התייעצות למתנה קטנה...

MrsNoOne

New member
התייעצות למתנה קטנה...

טוב, עוד שבועיים יש לנו חצי שנה, והוא יוצא סופ"ש. חשבתי להכין לו משהו קטן, חשבתי אולי על חולצה, שתהיה תקנית אבל שבחלק שלא רואים עם המדים יהיה תמונות וכל מיני דברים כתובים וקיצור משהו חמוד כזה... איך נשמע לכן? יש לכן רעיונות נוספים? יש רעיונות לדברים חמודים או מצחיקים שאפשר לכתוב (הוא מתחיל עכשיו ללמוד באוניברסיטה..)?

אולי כרית?

עם תמונות שלכם מצד אחד?... ככה שהוא יוכל לקחת אותה לצבא?

MrsNoOne

New member
גם אפשר...

חשבתי על חולצה כי העצלן הזה לוקח מכולם כמעט כל חולצה לבנה שהוא מוצא...

פזית13

New member
רעיון לחולצה

אז אני חדשה פה, ורק היום גיליתי את הפורום הזה אפילו שהחצי כבר עוד שניה חוגג פזמולדת ראשון, אז נעים להכיר:) אגב,זה לא הניק הקבוע שלי, אני לא על המחשב שלי ולא הצלחתי להחליף...באסה לי.. בכל מקרה, כשלחצי היתה השבעה אני חושבת, זה גם יצא בערך על החצי שנה שלנו, קניתי לו חולצה לבנה כזו שלובשים מתחת למדים ועשיתי מאחורה הדפס שהיה כתוב תמיד מאחוריך אוהבת ***** וזה יצא ממש יפה והוא וגם החברים לצוות ממש התלהבו..

אני...

כשהייתי חצי שנה עם יאיר, לקחתי אותו לטוס. הוא היה אז במיונים לטייס והוא חולה טיסהההההההההה
ולאבא שלי יש מטוס (בדיוק שבועיים לפני הוא קיבל אותו). אמרתי לו שאנחנו הולכים להרצאה בעבודה של אבא שלי שאני חושבת שתעניין אותו, והוא האמין (קוף!!!!!!!!) ואז נסענו והגענו לשדה תעופה והוא עושה לי- וואי אני מרגיש כאילו אנחנו הולכים לטוס. ואני בשקט....
והוא לא מבין. אקיצר הוא מגיע לדלפק בכניסה ועובר בדיקה בטחונית וגמני וגם אבא והוא בטווווח שאנחנו הולכים להרצאה..... אז שואלים אותו - ארזת לבד?? והוא כזה-
מה!? חחחחחח וכולה יש עליו ארנק והבאתי לו מצלמה (דחפתי לו לידים) ואז משכתי אותו בחולצה ויצאנו לשדה ואז פתאום נפל לו האסימון והוא חיבק אותי כל כךךךךךךךךךך חזק וקפץ מרוב אושררררר
(שברתי בשביל זה את החזיר חסכונות שלי
)

McBlack

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif יא אלוהים איזו חברה מתוקה ../images/Emo13.gif

McBlack

New member
כבר הערתי את זה פה מתישהו,

אם את מתכוונת לעשות הדפסה של תמונה/טקסט בכוונה שייקח את זה לצבא, תימנעי מלעשות דברים קיטשים של לבבות וכינויי חיבה מתוקים... לכי תדעי על איזה מוניטין הפוצקי ירצה לשמור
הרעיון של החולצה נחמד, לכי על זה

MrsNoOne

New member
מן הסתם...

זה לא שיש לי כינויי חיבה מתוקים... אלא אם כן "שמן!" נחשב כינוי חיבה מתוק... ואני בעצמי דיי סולדת מקיטץ'... סתם חשבתי שיהיו לכם רעיונות... בינתיים אני מכינה מין קולאז' כזה של תמונות שלנו יחד מכל החצי שנה הזאת... וחשבתי לכתוב משהו על זה שחצי שנה וכו'... סתם מחפשת רעיונות לעיצוב וניסוח..

MrsNoOne

New member
תודה..

אני דיי טובה בפוטושופ גם... אבל אם אני אצטרך סיוע או הסבר על משהו אני אשמח להתייעץ... כרגע אני יותר בכיוון של לחשוב בכלל איך לעצב את זה ומה בדיוק לעשות...

MrsNoOne

New member
חשבתי על משהו בסגנון...

"6חודשים ביחד! ~תמונה של ויטראז' עם תמונות מה חצי שנה~ אפילו המדים לא יפרידו ביננו" (יעני בגלל שזה חולצה תקנית, ולובשים מתחת למדים..) נשמע לכן קיטצ'י מידיי? תפל מידיי? אני צריכה חו"ד! (חוות דעת
- יותר מדיי זמן בפורום צילום לא עושה טוב..)

MrsNoOne

New member
בערך ככה...

חשבתי אולי לפזר את התמונות קצת.. שלא יהיה גוש... בעע.. הפכתי את זה לפרויקט... פשוט ממש קשה לי לקבוע אם זה נראה מטופש או לא...

למעלה