התייעצות מטפלת

klavtulit

New member
התייעצות מטפלת

שלום לכולן, אחרי שהייתי עם הקטנה שנה בבית (וגיליתי שוב כמה אני לא בנויה לזה
) החלטתי לשים אותה במסגרת. אחת האופציות היא שכנה חביבה שגרה בבניין שלי. השאלה כמה אני אמורה לשלם לה ? מדובר לשם התחלה בשעות 8-13 (כששעה מתוך זה הילדה ישנה, אבל זה בטח לא משנה..). אמור לשנות אם היא תהיה עם הקטנה אצלנו בבית או אצלה ? חשבתי על שילוב, כי אין לי בעיה שמידי פעם הן תהיינה בבית השכנה (גרה לבד), וחלק מהזמן אצלנו. מצד שני מטריד אותי שאולי היא תהיה עסוקה בעיניינה האישיים, לא יודעת, עוד צריכה לחשוב על זה.. בכל אופן, כמה זה אמור להשפיע על התשלום ? כאמור, מדובר באותו בניין. פעם ראשונה שלי שנעזרת במטפלת, כל תובנה נוספת תתקבל בברכה ! תודה רבה למשיבות

klavtulit

New member
תוספת קטנה

לא יודעת אם זה משנה, אבל התכנון הזה עד ספטמבר בלבד, אז תיכנס לגן. כלומר מדובר בכחצי שנה.

פישים

New member
זו אמורה להיות מסגרת ניסיונית? קבועה? עד מתי?

כמה משלמים אצלכם לבייביסיטר לשכנה שכזו?

klavtulit

New member
קבועה עד ספטמבר

אין לי מושג כמה משלמים כי בחיים לא לקחתי בייביסיטר, גם הוריי שכנים שלי

NORD

New member
תשובות מנסיוני

היתה לי מטפלת נהדרת, שכנה, ששמרה על ביתי אצלה בבית. שילמתי לה לפי 25 ש"ח לשעה ולא היה אכפת לי שמדי פעם היא מצרפת אליה עוד ילדה (נחמדה, שהכרתי). לא הפריע לי גם שהיא עסקה בענייניה האישיים, אבל זה בגלל שסמכתי עליה לחלוטין, נראה לי הגיוני שתעסוק גם בהם, וסמכתי על שיקול דעתה. חשוב אם אצלך או אצלה לעניין ביטוח לאומי - אם זה סידור קבוע, והיא באה אליך, את חייבת לשלם. אם זה אצלה, דומני שאת פטורה (כך, לפחות, הנחתי לגבי עצמי). למטפלת ששמרה על ילדי (מזמן, ובגיל גדול יותר שלהם) אצלנו בבית שילמתי שכר גלובאלי, לפי 30 ש"ח לשעה. בהצלחה!

h 3

New member
אני בשנה שעברה,

שילמתי למטפלת בערך באותן שעות 2000 שקל בחודש. אבל היא טיפלה בקטנה והבן שלה היה איתה בבית. (מעט גדול יותר). עד כמה שאני יודעת אם היא אצלך בבית את אמורה לשלם עליה בט"ל. מניחה שזה סכום זניח, אבל שווה לשלם, כי אם חו"ח יקרה לה משהו אצלך, שלא תהיי בבעיה. ומה עם אוכל? מי מספק? אם היא - תצטרכי להוסיף. אם את - תצטרכי לדאוג לאוכל. H

klavtulit

New member
אני מספקת אוכל

מבחינתי היה אידיאלי (מבחינה חברתית) אפילו אם היה לה ילד/ה בבית. כשאני חושבת על זה, אין לי בעיה שתהיה בבית שלה, רק שכל העצועים של הקטנה אצלנו מן הסתם.. אז מה, נשאיר אצלה חלק על בסיס קבוע ?

למעלה