התייעצות לגבי סרוס.
לפני כשלושה חוד' העליתי כאן בקשה לחוות דעתכם(רופאי הפורום)בנוגע לגור בן כ-4 חודשים שהגיע אלי מהסגר נצרת עם התקפי אפילפסיה קשים.
היה עם חום,ושילשל וככל הנראה למרות אי בהירות בתשובות בדיקות הדם נדבק בכלבלבת.
מאז עבר כאמור זמן,ההתקפים בעזרת פרזינול שקיבל במשך חודש נעלמו מייד.
הוא התייצב,והתחיל להתאושש,אבל התפתחו תיקים ברגליים האחוריות ויבבות /יללות כששוכב במנוחה/בלילה וכו.
היום כאמור בן 7 חודשים כבר(אולי יותר),גדל,התחזק,נשארו הטיקים,יש לו הליכה מצחיקה כזאת,אבל כשרץ ופעיל זה ממש לא מורגש רק ברגע ששוכב או עומד בשקט...
הוא קיבל חיסון נוסף, (פרוו בלבד),ומאחוריו חיסון אחד משושה רגיל שניתן באמצע יוני בעין איילה לפני שהביאו אותו אלי וייתכן חיסון נוסף שקיבל עוד לפני שננטש בהסגר.
כרגע אני בדילמה לגבי הסרוס מהסיבה שכל החלשה של מערכת החיסון שלו בעייתית במקרה כזה,כולל מתן חיסון כלבת וכו.
מה הייתם ממליצים?
האם אכן החששות שלי מוצדקים,ויכולה לבוא הדרדרות חלילה?
איך כדאי להכין אותו לניתוח הכביכול פשוא וקל הזה שבעברתי כבר מי יודע כמה כלבים בשנות פעילותי?
זה מקרה ראשון של כלב עם עבר רפואי ותסמינים כאלו אצלי ואני מאד מאד לחוצה בגלל זה.
הווט' הישיר וווט נוסף שמעורב(שתי מרפאות שונות)חושבים קצת אחרת ,(כל אחד) ולכן חשוב לי מאד לשמוע מה תגידו אתם.
כרגע מקבל kbr בלבד,כדור אחד פעם ביומיים.
זה התגלה ממש מסייע בנושא הבכי/יללות שלו,מרגיע אותו ועושה את חיינו קלים יותר.
הטיקים לצערי נשארו אבל הוא במצב סטטי.
מדובר בטרייר הורס בחמידותו,שוקל עכשיו כ-8 ק'ג(הגיע היה 4.3 ק'ג)
תודה!
(ובתמונה הוא ממש כשהגיע עדיין בימי ההתקפים הראשונים
)
לפני כשלושה חוד' העליתי כאן בקשה לחוות דעתכם(רופאי הפורום)בנוגע לגור בן כ-4 חודשים שהגיע אלי מהסגר נצרת עם התקפי אפילפסיה קשים.
היה עם חום,ושילשל וככל הנראה למרות אי בהירות בתשובות בדיקות הדם נדבק בכלבלבת.
מאז עבר כאמור זמן,ההתקפים בעזרת פרזינול שקיבל במשך חודש נעלמו מייד.
הוא התייצב,והתחיל להתאושש,אבל התפתחו תיקים ברגליים האחוריות ויבבות /יללות כששוכב במנוחה/בלילה וכו.
היום כאמור בן 7 חודשים כבר(אולי יותר),גדל,התחזק,נשארו הטיקים,יש לו הליכה מצחיקה כזאת,אבל כשרץ ופעיל זה ממש לא מורגש רק ברגע ששוכב או עומד בשקט...
הוא קיבל חיסון נוסף, (פרוו בלבד),ומאחוריו חיסון אחד משושה רגיל שניתן באמצע יוני בעין איילה לפני שהביאו אותו אלי וייתכן חיסון נוסף שקיבל עוד לפני שננטש בהסגר.
כרגע אני בדילמה לגבי הסרוס מהסיבה שכל החלשה של מערכת החיסון שלו בעייתית במקרה כזה,כולל מתן חיסון כלבת וכו.
מה הייתם ממליצים?
האם אכן החששות שלי מוצדקים,ויכולה לבוא הדרדרות חלילה?
איך כדאי להכין אותו לניתוח הכביכול פשוא וקל הזה שבעברתי כבר מי יודע כמה כלבים בשנות פעילותי?
זה מקרה ראשון של כלב עם עבר רפואי ותסמינים כאלו אצלי ואני מאד מאד לחוצה בגלל זה.
הווט' הישיר וווט נוסף שמעורב(שתי מרפאות שונות)חושבים קצת אחרת ,(כל אחד) ולכן חשוב לי מאד לשמוע מה תגידו אתם.
כרגע מקבל kbr בלבד,כדור אחד פעם ביומיים.
זה התגלה ממש מסייע בנושא הבכי/יללות שלו,מרגיע אותו ועושה את חיינו קלים יותר.
הטיקים לצערי נשארו אבל הוא במצב סטטי.
מדובר בטרייר הורס בחמידותו,שוקל עכשיו כ-8 ק'ג(הגיע היה 4.3 ק'ג)
תודה!
(ובתמונה הוא ממש כשהגיע עדיין בימי ההתקפים הראשונים