התייעצות לגבי תיק...!

ש מ יי ם

New member
התייעצות לגבי תיק...!

חברה שלי נוסעת בעוד שבוע וחצי לניו זילנד/אוסטרליה/מזרח. מישהו נתן לה תיק של 75 ליטר שכבר עבר טיול, והיא מתלבטת האם לקנות אחד אחר כיוון שהוא מאוד גדול יחסית לבת(ההמלצה היא 50-60 ליטר לבת). מה דעתכם? להשקיע בתיק חדש(הוצאה רצינית) או להסתפק בנוכחי?

shaishoo

New member
ממה שאני יודע

רוב הטראקים במזרח\ניו זילנד הם כאלה שאתה מגיע כל לילה להוסטל (יש כמה שלא אבל הבנתי שהם הפחות פופולריים) בכל מקרה מכוון שאני לא מכיר אישית את הבחורה והאופי שלה אז ככה: אם התיק טוב ונוח לה אז זה לא משנה אז מה אם הוא 75 ליטר, זה לא אומר שהיא צריכה לסחוב את כל ה75 ליטר על הגב, הדבר החשוב ביותר זה אם זה נוח לה ! אם היא לא מתכננת לטראק מבוקר עד ערב אבל לתבל את הטיול שלה בטראק פה ושם אז גם אין סיבה לקנות תיק חדש. אם כן החלטתם על תיק אחר והיא לא נוסעת להרבה זמן וכנראה בישראל התיק ישב בבודיים אולי שווה לשכור תיק , יש מספר חנויות כמו מסעות, וטונדרה שמספקות את השירות הזה

Amoureuse

New member
לא מדויק לגבי ניו זילנד

בניו זילנד אתה ממש לא מגיע כל לילה להוסטל - רוב הטרקים הם בשמורות טבע ואין הוסטלים בדרך (פרט למקרים יוצאי דופן כמו קווין שרלוט). נכון יש בקתות ולא צריך אוהל אם מוכנים לשלם, אבל עדיין צריך לסחוב הרבה - שק"ש ואוכל לכל הימים. במזרח זה די נכון, אם כי יש גם טרקים של גסט האוסים וגם טרקים של קמפינג (במקומות פחות פופולריים בד"כ). מסכימה שלא חייבים להוציא כסף אם התיק נוח.

למעלה