אמא של אפרוחים
New member
התייעצות - ילדה בת 8
שלום,
אני חדשה בפורום, ורציתי להתייעץ.
יש לי ילדה בכיתה ב' שעברה את המבחן מחוננים. היא ילדה מקסימה במיוחד
, נבונה, מאוד חברותית ורגישה, אבל.... "רגילה". עברתי פה על הפורום, ואני לא יכולה לומר שהיא קראה בגיל 3 או עשתה דברים מאוד מתקדמים לגילה. בחשבון היא טובה מאוד, ילדה של 100, אך לא מעבר לזה. אם אשאל אותה את לוח הכפל, היא עדיין חושבת לאט לפני שעונה.
ובכלל היא ילדה מאוד חולמנית, איטית בהתנהלות שלה, וכל הקצב שלה נדמה שהוא בסלואו מושן. שאלתי - האם ילדה כזו יכולה להתאים לכיתת מחוננים ? האם יש מקום לילדים שהם איטיים גם, יחסית, ושהדגש שלהם הוא לאו דווקא ריאלי?. היא מדהימה בקריאה, מסוף כיתה א כבר קוראת ספרים של 700 עמודים (גמרה את כל סדרת הארי פוטר). פשוט התחושה שלי שהואינטליגנציה שלה היא בעיקר רגשית. אני עושה לבת שלי עוול? מה דעתכם?
תודה רבה-רבה,
אמא
שלום,
אני חדשה בפורום, ורציתי להתייעץ.
יש לי ילדה בכיתה ב' שעברה את המבחן מחוננים. היא ילדה מקסימה במיוחד
ובכלל היא ילדה מאוד חולמנית, איטית בהתנהלות שלה, וכל הקצב שלה נדמה שהוא בסלואו מושן. שאלתי - האם ילדה כזו יכולה להתאים לכיתת מחוננים ? האם יש מקום לילדים שהם איטיים גם, יחסית, ושהדגש שלהם הוא לאו דווקא ריאלי?. היא מדהימה בקריאה, מסוף כיתה א כבר קוראת ספרים של 700 עמודים (גמרה את כל סדרת הארי פוטר). פשוט התחושה שלי שהואינטליגנציה שלה היא בעיקר רגשית. אני עושה לבת שלי עוול? מה דעתכם?
תודה רבה-רבה,
אמא