התייעצות לגבי חופשה

nino15

New member
התייעצות לגבי חופשה

ב-26 בינואר אני נוסעת לתאילנד ל-17 ימים (ווהו!! :) אני ממש מתלבטת אם לעשות Vacation Mode או פשוט להשאיר את החנות פתוחה עם הודעה ב-Shop Announcement ואולי בכל ליסטינג... אני חושבת שתהיה לי בתאילנד גישה למחשב, אבל השאלה אם הלקוחות יסכימו לחכות 17 ימים עד למשלוח? מה הניסיון שלכם? אני לא רוצה שיהיו לי שליליים בגלל החופשה, ומצד שני זה הפסד כסף רציני.

רות מלר

New member
לנמל חופשה למקפצה של מכירות

למשל- לשתול הודעה שאת בחופשה ולכן כל ההזמנות מ, עד, יוכלו להשלח רק אחרי ה- , ולכן הן יהיו עם משלוח חינם או 1+1 או כמה אחוזי הנחה שנכון לך לתת

anatbarshalom

New member
אני בעד להשאיר הכל כרגיל ולציין תאריך משלוח

לא חושבת שצריך לפתות את הקונים במתנות חינם, אנחנו עובדות מספיק קשה בשביל המכירות האלו. זכותך המלאה לא להיות זמינה 24/7 וזה בדיוק היתרון של חנות מקוונת, את זו שקובעת את כללי החנות שלך ויכולה לשנות אותם בכל רגע נתון. מי שדחוף לו המשלוח, לא יחכה גם אם יפתו אותו במשלוח חינם ומי שרוצה את הפריט הספציפי שלך, יחכה לך עם המשלוח גם עד שתחזרי. אם ייצא לך, תשלחי לי איזה פתאי או סום-טם בקונבו....
והכי חשוב- תהני!!!!

nino15

New member
תודה על התשובות!

אז כנראה שאני אשאר פתוחה... אני מקווה שזה לא יעשה לי יותר מדי בעיות :)

nino15

New member
בגלל זה אני חוששת!

מישהי פה נסעה לתקופה והשאירה ככה את החנות? וזה הלך בסדר?

onor

New member
תוסיפי גם בהודעה לקונה שאת בחופשה

למרות שגם את זה הם לא תמיד רואים....

milshake

New member
לדעתי להוסיף אוטומטית בראש כל האייטמים

שאת בחופשה, ולכן תהיה הנחה של נגיד 5% על כל ההזמנות. אחרת את נכנסת למצב שיזמינו ולא ישימו לב בוודאות, פתח לפידבקים שלילים. עוד אופציה זה לשלוח לכל לקוח שהזמין הודעה אישית בזמן שאת בחו"ל..

למעלה