התייעצות לגבי בחור

קמוש1

New member
התייעצות לגבי בחור

אוקיי אז ככה.. אני ממש אשמח לספר את הסיפור שלי ולקבל אולי תובנות שונות מאנשים שאולי עברו דבר או שניים:)
אז קודם כל אני בת 26. לא עברתי קשרים ארוכים של שנים... אני חושבת שהבעייה שלי היא בעיקר שאני דיי בררנית לגבי בני זוג. בשנה האחרונה אני מנסה להתמתן אבל תמיד היה חשוב לי שיהיה מלומד, בעיקר שייראה טוב, שיהיה מצחיק, חברותי, בן אדם טוב והרשימה עוד ארוכה. בזמן האחרון ניסיתי להכיר המון גם דרך האנטרנט ובאמת שהבחורים שם לא ניראים לטעמי בכלל!! יש שם אנשים מאוד מאוד הזויים (?!). לא יצא לי להכיר ממישהו שבאמת הצבעתי עליו, שמשך לי את העין ואמרתי אני חייבת להכיר אותו. ובאמת שבזמן האחרון אני מנסה להיות לא בררנית מבחינת היופי גם באתרי הכרויות היה חשוב לי שייראה סביר/ נורמלי ולא מצאתי.

לאחרונה חזר לדבר איתי מישהו מהעבר- בחור שבעבר ראה אותי באוניברסיטה פעם אחת, הוא לא ניגש לדבר איתי אלא התחלנו לדבר בפייס. בהתחלה הוא לא התכוון שיהיה בנינו משהו. סתם דיברנו כל אחד למד להכיר אחד את השני, היו תקופות שהיינו מדברים הרבה בפייס, שעות בטלפון שיחות נפש כאלה. הרגשתי עליו שמבחינת אופי הוא בדיוק מה שאני מחפשת! יש לו אופי מדהים הוא בן אדם כל כך טוב ובעל נתינה אני יודעת שהבחורה שתהייה איתו תהייה הכי מאושרת בעולם. הווא לא אחד שמחפש סתם משחקים, הוא באמת מחפש בחורה טובה מבית טוב בעלת ערכים שיהיה בינהם קשר וחיבור מעולה אך אף פעם זה לא הגיע לדיבור עלינו. תמיד דיברנו על אקסים על החיים וגם אנשים שיצאתי איתם שפגעו בי הוא תמיד היה אומר לי שלא מגיע לי אנשים כאלה, שהם רק חיפשו סקס, ושמגיע לי גבר שיאהב אותי, יעריך אותי ולא מגיע לי כל המשחקים האלה.
במשך הזמן כשראיתי שהשיחות שלנו באמת ארוכות, שיחות נפש, ראיתי בו כחבר טוב. יש לציין שלא נפגשנו מעולם. אני יודעת בערך איך הוא נראה והוא לא הכי לטעמי. אם הייתי פוגשת בו לא הייתי מנסה כי לא הכי ניראה לי. אבל היום, בגלל שאני מכירה את הבן אדם אני ממשיכה לדבר איתו בגלל שאני יודעת מי הוא ומה הוא. אני יודעת שאין לו אנטרס כלפיי כי אם כן הוא היה מנסה משהו מזמן, ובאמת יש לנו חיבור טוב. לפני שבוע בערך דיברנו אחרי הרבה מאוד זמן והוא אמר שהוא יודע שהוא פיספס אותי בעבר. היינו אמורים להיפגש כמה פעמים אבל אף פעם זה לא יצא בעיקר בגללו. הוא סיפר לי שהוא ניסה לצאת עם הרבה בנות אבל זה לא זה אין לו חיבור עם אף אחת, ואחת אחת לא נכנס לו ללב כמוני.
אני יודעת שהוא מאוד חשש ובטח עדיין חושש המפגש- שברגע שניפגש זה יהיה מעבר לידידים שדיברו עד עכשיו, הוא יודע עד כמה אני קשה ושתמיד בדייטים שהייתי יוצאת בשנייה הראשונה אני כבר יודעת אם זה ימשיך או לא. בגלל שהוא כבר ממש מכיר אותי כל כך טוב, מה אני מחפשת הוא מפחד לעשות טעויות איתי, הוא מפחד מהמפגש שהוא לא יראה לטעמי.
ובאמת שניסיתי לצאת עם אנשים ולתת הזדמנויות גם לאנשים שלא הכי לטעמי ועובדה שזה לא היה זה. אני גם חוששת שכשאני אראה אותי לא יבוא לי יותר.
אני באמת נורא חוששת מהמפגש איתו- מבחינתו זה לא סתם דייט אני לא אחת שמפחדת מדייטים ולא ביישנית, אבל איתו המפגש יהיה מכריע- לכאן או לכאן.
כשאמרתי לו שהוא גם לא ממש ראה אותי רק כמה פעמים לכמה שניות הוא טען שהוא מכיר אותי שאני בדיוק מה שהוא מחפש בבחורה וזה מספיק לו הוא לא צריך יותר.
שאני דבר מאוד טוב שקרה לו והוא לא רוצה לאבד אותי. אני באמת לא יודעת מה לעשות איתו. כי גם לי יש חששות בגלל זה אנחנו לא עושים עם זה שום דבר.
לפני שבוע בערך דיברנו איזה שעתיים בטלפון וכן ברור לי שהתגעגעתי לשיחות איתו, אני יודעת שהוא בן אדם שמאוד יאהב יכבד ויעריך ויקבל אותי כמו שאני. אני יודעת שמבחינתו הוא ייתן ויעניק המון לבת זוגתו על מנת שתהייה מאושרת. אבל עדיין יש לי בי מחסום ענקייייייייי שלא שלא מאפשר לי להעביר את זה עוד שלב קדימה.
אני אשמח לשמוע מה דעתם...חוץ מיופי זה לא הכל בחיים, בסופו של דבר מה שחשוב זה הבן אדם עצמו. כל אלה אני יודעת.... ועדיין קשה לי. מאוד.
אם זה לא בן אדם שמבחינה חיצונית ממש לטעמי אני לא נשארת שם, וחותכת. איתו יהיה לי קשה לחתוך כי אנחנו יודעים שמבחינת אופי אנחנו מאוד מתאים אחד לשני
ואני באמת לא יודעת אם אני אמצא בן אדם עם חיבור כזה טוב שממש מכיר אותי, אני מרגישה שנאבדה התמימות של גיל 20 והיום קשה למצוא את זה.

sani48

New member
היי

ברוכה הבאה
,קודם כל שאלה לי אליך
,אמרת שאת יודעת איך הוא בערך ניראה והוא לא הכי לטעמך,אז למה את מיתכונת ?איפה בעצם ראית אותו?בתמונות?(כי אם כן,אז יכול להיות שהוא לא איזה פוטוגני,ובמציאות הוא דווקה ניראה הרבה יותר טוב)על כל מיקרה ראיתי לא פעם בחיים שלי בחורות שבהתחלה פסלו גבר בגלל המראה,אבל בסופו של דבר כן נתנו לזה צאנס,ובסופו של דבר היה בנהם אש,המשיכה כן יכולה להגיע עם הזמן (כל עוד לא זה לא מישהו שאת נגעלת אפילו להיתנשק איתו)ולפי מה שאת מתארת נפל עליך מלאך משמיים,הוא נשמע באמת בחור זהב,על תפספסי את זה,תתני לו צאנס,ותתני גם לעצמך צאנס סוף סוף להכיר מישהו שבאמת יכול להיות שמתאים לך,מה שכן,אם את באמת תרגישי שאת לא נימשכת אליו אפילו קצת,ואת תחשבי שזה לא זה,אז על תמרחי אותו יותר מדי,תיהי כנה איתו בשביל שהוא לא יפתח ציפיות לשווא,מקווה שהכול היסתדר בנכם בסופו של דבר,תעדכני אותנו בהמשך,שיהיה המון בהצלחה

קמוש1

New member
היי תדה!

על התגובה...
אממ כן ראיתי בתמונות.. ובדכ התחושה שלי נכונה...
הרבה פעמים אני לא מרגישה חיבור מבחינת המראה וגם כשנתתי הזדמנות זה לא משך הרבה זמן..
איך משיכה יכולה להגיע עם הזמן? ואם אני לא מרגישה שהוא הטעם שלי אני גם לא אתנשק איתו (אין אצלי אמצע ברב המקרים.. אם זה לא זה לא..)
אני מאוד פוחדת מזה... כי ברור לנו שיש חיבור ואם ניפגש וזה לא רוצה לפגוע בו..

sani48

New member
יצא לי לראות כמה מיקרים

אחד שסיפרתי פה כבר בעבר,אבל בשבילך אני יספר עוד פעם
,חבר שלי היה דלוק על מישהי ורצה לצאת איתה,היא לא היתה מעוניננת כי הוא לא היה לטעמה (הוא לא שיא היופי חח),בסוף אבל היא החליטה לתת לזה צאנס,ועם הזמן הם היתקרבו יותר ויותר,עד שהם כבר ניהיו זוג,בסופו של דבר היא היתה כל כך מאוהבת בו,שהיא כבר התחילה לחנוק אותו,עד שכבר ירד לו ממנה,והוא ניפרד ממנה,הבחורה הזו לקחה את זה כל כך קשה,שהיא הלכה אחרי זה לפסיכולוג תקופה ארוכה,ולמה אני מספר לך את כל זה?שתראי שמשיכה כן יכולה לבוא עם הזמן,אבל מה שכן,עם מדובר על מישהו שאת אפילו לא מסוגלת להיתנשק איתו,אז באמת חבל על הזמן,ואין טעם לנסות,אבל לכי תדעי,אולי במציאות הוא יפתיע אותך ויראה הרבה יותר טוב מאשר בתמונות,כך שכל עוד הוא לא ניראה לך איזה יצור,תתני לזה צאנס,יכול להיות שגם משהו באופי ובאנרגיות שלו יגרום לך להימשך אליו יותר,רק תגידי לו מראש,שמבחינך זה לא איזה דייט רומנטי,ואת ניפגשת איתו כי את סקרנית לראות אותו,אבל שיקח את זה כבר מראש באיזי,ולא יבוא עם יותר מדי ציפיות,שיהיה בהצלחה

sani48

New member
כניראה שאתה עייף

אחרי כל הספרים שחרשתה בטח היום,לך תנוח קצת

אני לא קורא הרבה

בעיקר כותב. אני בכלל מתקשה מאד בהרבה דברים להתמיד עד הסוף, כמו בקריאה, בראיית סרטים ובקריאת הודעות.

qween6

New member
קמוש

הי חמודה.
ראשית מאוד שמחה עבורך ,שהכרת אדם מקסים ולבבי ורציני.
לדעתי,אם הטוטאל לוק שלו בסדר, והוא לא דוחה אותך,תנסי. אל תפספסי.אין כמו מראה עיניים.את תשימי לב למראה,להתנהגות,ריח,שפת גוף,עיניים,הכל במציאות.
אם יש בינייכם חיבור מעולה בשיחות,את חייבת לתת לו ולך הזדמנות. אם לא תעשי זאת ,את עלולה להתחרט. הוא אמר לך,שבעבר הוא פספס אותך,וכעת הוא לא מוכן לוותר! מאמי ,אין כמו הגברים האלה שנלחמים,מדברים מהלב,אמיתיים בלי משחקים.זה גבר גבר בעיניי.
האם רק לאור השיחות בפייס הוא אמר לך שנכנסת לליבו חזק?
אגב,לא מזמן,וסיפרתי כבר בפורום,שמעתי על זוג שהכיר בפייס והתחתן. אין הרבה,בעיקר לא בוירטואלי(אני אישית לא ככ" מאמינה בדרך הזו של האינטנט בכלליות ולא ניסיתי),אבל יש הצלחות עובדה.
אולי אתם עוד זוג שאמור להתאחד? תנסי את רק יכולה להרוויח! בהצלחה חמודה !

qween6

New member
ועוד דבר

כמו שסאני אמר,במידה ותפגשו וזה לא זה אכן תהיי כנה איתו,אל תפגעי בו,בחכמה ובכבוד.
בהצלחה יקרה.

קמוש1

New member
הייי תגובה:)

אני יודעת שאין כמו פגישה במציאות.. אבל גם אני נורא חוששת מזה.. אני נוטה באמת לפסול דייטים רק על פי פגישה ראשונה.
פה זה שונה כי אני מכירה את האופי שלו, ואני לא אוכל לעשות זאת אם הוא לא יימצא חן בעיניי. זה מאוד מפחיד וגם לי יש חששות..
הרבה פעמים יצא לי לחשוב עליו ולתת הזדמנות לפחות לפגישה אבל זה לא יצא ותמיד נסגתי אחורה...
הרבה פעמים הוא אמר כמה הוא מחפש בחורה טובה כמוני ושיש בנינו חיבור טוב וכיף לו לדבר איתי וכל זה.... אבל עדיין גם בשיחה האחרונה שהוא אמר שהוא פיספס אותי אני לא בטוחה שהוא התכוון שהוא לא מתכוון לוותר כי לא דיברנו כמה ימים. הקשר בנינו הוא לא רציף... יכולים לדבר תקופה ואז לא... אבל כשחוזרים לדבר מבינים עד כמה היה כיף לנו לדבר
אולי זה גם תלוי בי? אולי אני גם צריכה לקחת את הדברים לידיים ולקחת סיכון
ולא רק לפי שיחות דרך מחשב.. גם משיחות של שעות בטלפון.
תודהה רבהה על התגובה שלך:)

qween6

New member
בבקשה חמודה!

לדעתי שימי לזה סוף,מספיק דיברתם בפייס,בטלפון.
עם כל הפחד והחשש ,לכי על זה,רק אחרי פגישה אחת-שתיים תדעי בדיוק אם את רוצה בו או לא.
מבינה אותך לגבי לפסול בדייט ראשון\בהתחלה,,לרוב מרגישים מיד אם זה זה,אבל היו טעויות מעולם,ואנשים ששמעתי נתנו צ'אנס,כמו שסאני אמר,וזה אכן הוביל לקשר משמעותי ואף לנישואין.ולעיתים תחושת הבטן התגלתה כנכונה. אבל אינטרנט בנפרד ומציאות בנפרד,את חייבת לעבור לשלב המימוש במציאות מאמי.
תנסי,תבדקי על באמת ורק אחרי כן תחליטי,או תתייעצי איתנו כאן,ננסה לסייע בכייף בלי לשפוט אותך.

tacher

New member
זה תלוי בו ואת לא יכולה לצפות את זה

את לא יודעת עליו מספיק כדי לצפות איך הוא יתמודד עם מצב של דחיה, רק האינטואיציה שלך יכולה לחלץ אותך מזה וכרגע נראה שאת דוקא נוטה לחשוב ש'יהיה בסדר'.
אני יכולה לחזק את ידיך ולספר לך על הרבה חברים שלי שהם 'מחזרים' לשעבר והיום כולנו נפגשים בפורמט משפחתי ומדברים בפייס על החיים כאילו לא הייתה האפיזודה הזו שבדקנו את התחום הרומנטי.

מה הבעיה?

מבחינתי אני לא מבין את הדילמה, אותם שיחות נפש את יכולה לעשות עם חברה. - אולי אין לך יותר מידי חברות ?
אני חושב שאת עושה לבחור עוול - כי הרי אם היית מוצאת מישהוא אחר - הייתם מפסיקים לעשות שיחות כאלו, לפיכך יש לכל העסק רק כיוון אחד וזה קשר.
היו לי הרבה ידידות וכולן כמעט שהיה להם חבר התנתקו, חלק יותר, חלק פחות, לא נעלבתי - זו דרכו של עולם.

עכשיו נעבור לסוגיה, תראי אם הבחור נאה, אפשר תמיד לשפר, אם הוא לא נראה לך טוב מבחינת לבוש, גילוח, אלו דברים שניתן לשנות, תוכלי לעזור לו להפוך מהפך, זה כמובן לא דבר שאומרים בדייט ראש, תשימשי לב.. וברגע שמתקדם העסק.. תתחילי לפעול.
אם הוא דוחה אותך, אבל את כמהה לשיחות אותו.. אז אכן יש לנו פה בעיה, לעניות דעתי, את צריכה לתת לזה ניסיון לכאן או לכאן - לא יעבוד- תמישיכי הוא ואת הלאה, אנשים באמת לא מעריכים זמן, זמן שווה הרבה וחבל על הזמן של שניכם, הרי נגיד ולא הלך ותמשיכו להיות "ידידים" הוא ירצה יותר ואת לא, ואת תמצאי קשר והכל יגמר.. ביזבוז זמן לעניות דעתי..
בכל מקרה, בהצלחה.

למעלה