התייעצות מתנה

klavtulit

New member
התייעצות מתנה

אני רוצה לתת מתנת הערכה למישהי, שבשנה האחרונה עזרה לי בתחום המקצועי. מדובר בבחורה (דתייה) בת 35, שגרה לבד ואין לה כרגע בן זוג, כך שכל מיני שוברים זוגיים לא רלוונטיים. אני לא כ"כ יודעת מה היא מאד אוהבת, וגם מה היא לא אוהבת. ספרים זו לא אופציה. גם בגדים וכו' לא נראה לי הסגנון שלה. תחום העיסוק שלה הוא אקדמיה, עוזר במשהו ?
אה, ונראה לי שהיא די מחבבת בישול. אין לי בכלל בכלל בכלל רעיונות
ממש חידת חמיצר

מאורית9

New member
אם נעים לך בחברתה

אז אולי את יכולה למצוא מקום כשר לארוחת בוקר טובה ביום שישי..ולהזמין אותה לבילוי משותף ואם את רוצה לתת מתנה.. אולי מארז נחמד מחנות סבונים שווה (סבון של פעם, ללין וכו..)

שhira

New member
אנחנו קנינו עכשיו לעמיתה דתיה

שילדה מתנה שהורכבה שאל צמר וצעיף יפה ועגילים התקבלה בהרבה שמחה תוך ציון שישמש יופי לימי שבת בבית כנסת. ואם היא חובבת בישול אז יש הרבה גאדג'טים במגוון מחירים תקני בחנות מוכרת והיא תוכל מקסימום להחליף

פרמלה

New member
למרות שאת אומרת שספרים הם לא אופציה

כרטיס מתנה של סטימצקי יאפשר לה לקנות ספר (אם בכל זאת) או דיסק או מוצרי נייר שווים.

בעניין ספרים

יש מין פנס ליד כזה שנתלה על הספר כדי לקרוא בחושך. נראה לי יופי של מתנה. היה בעבר בסטימצקי, אולי עדיין שם

מאורית9

New member
אבל אם היא רווקה

אז היא לא צריכה פנס כזה לקריאה בחושך כי היא לא צריכה להתחשב באף אחד.. חוץ מזה שהמוצר הספציפי הזה..לא משהו.. קיבלנו אותו כמתנה ולא עשינו בו שום שימוש..סתם גימיק מעצבן ולא נוח, בעיני כמובן.

וואלה? אודה ואתוודה

כי לא ניסיתי אותו אלא רק כמהתי אליו ביושבו על המדף בחנות הספרים. נראה לי כמו משהו שהיתי רוצה. טוב, נחזור לסטיק לייט הישן והטוב אם עוד אחזור לימי רווקותי בהם קראתי לי בחושך באוהל בטיולים ארוכים... הו, היו ימים

Jackie O

New member
אפשר גיפט קארד לדומו

מעמד יפה לספרי בישול, משהו מללין או סבון של פעם

klavtulit

New member
תודה לכולן. הבעיה עם עם גיפט כארד זה שהסכום

"בולט" בניגוד למתנה שלא בהכרח חושבים על המחיר. אולי רק לי זה נראה ככה.. אולי באמת גיפט כארד לדומו או איזה גאדג'ט למטבח.

efratcn

New member
150 ש"ח הולך? תכשיט רוח נשית

בעיניי סוג של מתנה אולטימטיבית. מסר עם יופי ותרומה. ואם זה יקר מדי אז עגילים עדינים או צמיד לא יקר.

זיברה

New member
קטע, גם אצלי זו המתנה האולטימטיבית.

קניתי כבר כמה פעמים לאחרונה.

klavtulit

New member
רעיון מקסים !

אבל יקר לי כרגע...... שומרת לי את הקישור. תודה.

למעלה