התייעצות - כושר

ממה מיה

New member
התייעצות - כושר

אני חודש וחצי אחרי לידה. כל החיים עשיתי ספורט (חגורה שחורה בג'ודו..) וממש בוער לי בעצמות לעשות שהו עם עצמי. חשבתי על מנוי ל GMAX וכמעט קניתי אבל רב החוגים שם ב 8:30 בבקר או בערב וזה לא מתאים לי. בבקר אני מתקשה להתארגן אחרי לילה בלי שינה (תאומים יונקים ) -17:00-20:00 אני מנסה לפנות זמן איכות לבן הבכור ומאוחר יותר לבעל... מחפשת פעילות ספורטיבית מאורגנת בין השעות 10:00-15:00, מישהו מכיר ? בינתיים מנסה לצעוד עם העגלה ברחבי העיר, אבל הירידות כאן גורמות לי את הברכיים. אגב, מישהו מכיר התארגנות כלשהי למשחקי כדורעף בעיר ?

Ritrita

New member
../images/Emo207.gifגם כן מחפשת משהו לעשות

עם עצמי. איזשהו חוג ספורטיבי מוצלח, קרוב לעירוני א' אם מישהו שמע:)

אשמח להצטרף גם - אולי נארגן משהו?

אני הייתי שנתיים ב- Gmax נגמר לי המנוי וכרגע לא נראה לי לחדש אותו כי קצת נמאס לי וגם לא כל כך יכלתי להמשיך בעקבות פציעה. עכשיו שכבר הכל בסדר אני ממש ממש רוצה לעשות שוב ספורט... מכל סוג שהוא אז אולי נתארגן? אפשר כמה דברים: הליכות מרוכזות - כי אז יותר נעים ומעניין משחקי ספורט (כדורסל/ כדור עף - יש לי כדורים אם צריך) אם יש פה מישהו שקצת מבין יותר מספורט ויכול לעשות לנו תוכנית אימון מעניינת לכולנו - גם יכול להיות נחמד אז מה אתם אומרים לא משהו תחרותי אלא שעה - 3 פעמים בשבוע שנוציא בה קצת אנרגיה... נעשה קצת כפיפות בטן, נחזק שרירי זרועות (למדלדל) וזהו.. אבל חבר'ה לא חארטה באמת - שיעורי ספורט אמיתיים אחרת אין טעם. בי אילת

Ritrita

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ענק

אני איתך! אין לי שום הכשרה ושום ניסיון בספורט אבל אני ממש אשמח להצטרף לקבוצה ספורטיבית כלשהי.. אילת, זו יוזמה מאוד מבורכת!

Angel972

New member
אני מוכן לארגן לכם ספורט אתגרי ...

על הפרק - האבקות בוץ, תחרות החולצה הרטובה, ו ...

Ritrita

New member
לא ראית שממה מיה חגורה שחורה?

היא תכסח אותך בהיאבקות!!

Angel972

New member
אותי ../images/Emo35.gif ... אולי לא קראת טוב ...

הכוונה הייתה שאתן תתאבקנה איתה, לא אני

Angel972

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה מזל שאני ../images/Emo189.gif

היכולת הזאת לעוף גבוה גבוה ... להעלם ... להופיע רק כשרוצים ... חחח ... עדיין משועשע מהאייקון.

אז אחרי ההתבדחויות שהיו כאן...

מה עושים? מי שמעוניין שישלח לי הודעה במסר ימים שנוחים ושעות מועדפות לפחות למפגש הראשון. אני בעד שהמפגש הראשון יהיה משהו קליל (צריך להכנס לאוירה) נעשה הליכה ספורטיבית שבסיומה נקבע את המתווה להמשך.

למעלה