התייעצות מקצועית !

Itamar P

New member
התייעצות מקצועית !

שלום, אני חדש דנדש בתחום, מעוניין להתחיל לדווש באופן רציני ולקנות אופני רמת כניסה ברמת מחיר של עד 3.5K. משיטוט במצמן/רוזן ומינץ וכו', ולאחר מחקר מקיף... ראיתי כמה דגמים שמצאו חן בעיניי ונראים לי הולמים: Masi Alere 2006 Specialized Allez A1 Merida Road 901 06 כל הנ"ל פחות או יותר באותה רמת מחיר. מה אתם אומרים ? (אני נוטה לכיוון ה-Masi) תודה מראש...

לא מכירה ספציפית

את המאסי שכתבת עליהם, אבל רוכבת כבר חודש על מאסי (גראנד קורסה) ונהנת מכל רגע. כן, אני יודעת שאין פדלים בתמונה, אבל זה להמחשה בלבד

aabramovich

New member
אז אני אגיב על הבלאטות-

למה יש שלוש בלטות בצבע בהיר יותר?

../images/Emo18.gif שכחתי דבר חשוב !!!

על ה- MASI allways wireless
קפוץ למצמן את מירוץ בקריות, או אל אבי צוראל ליתר דיוק, הוא יסביר לך היטב

aabramovich

New member
לך עם הלב...

ועם המידה... ועם המוכר שהכי עושה לך את זה (לא! לא ככה). שלושת הזוגות נראים דומים מאוד מבחינת מפרט. ככה זה, אופני הכניסה... והאמת? גם אופניים יותר יקרים. בסוף אין ארוחות חינם. לך עם מה שאתה הכי מתחבר אליו. חשוב שתרגיש שהמוכר "בנאדם" ולא סתם דוחף לך. שתרגיש נח לחזור, לתחזק ולפנק את עצמך שוב בחנות. שווה לשקול גם יד שניה במחיר הזה.. תמורה טובה יותר לכסף (זה מה שאני עשיתי). חוץ ממצמן ורוזן יש עוד הרבה חנויות... אתה יכול לטייל גם שם
אבל ההמלצה הסופית שלי היא לך עם הלב כי רוכבים מהללללב.
עזריאל

aabramovich

New member
לא הדגשתי את נושא המידה

היתרון הגדול במקניית אופניים חדשים - אם מדדו אותך כמו שצריך הם צריכים להיות בוּל! ומידה חשובה מאוד מאוד מאוד. אחרת כואב. גם בכיס.

Itamar P

New member
תודה רבה לשניכם :)

אני מקווה שאגיע להחלטה הנכונה בסופו של דבר :) אדווח בהמשך...

למעלה