התייעצות מיטות

סיון 5576

New member
התייעצות מיטות

הגיע הזמן להיפרד ממיטות התינוק...
אשמח לשמוע דעות על מיטות מעבר או מיטות רגילות מה אתם עשיתם ואיך ארגנתם את החדר
הבנות בנות 2.3
תודה רבה !

תלוי כמובן בצורת החדר

בעיקרון (ולאחר ניסיונות מספר) - ההעדפה שלנו היא מיטה בכל צד כך שהן זו מול זו. זה נותן "צד" לכל אחת. כשהיו קטנות יותר, היה שלב שהמיטות היו ב- ר.
&nbsp
החדר של הקטנים מסודר כך שכשנעביר למיטות הן תהינה זו מול זו (כך גם מיטות התינוק), בין היתר כי בקיר אחד יש דלת כניסה וארון בגדים, בקיר ממול חלון (ולא רוצה שישנו מתחת לחלון), אז נותרו שני קירות...
&nbsp
אה - והלכנו על מיטות איקאה שנפתחות. התחלנו בגודל של 1.6. הן כך עד היום (בנות חמש וחצי) ונראה לי שהאורך הזה יספיק עוד איזה שנתיים, כך שאם את מתכננת על מיטות מעבר - זה יספיק לך עד סביב גיל 7 לפחות.

אני דווקא ממליצה ע ל מיטות רגילת

אני העברתי למיטות רגילות. הן מאוד אוהבות אותן. והבונוס - אפשר לשבת יחד על המיטה של אחת מהן לפני השינה כולנו יחד ולקרוא סיפור. (לא הייתי מנסה במיטת מעבר)
מבחינת הסידור - מיטה מול מיטה

sefia

New member
אין בעיה לשבת על מיטת מעבר... מנסיון

taltal153

New member
מיטות מעבר

הקטנות שלי בנות 2.5
עכשיו העברנו אותן למיטות מעבר (של איקאה, ארוכות יותר)
דרך אגב, אני ניסיתי למשוך כמה שאפשר את המעבר הזה, הגיע למצב שהן נשכבות לישון על המיטות של האחים שלהן.... ובסוף הבנתי שממש הגיע הזמן ולא נותרה ברירה...
בכל מקרה, שתי מיטות אחת מול השניה. אני לא רציתי מיטה נפתחת גם כדי שלכל אחת תהיה פינה משלה (כך המליצו כאן...)
ובנוסף, אם הן צמודות אחת לשניה זה מתכון להתעסקות אחת עם השניה ולא ללכת לישון (מנסיון עם הגדולים....)
לא יודעת מה עושים אם רוצים גם שולחן כתיבה לכל אחת בחדר. החדרים שלנו די קטנים.
יש ארון בגדים בקיר אחד וחלון בקיר שממול (בין שתי המיטות)
אפשר בעתיד לנסות מיטות קומותיים בצורת רייש (רק אם נמוכות יחסית, אני ממש מפחדת מזה)
בהצלחה.

למעלה