התייעצות לגבי "חבר"

ללה3

New member
התייעצות לגבי "חבר"

מישהו עובד איתם? איך תנאי התשלום למתרגמים והאם אפשר לסמוך עליהם שיספקו מספיק חומר. תודה מראש

hazelnut

New member
היי ללה3. אני עושה עבודות דחופות

עבור חבר מדי פעם. אני מאד מבסוטה מקשרי העבודה בינינו. הם משלמים כמו בול בזמן, ומאד נעימים, נגישים ומקצועיים. לגבי "מספיק חומר", הם אמרו לי שהם יכולים לספק לי עבודה באופן קבוע. אבל, אני אישית רק מעונינת בעבודות דחופות בשלב זה, כי אני מעדיפה לבנות קליינטורה פרטית משלי (רק שיימשך כך
) אם יש לך עוד שאלות, אשמח להשיב

The Ibex

New member
כנ"ל. לא משלמים הרבה אבל בזמן

בפעם היחידה שטעו בתשלום - תיקנו בלי להתווכח. נחמדים ואדיבים מאד, משתדלים להתאים לך חומר הולם.

ללה3

New member
תודה ושאלה נוספת

כמה זה לא הרבה? (אם מותר לשאול?) יש להם מחיר FIX לעמוד או שזה משתנה בהתאם לסוג העבודה ומשך הזמן שעובדים איתם?

hazelnut

New member
אני מציעה לך שתדברי ישירות איתם.

הם מאד נגישים, וגם לא יצפו ממך שתקחי "חתול בשק". ובאופן יותר ממוקד, ובהתחשב בזה שמדובר בחברת תרגום (ויש לה עלויות משלה), התשלום שהם משלמים מתקבל על הדעת. וכן, תשלום זה משתנה בהתאם לסוג העבודה, השפה, ועוד - כפי שגם אגודת המתרגמים ממליצה... לגביי, הם לא קשרו את גובה התשלום לאורך הזמן שאני עובדת איתם. אבל, ייתכן שאם יש להם מתרגם חדש והם לא בטוחים לגבי כמות העריכה שתידרש (וזאת כמובן אחת העלויות שלהם), אז סביר להניח שיתחילו במחיר יותר נמוך ויציעו להעלות את המחיר ככל שנדרשת פחות עריכה - אם כי, כאמור, לי אישית אין סיכום כזה...

ללה3

New member
תודה, דיברתי איתם.

סתם עלו בשיחה כל מיני נושאים ולכן שאלתי. תודה

ללה3

New member
למה ההודעה

לא עולה לתחילת העמוד? יש פרק זמן שאחרי זה אי-אפשר יותר להקפיץ הודעות?

ססילי

New member
אחרי 72 שעות ההודעה לא תקפוץ יותר.

כדי ששרשור יקפוץ עם הוספת הודעה חדשה ההודעה החדשה צריכה להכתב עד 72 שעות מהתחלת השרשור, ובתוכן שלה צריכים להיות לפחות 10 תוים או אייקון.

למעלה