התייעצות עגלות

Light Spark

New member
התייעצות עגלות

שלום לכולם!
אני יודעת שהנושא כבר נדון פה המון פעמים בעבר אבל הפעם יש לי שאלה קצת יותר קונקרטית.
הבנתי שעגלת קוקו של ביבה היא מאוד מומלצת (וגם הומלצה לי אישית ע"י כמה הורים לתאומים). עם זאת, אני די מוטרדת מנושא האמבטיות בחורף (אני צפויה ללדת בינואר בעז"ה). הבנתי שיש להן יתרון משמעותי.
מבין הדגמים שכוללים אופציה לאמבטיות חקרתי את הסטרול אייר, בייבי ג'וגר ובאמבלרייד. כולן כבדות יותר, יקרות יותר ומסורבלות יותר.
הבנתי כמו כן שיש אופציה להשכיר עגלה לכמה חודשים (מאתר עגליס) בעלות של כ-120 לחודש (כתלות בעגלה). מה דעתכם? האם כדאי לשכור עגלה עם אמבטיות לחודשים הראשונים/ חורף ולאחר מכן להחליף לקוקו של ביבה? האם אני סתם מפריזה ביתרונותיהן של האמבטיות?
תודה רבה!
 

רינת1200

New member
אנחנו לא השתמשנו באמבטיות בכלל

(עם בייבי ג'וגר סיטי מיני), אין לי מושג איך זה נראה אפילו...הסתדרנו מצוין עם העגלה כמו שהיא רק הוספנו מזרנים כאלה שאפשר לקנות בגרושים בכל חנות לתינוקות (גרושים הכוונה כ-40 ש"ח למזרן מקסימום).
ואני מאלה שלא ימליצו לך על קוקו ביבה - היא לא יציבה בשיט ויכולה להתהפך לך עם הילדים בשניות. אבל תצטרכי להחליט לבד...
 

Light Spark

New member
האמת שזה כנראה הגיוני

ככל שעגלה קלה יותר היא גם תהיה פחות יציבה :( דווקא לבייבי ג'וגר אפשר להוסיף אמבטיות. ילדת בחורף?
 
לא השתמשנו באמבטיות

ילדתי באפריל
בייבי ג'וגר סיטי מיני
גם ככה עד שיהיה לך נוח לצאת איתם כבר יהיה אביב
 
בייבי גוגר נחשבת לקלה

קוקו יותר קלה מבייבי גוגר, לא לקחתי אותה כי העדפתי לקחת תוצרת אמריקאית מאשר סינית. אגב מחיר זה הכל יחסי בייבי גוגר עולה 2300 נדמה לי זה לא כזה יקר ביחס לשאר העגלות. לגבי הקוקו - מי שאני מכירה שמשתמש איתה מרוצה.
לבייבי גוגר לא צריך אמבטיות, יש כזה מזרון מקטין ואז זה כמו אמבטיה. כל מזרון עולה 400 שקל.

בלוג היופי שלי
http://stlovesbeauty.blogspot.co.il/
 

nonich

New member
אני השכרתי אמבטיות והשתמשתי בהן חמישה חודשים

ילדתי במרץ, אני עם במבלרייד והשכרתי את האמבטיות.
אני חושבת שזה מאוד נוח אמבטיות, והשימוש בהן הוא דיי ארוך כשמדובר בתאומים כי הם נולדים קטנים יותר.
כשהם מתחילים לאהוב לשכב על הבטן ולהרים את הראש זה ממש כיף להיות באמבטיה בעגלה.
 
אני ויתרתי על האמבטיות

ילדתי באמצע אוקטובר.
לטיפת חלב וכאלה היינו יוצאים עם הסלקלים.
בגלל שיש גם שני גדולים - לא היה מצב שכל יציאה מהרכב נצטרך להתחיל להרכיב עגלות ואמבטיות וכו.
הכי פשוט - הכי נוח. הוספתי ריפודים וזה היה מעולה.
בבייבי גוגר אין אפשרות לסגור את הרגליים - אז זה ממש לא לעניין לדעתי. והבמבלרייד תדרוש ממך הערכות בכל פריקה וטעינה.
אני ממש בעד הקוקו. בגלל המחיר שלה, בגלל הקלילות שלה ובגלל הפרקטיות.
כיום התאומים כבר בני שנתיים, אנחנו עדיין מרדימים בטיולי עגלות (...) - העגלה מתחילה להתפרק ולהקרע. אז כנראה שזה לא הדבר הכי איכותי בעולם, אבל עדיין נראה לי שהיא מנצחת.
 
למעלה