התייעצות טכנית ADSL

esti_prikit

New member
התייעצות טכנית ADSL

אני מחוברת היום ל ADSL דרך קווי זהב בחבילה של 0.5M שהיא חבילת ה ADSL הזולה ביותר שישנה קצבי ההורדה שאני מגיעה נעים בין 10KB/S ל 50KB/S במקרה הטוב ביותר (תלוי כמובן במקור) למישהו יש נסיון והיה קודם בחיבור כמוני ועבר לחיבור ב 2.5M ויכול לספר לי אם כתוצאה מכך היה שיפור בקצבי ההורדה ולאיזה קצבים הוא מגיע

liranon

New member
את במקרה מורידה מתוכנות שיתוף?

את מורידה מתוכנות כמו קאזה או מורפיוס??? אני סתם שואל כי אני רוצה לדעת אם כדאי להתחבר לADSL. אני בעיקרון רוצה להוריד מתוכנות שיתוף קבצים. מה המהירות שאת מגיעה איתם?

המממממ...

כמה הבהרות. קודם כל תתקיני תוכנה שמספקת מידע שוטף על מהירות התעבורה. אני למשל משתמש ב DU Meter. המספרים שלך מתייחסים למה שנקרא bites (ביטס) כאשר מכשירי המדידה המקובלים נותנים תמונה של bytes (בייטס) כאשר 8bites= 1byte החבילה של 500kbites וההורדה בקצב של 10-50kbytes - שימי לב שאלו שתי יחידות מדידה שונות. 500k bites זה בערך 62k bytes לא רחוק מהמקסימום שאת מורידה (50). לגבי השאלה השניה - קצבי העבודה באינטרנט המהיר (במסלול המהיר יותר) מגיעים בד"כ באתרים מהירים לכ 60k וכאשר השתמשתי בתוכנות הורדה (כמו getright ) והורדתי 5-8 קבצים בעת ובעונה הגעתי עד למעלה מ 250k שהם כ (2M(bite

למעלה