התייעצות לפני קניה

• פותח הנושא in12
  • פורסם בתאריך

in12

New member
התייעצות לפני קניה

היי

אשתי ואני רוכבים כבר מספר שבועות
ואני מחפש לה אופניים למתחילים (עד עתה אני לוקח כל פעם מחבר אחר)
גם לי יש אופני כניסה ורכבתי עליהם לא מעט, אבל לרכיבות שאנחנו עושים אני לא צריך יותר.

התקשרתי לחנות, הוא מציע לי אופני כניסה ב 1200 שח
אבל השאלה היא

1.האם כדאי ללכת על אופני כניסה או לקחת משהו יותר טוב שאולי נרכב לאורך הזמן וקח לא אצטרך כל שנה להחליף?
2.אשמח המלצה על מנשא ל 4 זוגות אופניים?

תודה

izb

New member
תשובות

ממליץ לך לחפש לאשתך אופניים ביד 2. בתקציב של 1200 תוכל למצוא אופניים שעלו גם 2000+ כחדשים. יש הרבה מציאות של אופניים שבקושי נרכבו ונמכרים. שים לב רק לגודל שלדה מתאים בהתאם לגובה של אשתך... אני לא מכיר מנשא אחורי לרכב ל 4 זוגות. גם 3 קשה לקחת על מנשא. המשקל עלול להרוס אותו. מנסיון של שניים שנהרסו לי בגלל נשיאה של 3 זוגות

יש בהחלט מנשאים ל-4 זוגות

מנשאי וו גרירה.
לי יש את ה-9708 (בתמונה, המנשא העילי) והוא עושה עבודה מצוינת.
יש להביא בחשבון עלות התקנת וו (1500-2000 שקלים)
וכדאי לבדוק את גבול העומס האנכי המותר על הוו. בהרבה מקרים העומס המותר על המתקן גבוה יותר מהעומס המותר על הוו - אני פותר זאת ע"י פירוק גלגל-שניים- שלושה.

בכל מקרה זה עובד וזה מאוד נוח.

enigo

New member
בפעם האחרונה שבדקתי, העומס האנכי המירבי המותר על וו היה 50

ק"ג - כך שמנשא + 4 זוגות אופניים בוודאות עוברים את המשקל המותר (אלא אם אתה יבבן משקל, או רוכב כביש).
אבל מאז שבדקתי השתנו התקנות בעניין המשקל המותר לגרירה - אז אולי יש שינוי גם העומס האנכי המותר על הוו. מצד שני, לא זוכר ששמעתי על מישהו שאי פעם נעצר לבדיקה של העניין הזה.

המלצה: אל תקנה משומשים אם אתה לא מבין בזה

בהחלט אפשר למצוא מציאות,
אבל אתה עלול בקלות לחסל את החיסכון על שרשרת/קסטה בלויים, כבלים וכו', שלא לדבר על עוגמת הנפש.

לדעתי בסכומים האלה רק חדש, גם אם זה אומר שתקבל מכלולים מעט פחות טובים.

למעלה