התייעצות לגבי חדר כושר

roni2005

New member
התייעצות לגבי חדר כושר

שלום רב, אני נוהג להתאמן כ3-4 פעמים בשבוע בחד"כ. מתגורר במרכז ר"ג.

לאחרונה החלטתי לעבור לקאנטרי חדש, כאשר עומדות בפניי 2 חלופות:
1. קאנטרי גבעתיים החדש אשר נראה מרהיב אך גם המחיר בהתאם, כ-5000 ש"ח מנוי שנתי
2. אוניברסיטת ת"א-מרכז הספורט עלית- שם יש לי הנחה משמעותית ומחיר מנוי שנתי יהיה עבורי רק 1900 ש:ח.

העיניין הוא שבעוד שקאנטרי גבעתיים נמצא מרחק 5 דק' נסיעה מביתי(למעשה הוא די סמוך לשכונה שלי), מרכז הספורט בת"א כרוך בנסיעה ממושכת לפחות 15 דק' (חלקה אפילו על כביש מהיר) וזה יוצר אי נוחות מאידך, אני בחור עם משמעת עצמית ואם אני מחליט אז אני הולך לחד"כ.

בשורה התחתונה, היכן הייתם ממליצים לי לעשות מנוי לאור פערי המחירים אך גם המרחקים.

גיא T A

New member
מחירי חדרי הכושר פשוט מזעזעים, אני שוב ושוב

מופתע, 5k עבור מנוי ? זה גועל נפש, לא פלא שרוב האנשים מעדיפים לעשן סיגריות ולשבת על הת**. אולי במקום שפוי היו משתמשים במיסוי הסגריות כדי לסבסד חדרי כושר.
לגופו של עניין, השאלה שלך יותר קשורה להעדפות אישיות ופחות לכושר.
כל עוד שני החדרים מציעים את המכשור שאתה רוצה ומציבים תנאי אימון טובים, הבחירה היא עניין של העדפה אישית.

bodycore

New member
לדעתי החיסכון בראשון

יעלה בהוצאות הדלק של השני, כמו שנרשם לך, תבחר מקום שרמת האבזור מתאימה לך, או שתירשם לחדר כושר פרטי באזורך( לא רשת ולא קנטרי) וכך תחסוך אלפי שקלים.

dudik5

New member
אני מצאתי מנוי למכירה ביד2

חסכתי 1200 ש"ח מעלות המנוי השנתית , באחת מהרשתות הכי טובות בארץ

זמן שווה כסף

הבדלי הזמן בנסיעה הם 20 דקות יותר בכל אימון, 40 דקות עד שעה בכל שבוע ו50 עד 70 שעות בכל שנה

בהנחה שאתה נוסע במהירות ממוצעת של 60 קמ"ש, אז יוצא שאתה נוסע 20 ק"מ בכל אימון. זה בערך 15 שקל לאימון.
כפול 156 עד 208 אימונים בשנה ואתה כבר מכסה את הפער במחירים.

מציע לך ללכת על הקאנטרי למרות שהם "דופקים" מחיר.

למעלה