התייעצות לגבי נייד...DV4143

along

New member
התייעצות לגבי נייד...DV4143

ראיתי את הדגם הבא : DV4143 מפרט : מערכת הפעלה - Microsoft® Windows® XP Home Edition מעבד - Intel® Centrino™ Mobile Technology, Intel® Pentium® M Processor 740 SONOMA Enhanced Intel® SpeedStep® technology, 1.73 GHz, Level 2 cache 2 MB, 533 MHz Bus speed זכרון - (ׁ512 MB DDR PC2700 333 MHz (2 x 256 MB Supports up to 2 GB DDR memory דיסק קשיח -60GB 4200 rpm EIDE hard drive, ATA 100 כונן אופטי - DVD Writer Dual Format (+/-R +/-RW) with Double Layer support כרטיס רשת - 10/100 LAN מודם-High speed 56K modem רשת אלחוטית - Wireless 802.11b/g Bluetooth מסך - 15.4" WXGA High Definition Widescreen רזולוציה- 1280 800X כרטיס מסך - Intel® Graphics Media Accelerator 900 Up to 128 MB כרטיס קול-3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing® speakers קורא זיכרונות - Digital Media Reader (6 in 1) (xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) יציאות 4 USB 2.0 1 IEEE 1394 1 VGA 1 RJ-11 1 S-video TV-Out 1 RJ -45 1 Expansion Port 2 connector 1 headphone-out 1 microphone-in 1 (Consumer IR (Remote Receiver משקל - 2.97kg מידות- 35.84cm (W) x 25.80 cm (L) x 3.35 (cm (min) / 4.24 cm (max) (H סוללה - 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery קצת לגבי הצרכים : אני סטודנט. משתמש במחשב גם לסרטים ולתמונות. האישה משתמשת בו לפעמים לתכנות (במסגרת לימודים, אורקל וכו'..) נראה לי שהוא מספיק...ואף די והותר...מה דעתכם ?

levikon

New member
הוא בסדר.

אבל הסוללה די חלשה, ההרד דיסק איטי, והשירות של HP גרוע. אם יש לך דיל טוב עליו, אז לך על זה. אם לא, כדאי לחפש עוד קצת. בהצלחה.

along

New member
אז על איזה מפרט ללכת ??

אם זה סוג המפרט שאני רוצה... על איזה מהירות להסתכל בהארד דיסק ?? ואיזו סוללה ?? כמעט אצל כולם אני רואה סוללה של 6 תאים.. בנוסף, שמעתיע ל השירות של hp, אבל לדוגמא, כול מחשבי ה ibm שראיתי אינם כוללים יציאת טלוויזיה וכרטיס המסך שלהם הוא עד 64 ולא 128. מה היית מציע לי בסכום של עד 6500 במפרט דומה למה שכתבתי. אפשר לוותר על בלוטות ועל מערכת הפעלה ( אם אפשר...)

levikon

New member
הנה מספר מפרטים.

הנה אחד, לדוגמא. יש עוד, רק תחפש בזאפ. בכל מקרה, IBM מעולים. DELL קצת פחות. TOSHIBA גם בסדר. ACER, LG... רק תחפש...

senseBOP

New member
לידעיתך Fujitsu מקבלים שירות אצל HP

כך שאם כבר אז עדיף ללכת על HP. אם בסרטים עסקינן, אין יותר טוב מ-HP. כל הניידים שלהם הם עם פוקוס על מולטימדיה, בעוד ש-IBM, לדוגמא מתמקדים בעסקים. לכן לא תמצא IBM זול עם כרטיס של 128MB, ולא תמצא אף נייד עם איכות רמקולים כמו של HP. נכון, השירות שלהם טעון שיפור, אבל זה לא אומר שאתה צריך לסבול 3 שנים בגלל זה. עדיף "לסבול" פעם פעמיים, כשמשהו מתקלקל, לדעתי. אני הולך לקבל HP בקרוב - Pavillion 4296EA, שהוא חיית עבודה ומולטימדיה. בא עם כרטיס ATI X700 128MB, ו-HD של 100GB. הוא אומנם עולה יותר ממה שאתה מחפש, אבל זה רק לצורך הדוגמא. אם תלך על HP, לא תתאכזב מהנייד. המסכים שלהם מצויינים, הרמקולים כבר אמרתי, ורק בגלל השירות, אני לא חושב שכדאי להתעלם. מה שכן, כשאתה רוכש נייד, תמיד תבדוק אם אפשרות לרכוש הארכת אחריות. אין חשוב מזה, ולא משנה מי היצרן. נקודה נוספת לגבי השירות... ישנן אין ספור מעבדות פרטיות שמסוגלות לפתור לך כמעט כל תקלה שתהיה לך בנייד בשליש המחיר של מספק האחריות ה"מאושר" ע"י המשווק. שים לב, שאם אתה הולך לאחת כזו טרם נגמרה לך האחריות, זה יגרום לתפוגת האחריות, כמובן.

levikon

New member
יש הבדל.

אני לא דיברתי על המעבדה עצמה שיתכן ומשרתת את שתי החברות. דיברתי על המידיניות של HP של אי התעסקות בתיקונים אלה החלפה של חלקים שלמים...

tomer65538

New member
אם אתה מתכנן למשחקים, במחיר

נורמלי - IBM לא בא בחשבון. כי גם אם זה היה 128 מגה זה כרטיס גרפי ממש לא משהו. מהירות רצויה של הארדיסק היא 5200 למרות שקיים גם 4200 HP לטעמי לא חברה טובה כל כך בעקבות נסיון עם מחשב אחר שלהם, אבל אם אתה מתכנן למשחקים, בתקציב הזה - אני מניח שאין לך ברירה באמת יש להם מחירים מאוד אטרקטיבים אבל אני החלטתי למרות זאת לקנות יקר יותר, פחות טוב (לפחות על הנייר) אבל - IBM.

למעלה