התייעצות מה לעשות

שלום772

New member
התייעצות מה לעשות

שלום אני בת 38 ועובדת בעבודה מסודרת אך איני מרוצה מתפקידי ולכן יצאתי לפני שנה ללימודים של מזכירה רפואית וסיימתי אותם עם תעודה מטעם משרד התמ"ת. פניתי למקום עבודתי וביקשתי אפשרות לעבור תפקיד ובמקביל גם שלחתי קורות חיים לעוד מקומות עבודה,אך ניראה לי שכלום לא עוזר כיוון שאין לי תעודת בגרות. מה עליי לעשות על מנת שאוכל לעבוד כמזכירה רפואית? או לעשות משהו? תודה יום טוב

meytab

New member
שלום לך

קודם כל, זה נפלא שלמדת משהו שאת מתחברת אליו ומעוניינת בו ! יש הרבה אנשים שאינם מרוצים מעבודתם ואת בחרת לעשות משהו עם זה. אז כל הכבוד :) מעניין שאת אומרת שנראה לך שכלום לא הולך בגלל תעודת הבגרות. האם הנתון הזה מופיע איכשהו בקורות החיים ? האם זה הפריע לך עד כה להתקבל למשרות הקודמות בהן עבדת ? מה קרה שדווקא עכשיו, בגילך ואחרי הנסיון שצברת, הנתון הזה מרגיש לך כמו משהו שחוסם את דרכך ?

שלום772

New member
תשובה

תודה על התייחסות המהירה. נתון זה לא מופיע בגלוי אך בסעיף "השכלה" בקורות חיים מופיע רק בעלת 12 שנות לימוד. אני עובדת כבר 17 שנה באותו מקום עבודה (סייעת בחינוך מיוחד) ושם לא נדרשת תעודת בגרות. מה שקורה שאחרי שסיימתי שנה של לימודים אף מקום לא מקבל אותי כיוון שאין לי תעודת גרות והכי משמעותי ובעייתי שאין לי ניסיון במזכירות ובמזכירות רפואית בפרט ואלו נתוניים שמאד חוסמים את דרכי להתקדם בחיים. אני לא יודעת מה לעשות אני לא מסוגלת לחזור לעבודה ומפחדת להישאר בבית ללא עבודה יש לי 4 ילדים לפרנס.

meytab

New member
אני מבינה

אני חושבת שכדאי לך לכתוב בצורה בולטת בקורות החיים את הלימודים כמזכירה רפואית ולא להזכיר מעבר לכך שום דבר בנוגע ללימודים. תכתבי בנוסף משפט, ממש בראש המסמך, שאת מעוניינת במשרה של מזכירה רפואית מתחילה. כך תכווני למשרות שמיועדות לנשים שאין להן עדיין נסיון משמעותי בתחום וזה בסדר. תבדקי עם עצמך האם במהלך שנות הנסיון שלך יצא לך לעשות משהו אדמיניסטרטיבי - נניח לארגן חומרים, לקבוע פגישות, לעבוד על מחשב. אם כן, תוסיפי את המשימות האלו לתיאור המשרה הנוכחית שלך כי זה יעזור. כמובן שההמלצה שלי היא לעשות את החיפוש תוך כדי עבודה במשרה הנוכחית. אחרת הלחץ כבד מדי ופוגם בתהליך החיפוש.

שלום772

New member
תודה

על ההמלצות.. אבל איך מתגברים על תחושת התסכול והרגשת הכישלון שמלווים אותי כל דקה שאני לא מצליחה להתקדם ולעשות את השינוי שכל כך התאמצתי לעשות מצטערת אני יודעת שבזה הפורום לא מתעסק אז סליחה ותודה על ההתייחסות

meytab

New member
יקירתי

כמאמנת לקריירה אני פוגשת אנשים רבים שחווים את תחושות התסכול שאת מתארת. נכון שיכולתי לעזור כאן בפורום היא קצת מוגבלת...אבל אני יכולה להציע לך טיפ אחד שמגיע מהעולם של שינוי דפוסי חשיבה. את כרגע אומרת לעצמך הרבה פעמים את לא מצליחה להתקדם ושאת בעצם נכשלת. נסי לכתוב על דף מקרים בהם הצלחת, בהם השגת מה שאת רוצה, בכל מיני תחומים. ( אפילו בקשי מהקרובים לך שיזכירו לך) ובכל פעם שעולות המחשבות על כישלון, תחזרי לדף ותגידי לעצמך - אני דווקא מצליחה ! אני יכולה ! אני מתקדמת ! בכל פעם קצת...ובכל פעם שאת נזכרת בעוד משהו בו הצלחת - תוסיפי לרשימה. בהצלחה :)

מציאת עבודה כמזכירה רפואית

מחקרים מראים שלוקח כ-3 שנים למצוא משרה ניהולית טובה. אני לא יודעת כמה זמן את מחפשת אבל בטוח שרצוי להמשיך לחפש ולשפר את הצגתך העצמית, קורות החיים, אופן החיפוש וכד'. אני מתמחה בדיוק בנושא זה, עזרתי לרבים למצוא עבודה: www.dr-nitzan.co.il נייד: . 050-9005452 החוכמה היא להבליט את יתרונותייך וכישורייך בהתאם לאופי המקום אליו את פונה כמועמדת. לומדים את זה או על ידי השקעת זמן ומאמצים, או על ידי השקעה כספית ביועץ מקצועי. 2 הדרכים כשרות. אבל אל תתיאשי. אם תעודת בגרות הייתה תנאי להעסקה כמזכירה רפואית, בטוח שהיו דורשים זאת כתנאי הרשמה לקורס. ואם זה כך- תחשבי לבקש חזרה את שכר הלימוד. אולי מישהו אמר לך כך, כי לא מצא משהו אחר כפגם, למה לא לקחת אותך. זה דווקא מריח טוב...ואולי במכון שלמדת יש להם עצה טובה בשבילך בהצלחה ניצן

amitysomer

New member
תהיי אחות

יש בזה בלי סוף הצעות עבודה. בהסבת אקדמאים

למעלה