התייעצות נוספת

Q T g i r l

New member
התייעצות נוספת

כתבתי פה בעבר לפני מעט זמן.. אני סובלת מכאבים ברום הבטן ומצרבות (אלו הדברים שהכי מפריעים לי) ובכלל ממערכת עיכול חלשה ולעיתים יציאות רכות, ובבדיקות ל מוצאים כלום. מניחה שאם היו בודקים היו מגלים חומציות גבוהה.. אבל זה לא משנה כי הפתרון בתרופות לכל החיים לא בא על הפרק כרגע במיוחד שזה הפרעה פונקציונלית. כעת פניתי לדיקור משולב עם רפלקסולוגיה ועיסוי גב. אני אחרי הטיפול השני.. אני יחסית (עם דגש על יחסית) שומרת על תזונה- לא אוכלת עגבניות, מטוגן, אלכוהול וקפאין. נמנעת מבננות ומדברים נוספים שלא עושים לי טוב. אבל אני יכולה פשוט לקום בבוקר ולהרגיש את זה שם בלי קשר למה שאכלתי.. אני יכולה לאכול לחם ולקבל צרבת וביום אחר לא... אני יודעת שלא מרגישים מיד תוצאות אבל יש משהו שמטריד אותי, ותנסו להתייחס לבעיה באובייקטיביות ולא סתם "למכור לי" את הרפואה האלטרנטיבית. קראתי במאמרים שדיקור לא עוזר לקיבה עצבנית. האם מניסיון או מאנשים שאתם מכירים שמעתם שזה עוזר? קשה לי לחשוב שאני אבזבז כ"כ הרבה זמן ואנרגיות על טיפול שלא עוזר... האם דיקור מטפל מהשורש? קראתי קצת מאמרים אבל אין תשובות חד משמעיות שדיקור עוזר וכל מה שרשום שזה עוזר זה פרסום באתרים שמנסים למכור לי את עצמם... המטפלת שלי טובה ואני סומכת עליה אבל זה לא בהכרח אומר שהדברים שלי נפתרים במסגרת הטיפול הזה... אשמח לשמוע מהניסיון האובייקטיבי בלבד שלכם כמטפלים או מטופלים. אני יודעת נגיד שדיקור ורפלקסולוגיה עוזר לכאבי צוואר גב מיגרנות וכדומה אני לא מזלזלת.. אבל מערכת העיכול היא טיפה יותר מורכבת והייתי רוצה לדעת שזה לא בזבוז זמן.. תודה מראש

kaya11

New member
בעיות במערכת העיכול

עד לאחרונה סבלתי מעודף משקל כתוצאה מתת פעילות של מערכת העיכול עקב סטרואידים שכיבלתי בצעירותי ולאחר שטופלתי באלקטרו קריסטלים מערכת העיכול חזרה לפעילות תקינה, ירדתי במשקל בלי להתאמץ, אני בריאה וחזקה יותר. מערכת העיכול היא אכן מורכבת מאד ואני מאמינה ששילוב בין הטיפול באלקטרו קריסטלים לפרחי באך יכול לטפל מהשורש בהכל.

0 אור 0

New member
גם רפלקסולוגיה וגם דיקור

הינן שיטות שמטפלות במערכות הפנימיות ומאזנות אותן. כאשר לטיפול בבעיות עיכול באמת רצוי לשלב גם תזונה. אם המטפלת שלך טובה, אז תני לטיפול הזדמנות.

ינוקא1

New member
שלום

דיקור בהחלט יכול לעזור - אני הגעתי לתחום של הרפואה הסינית עקב בעיות עיכול שהיו לי שהרפואה הסינית הצליחה לעזור לי בהן. עם זאת , הכל תלוי במיומנות של המדקר ובבחירת הנקודות הנכונות וכו'. כמו כן : כמו שלא כל התרופות הקונבנציונליות משפיעות אותו דבר על כל אחד , כך גם לא כל "דיקור" ישפיע אותו דבר על כל אחד. אני מציע לך לתת את הצ'אנס למי שמטפל בך ופשוט לנסות. לא לבוא עם יותר מידי חששות וספקות. פשוט להתיחס לדברים כאל חוויה שאת עוברת , ולהפיק ממנה את המיטב. בהצלחה.

בעיות במערכת עיכול עליונה

היי, לעיתים המצב שחושבים הוא ההפך הנכון... לא חומציות גבוהה אלא תת חומציות... מצ"ב מאמר מקצועי שכתבתי בנושא הנ"ל כמובן שהוא לא בא להחליף חוות דעת טיפולית או רפואית.. אם תרצי התיעצות את מוזמנת שירי

יעל ND

New member
ל-Q T g i r l

שלום, לא הבנתי מהתיאור שלך, אם היית אצל גסטרואנטרולוג? אם עשית בדיקות? גסטרוסקופיה? אולטרסאונד של הלבלב, הכבד ודרכי המרה? רנטגן? פסז'? בכלל, על איזה אבחון או ניסיונות אבחון מדובר? הבנתי, שיש לך רגישויות למזונות מסוימים. נבדקת לאלרגיות למזון?.. שאלה שלך מעוררת לא רק את השאלות האלה, אלא עוד הרבה מאד שאלות! ולגבי יעילות הטיפול, הוא תלוי מאד באבחון, בך ובמטפל. האם ניתן להגיע לתוצאות טובות? - בהחלט ניתן. אבל לא תמיד: תלוי באבחון, במטפל ובמטופל.

Q T g i r l

New member
תשובה

עשיתי בדיקות כמו גסטרוסקופיה נשיפה לחיידק צליאק בדיקות דם וכו'... אני עוד במעקב בבדיקות ונותר לי אולטראסאונד ובדיקת רופא מומחה.. כרגע הממצאים הם שהכל תקין ואין לי כלום. אין אבחון רק זריקה באוויר של דברים כמו "דיספפסיה" מה גם שהתסמינים מעט השתנו, הכאבים נחלשו ובמקומם החלו צרבות ותחושה של צריבה בגרון (ללא עליה של תוכן הקיבה רוב הזמן) יש לי רגישות ידועה ללקטוז... ומזה אני כבר נשמרת ב3 שנים האחרונות ודבר לא השתנה... ברקע גם יש מעי רגיז שכעת שקט אבל היה לו התפרצות קטנה בחודש וחצי האחרונים... ולכן פניתי לתחום הרפואה המשלימה די במצב עיוור...

amitdvir tcm

New member
עצה

ככל שתתרכזי יותר בניתוח הסימפטומים, איפה כואב, מה כואב, כמה זמן איך ומתי, הבעיה רק תחמיר. עצתי לך היא להפסיק לחשוב על ה"מה?" ולהתחיל לחשוב על ה"למה?".

יעל ND

New member
ל-Q T g i r l

אני חושבת, שניתן לעזור לך. תפני לטיפול, אני ממלימה על הומאופתיה. יש לאבחן אותך כמו שצריך ולהתאים לך טיפול. ממליצה גם לפני שאת הולכת לטיפול לסיים את הבירור בקופת חולים כולל שלילת בקע סרעפתית. תרגישי טוב ושבוע טוב

חשוב לתת זמן לכל תהליך

וכן להתיעץ עם המטפל/ת על כל התחושות והחששות. לפעמים באמת אין התאמה וצריך לעבור הלאה ולנסות כיוון שונה. אך לרוב, אין לראות את הטיפול כ"קסם" חד פעמי, אלא כדרך לעזור לגוף ללמוד לעבוד נכון ואכן ניתן לעזור בשיטות שונות. (מסתבר שלאנשים שונים יעזרו מטפל/תחום שונה) קרניוסקרל הינו אפשרות נוספת לאיזון דרך טיפול במגע . בטיפול ניתן לחוש היכן יש מתח שאולי מפריע לפעילות התקינה ולעזור לגוף לשחררו. מוזמנת לקרוא עוד באתר

את מטופלת בשתי שיטות

יעילות . אני יכולה להעיד אומנם אך ורק על הרפלקסולוגיה -ממקום של המטפלת. הרפלקסולוגיה-מקורה מהמלה השתקפות באנגלית- reflection כל האיברים ומערכות הגוף מיוצגים בכפות הרגלים. אם אתייחס לבעייתך "שהתיישבה" במערכת העיכול, אכן יש ייצוג למערכת זו בכפות הרגליים וטיפול רפלקסולוגי יכול לעזור+עבודה עצמית. אממממ עליך להתאזר בסבלנות, אין זה כמו לקיחת אקמול או אנטיביוטיקה -שהתגובה מהירה. באלטרנטיבה לעיתים הטיפול ממושך.(תלוי עד כמה את קשורה לבעיה, עד כמה את מוכנה לשחרר אותה, תלוי כמה זמן התופעה קיימת אצלך. ככל שסובלים ממושכות מבעיה- הבעיה מקבלת את המימד הכרוני) בקיצור-סבלנות!

Q T g i r l

New member
אממ

אני סובלת מזה כחודשיים... אני מניחה שאין תוצאות מהירות אבל האם אחרי 2-3 טיפולים לא אמורים להרגיש שינוי? חוץ מעייפות אחרי הטיפול לא מרגישה משהו מיוחד...

בעיות צוואר

מטופל סבל מבעיות צוואר- דבר שהשפיע על טווח התנועה. לאחר חצי שנה חלה הטבה וטווח התנועה גדל. אדם זה סבל שנים מבעיות צוואר. לעומתו בחורה עם עצירויות-שעה לאחר הטיפול רצה לשירותים. אם כן,כל גוף מגיב אחרת... ואין ספק כי טיפולים ,פעמיים שלושה -אינם מספיקים. בהצלחה!

למעלה