הפסיכו של מועד אפריל(על מנת להתקבל לשנת הלימודים הבאה-07). נרשמתי ליואל גבע והתחלתי את הקורס מטמ בשמחה ובששון..ואז התגלתה הבעיה הענקית: הבגרות במטמ נקבעה לתאריך ה29 לינואר והפסיכו של מועד אפריל עומד על ה29 למרץ/ראשון באפריל(לא קריטי) ביואל גבע (כמונו) נכנסו ללחץ ואמרו שמי שלא חייב את הבחינה של אפריל(משמע ,לא רוצה להתחיל שנה הבאה או רוצה ללכת למכללה ויכול לעשות את מועד יולי, כדאי לו) עשו למעננו ביואל גבע קורס מיוחד(לכאלו שלומדים לבגרות חורץ באחד הנושאים וגם פסיכו של מועד אפריל). נתנו לנו ללמוד עד לתחילת קורס הפסיכו (שיחל בתחילת פברואר ממש) את כל המילים, באנגלית ובעברית . ואנחנו ?מקווים לטוב. הבטיחו לנו קורס אינטנסיבי של יותר פעמים בשבוע, והמון המון חומר .אמרו שיהיה קשה אבל בר ביצוע חשוב לציין כי זו פעם ראשונה שהמכון נתקל בבעיה כזו. ועכשיו לשאלה. האם יש לי לדעתכם סיכוי טוב להצליח ולקבל את המקסימום שאני מוסגלת לו? חשוב לציין שאני תלמידה בינונינת מאוד.לא משהו מיוחד. האנגלית שלי לא משהו בכלל (גירדתי את השמונים בארבע יחל בביס)אבל מהצד השני אולי העובדה שאני עושה בגרות במטמ,תוכל לעזור לי בחלק הכמותי. לדעתכם אודה.

למעלה