התייעצות לגבי עגלה

yafitmv7

New member
התייעצות לגבי עגלה

היי לכולם,

אנחנו ממש מבולבלים ונשמח לעזרה בהמלצה על עגלה.

מחפשים עגלה עם אמבטיה וטיולון כאשר חשוב שתהיה קלה, יציבה, נוחה לתינוק ונוחה לתמרון וכמו כן קלה לקיפול.
בנוסף חשוב הקריטריון של המחיר - לא מעבר ל-3000-4000 ש"ח.

אנחנו גרים בעיר, קומה ראשונה בלי מעלית. מתניידים בעיקר ברכב אך יש הרבה מקום בבגאז'.
שנינו גבוהים (ולכן נצטרך עגלה עם ידית גבוהה מספיק) וכמו כן סביר להניח שגם התינוק יצא גבוה ונצטרך שהעגלה תתאים לכך.

ראיתי ששתי העגלות שהכי הרבה ממליצים עליהם הן בייבי ג'וגר ופג פרגו.
איזה מהן תתאים לנו יותר לדעתכם? (ואיזה דגם כי הבנתי שיש כמה משניהם)
כמו כן אם יש עגלה אחרת שמתאימה לצרכים הנ"ל נשמח לשמוע.

תודה רבה!

daffyness

New member
הרבה דרישות יש לכם מהעגלה...

אני לא מאמינה שאפשר למצוא עגלה שעונה על כ-ל הדרישות כי בד"כ תמיד משהו יבוא על חשבון משהו אחר- עגלה קלה פחות יציבה מכבדה למשל.. ואם היא גם וגם אז היא בטח לא עומדת בקריטריון של המחיר..
&nbsp
תחשבו מה מבין השיקולים יותר חשוב ועד כמה אתם יכולים להתגמש בכל קטגוריה. אם אתם עולים עם העגלה ברגל כל יום אז לדעתי המשקל מהווה אישיו רציני, ואז אפילו שווה לשקול בוגבו בי3 שזו העגלה הכי קלה שאני מכירה.
&nbsp
אם לא כל כך חשוב לכם המשקל אז באמת פג פרגו מומלצת מאוד, אך לקחת בחשבון שהיא כבדה יחסית ומאסיבית. היא ממש קלה לתפעול וקיפול, ידית מתכווננת אז מתאימה גם לגבוהים, מספיק מרווחת לילדים גבוהים- גם האמבטיה. מצד שני היא גם יקרה מאוד (אלא אם אתם במקרה באיטליה ויכולים להביא משם)
&nbsp
בייבי ג'וגר (הדגם הנפוץ בארץ הוא סיטי מיני 4 גלגלים, אבל יש גם 3 גלגלים שהיא קלה יותר) גם מאוד מומלצת ועולה משמעותית פחות.
&nbsp
יש גם משהו אנגלי, נראה לי סייבקס פריאם, שהיא מאוד מאוד מרווחת אז אם זה שיקול יותר משמעותי שווה ללבדוק גם אותה
&nbsp
אגב, אם תבחרו עגלה מבלי להסתכל על המחיר שלה ואח"כ תגלו שהיא יקרה, תמיד אפשר לנסות להביא מחו"ל, אילת או יד2
&nbsp
מזל טוב

yafitmv7

New member
היא לא חייבת להיות ממש קלילה

אבל מספיק קלה לנשיאה במדרגות.
&nbsp
תודה!

אני רק יכולה להמליץ

על האינגלזינה טרילוג'י שלנו. מאוד קלילה. מאוד.גם ה"נהיגה" בה מצוינת. סגירה קלילה.
והאמבטיה? אין כאלה גדלים בכלל בשוק. אמבטיה עצומה. עם אפשרות להרים גב באמבטיה עצמה לתינוקות שפולטים המון. מצוינת
&nbsp
והיא בטווח המחירים שלכם. בעלי שהוא גבוה לא מסכים לעבור לשום טיולון.
היא באמת רכישה טובה. מאוד.
בהצלחה :)

ממליצה על בייבי ג'וגר JT

אם אני לא טועה שוקל קרוב ל 9 ק"ג, יציבה ומתקפלת בקלות. יש לה גם עבירות טובה עלחול, דשא וכו'.

yafitmv7

New member
תודה,

קראתי אבל שהידית של העגלה הזו לא מתכווננת ולא מומלצת לגבוהים

kyki

New member
תנסי את הבמבלריד ליחיד

נראה שהיא עונה על כל הצרכים שלכם

אושר מ

New member
הייתחי שמה דגש על עניין הגובהאין הרבה עגלות שמתאימות לאנשים

גבוהים. (שזה בעיקר אומר ידית גבוהה)

TWEETY =^.^=

New member
יכולה להמליץ על מה שיש לנו

אני רכשתי עגלה שהייתה במבצע נהדר, אבל גם בלי מבצע היא מאוד זולה.
עגלת מיקה 4 של אינפנטי עלתה לי 990 ש.ח
יש לה אמבטיה יציבה + טיולון
הידית מתכווננת כך שמתאימה לגבוהים
מתקפלת ונפתחת בצ'יק - תופס הרבה מקום ברכב (מזל שיש לנו)
לא הייתי אומרת שהיא קלה במיוחד אבל נוחה לאללה והאבטיה רחבה ונוחה לתינוק.
יש אפשרות לחבר גם סלקל שאנחנו רכשנו בנפרד ב- 200 ש.ח.
הדגם הזה כבר לא כל כך נמכר, אבל ניתן עדין למצוא אותו.
בהצלחה

בייבי ג'וגר

העריסה גבוהה,
העגלה קלה ונוחה לקיפול
עולה בסביבות בסביבות 2200 לטיולון ועריסה,
אפשר לקנות לה גם סל קל שמתחבר לבסיס של הגלגלים,
לי היא מאוד נוחה, אני מתניידת איתה בקלות.
&nbsp
אני לא מכירה את הפרגו,
לי יש את הבייבי ג'וגר - סיטי מיני.
&nbsp
&nbsp

כביסה4

New member
גם אנחנו מחפשים עגלה שתתאים לגבוהים

ומבולבלים מאוד, הכל נראה מאוד נמוך, יחסית. נראה שההתייחסות בשאלה שלך ובכלל בהקשר של גבוהים, היא שהידית תתכוונן, שזה כמובן משמעותי, אבל לא פחות מזה, מה עם הגובה בו יושבים האמבטיה\טיולון ? לא יעזור אם הידיות גבוהות וכל הזמן צריך להתכופף "חזק".
אז יש אולי המלצה גם בהקשר הזה, ולא רק באספקט של ידיות מתכווננות ? החברה היחידה שבאמת העגלה עצמה גבוהה מאוד, הייתה STOKKE, עיצוב מיוחד שדי אהבנו, אבל המחיר הגבוה מאוד ושלל ביקורות לא מרוצות ברשת, מרתיעים..

אושר מ

New member
אנחנו קנינו את הסטוקי בגלל המושב הגבוה ואנחנו מאוד מרוצים

לכל אחד יש דרישות שונות וציפיות שונות. הייתי מציעה לך ללכת להסתכל על העגלה 'לנהוג' בה קצת ולראות אם מתאים לך או לא.
סטוקי למשל לא מתאימה למי שצריך לעלות במדרגות לדירה כי היא יחסית כבדה.

למעלה