התייעצות נוספת

pumiki11

New member
התייעצות נוספת

בוקר טוב לכולם, במהלך השבוע האחרון נעזרתי בכם ועזרתם המון, אז תודה לכם. יש התפתחות והיא כזאת: אחרי שנתיים וחצי שאני מחכה שבן זוגי יעבור לגור איתי, ישבנו ודיברנו והוא אומר את הדברים הבאים: אני צריכה להבין את הקושי שלו לעזוב את הבית שלו, את אימא שלו, את החיים שלו, ולעבור לגור איתי בבית שלי, במיטה שלי, עם הכלב שלי, הוא טוען שהוא מבטל את עצמו והולך אחרי כמו כלב, ושאם הייתי מבינה אותו הייתי אני עוזבת את הכל ועוברת לגור איתו ועם אימא שלו(כן, בטח), אני יודעת שאי אפשר להתמודד עם מילים כאלו והפעם אני יודעת ברצינות שצריך לסיים את הקשר הזה ומהר!!!!

די דנסר

New member
בעבר כתבתי לך...

כתבתי בזמנו שכדאי לך להמתין עד לאפריל. עכשיו באמת נשמע שאין לחברך שום כוונה לעבור לגור איתך. אני מציעה שתשוחחי עימו שוב, והפעם תבהירי את כוונתך להפרד בשל עמדתו. מעבר לכך לא כדאי להמתין יותר לדעתי. בהצלחה די דנסר

a s t r o

New member
ממש ממש חבל

יאנו את מוותרת על כל האהבה שלכם אחד לשני רק בגלל מקום מגורים ? זה לא מה שמשנה את צריכה להבין את חבר שלך הבן אדם הולך לשנות חיים לגמרה הוא רגיל לבית שלו ואמא שלו וכימה שזה ישמע מצחיק זה פשוט השיגרה אני בטוח שבסוך הוא ירצה לעבור אבל זה קטע של להתרגל שהזמן יגיע הוא יגיע למה לעזוב מישהו בגלל זה ? תאחלס הייתי יכול לכתוב מגילה אבל אם את באמת אוהבת אותו את תישארי איתו גם אם יש לו בעיות הסתגלות זזה הכול זה לא לעניין לעזוב תקשר בגלל שהמצב הסתבך איתו קצת

די דנסר

New member
astro

יש מקרים שבנאדם צריך דחיפה שתעשה לו רק טוב, וזה נכון למקרה שלה. אני לא הייתי מנגנת לה על המצפון.

pumiki11

New member
כשלא מבינים...

תודה רבה על התגובה. חכמנו אמרו (ולא סתם) לא שופטים אדם עד שעומדים במקומו... נכון, את/ה לא נמצא במקום שלי, אני זאת שעוברת איתו את התקופה הקשה ביותר, אני לא מוותרת ובטח שלא בקלות, את/ה יודעים מה זה לתת שלוש שנים מחיי לבן אדם שלא תופס את הזוגיות הזו ברצינות???? מה, הוא הולך לשנות את החיים שלו לגמרי, ואם הוא יעבור לגור איתי החיים שלי לא ישתנו??? זה לא נוחת עלינו מהשמיים, אנחנו מדברים על זה כבר קרוב לשנה, לי לא מתקבל על הדעת שבגילי אני צריכה להתחנן לבן זוג שלי שיעבור לגור איתי!!! אני לא עוזבת בגלל שהמצב הסתבך קצת, המתב הסתבך ה-ר-ב-ה, הבחור במפורש (או בסמוי) אומר שהוא לא רוצה לעבור לגור איתי, למה אני צריכה להישאר עם בחור שלא רואה עתיד משותף איתי???? די דסנר, תודה על תגובתך
המשך יום מקסים

a s t r o

New member
תהיי בריאה

את אומרת שבן אדם לא רציני בקשר שלכם בגלל שהוא לא רוצה לעזוב את אמא שלו למענך כדי שתמשיך להירקב אם עצמה תהני

pumiki11

New member
סליחה מראש

אני מתנצלת מראש על מה שהולכת להגיד. אם אין לך משהו חכם להגיד אז עדיף לשתוק. אני נתתי 3 שנים מהחיים שלי לבחור שלא רוצה להיות רציני בקשר איתי בגלל אימא שלו, אני מכבדת ומעריכה את ערכי המשפחה ולא מזלזלת בהם אפילו לרגע קטן אחד, אבל כשגבר בן 27 מחליט להקריב את חייו כדי להמשיך לחיות עם אימא שלו, שעצמאית לחלוטין, זה לא משהו שאני יכולה לעבור עליו לסדר היום!!

drnaji

New member
הייייי ../images/Emo24.gif

מה קורה
נראה לי,שהוא לא מעקל עד כמה את רצינית בקטע הזה. תסבירי לו שאם הוא לא יעבור תפרדו,אם בכל זאת הוא יעדיף לשאר עם אמא שלו,אז שיתחתן איתה. מה יש לך בלהיות עם ילד אמא. מגיע לך גבר בוגר,אחראי ורציני... אם הוא יתחרט או יבקש עוד תקופה קצרה של מחשבה,אז תני לו,אין לך מה להפסיד. אבל מעבר לכל,אם את מרגישה שזהו,שהוא לא מתאים לך,תחתיכי,ככל שתהיו יותר זמן יחד ככל שהפרידה יותר קשה
המון המון המון

למעלה