התייעצות חשובה

Amoureuse

New member
התייעצות חשובה

זו פעם שלישית שאני מנסה לכתוב את ההודעה הזו: אתמול בלילה היא נפלה לי פעמיים. אני מקווה שזה יצליח הפעם. אז חברה טובה מפאריס הגיעה לביקור ביזנס בארץ והיום אנחנו נפגשים לארוחה. השאלה היא כמובן איפה, ויש כל כך הרבה קריטריונים שאני אובדת עיצות. אז, אנא, עיזרו... 1) מקום מועדף מאד: הרצליה או בסביבה כי היא נמצאת במלון שם. 2) מסעדה שקטה כדי שנוכל לפטפט חופשיץ 3) תקציב נורמלי, לא יקר מדי. מצטרף אלינו עוד זוג והם שמו וטו על סאלי עקב המחיר, אז זה נותן אינדיקציה. 4) כולנו מאד אוהבים צרפתי, אבל זה הגיוני לקחת צרפתיה למסעדה כזו? 5) שתיים מאתנו לא מתלהבות מסטייקים (זה מפיל הרבה מסעדות באיזור). 6) והכי קשה: רצוי שיהיה משהו מיוחד, שלא יהיה כמו כל מסעדה בפאריס. בביקור קודם לפני 4 שנים הם התלהבו מג'קו ובארוד (י-ם), כל שאר המקומות שלקחנו אותם היו טובים גם, אבל שני אילו זכו להתייחסות ש "כזה אין בפאריס". יש עיצה?

גידי42

New member
הייתי ממליץ לאור הנסיבות על

חסילון בהרצליה. מאכלי ים וחסילונים מעולים אבל גם מגוון של דברים אחרים. על עד העצם כמובן (יש שם עוד דברים חוץ מסטייקים למרות שליטוש לא נהנתה) או על בלה ונציה האיטלקית החביבה. הייתי כמובן ממליץ על "בר פירות ים" אבל היא נסגרה לרגל שיפוצים

Siren

New member
גידי

תוכל להרחיב על "חסילון"? המסעדה קיימת כבר כמה שנים טובות אבל מעולם לא ראיתי פרסומים שלה ולא ביקורות.

גידי42

New member
בשמחה

מסעדת חסילון כשמה כן היא, מתמחה בעיקר במנות שרימפס בשלל תצורות, רטבים ואופני הכנה. המסעדה היתה ממוקמת עד לפני כשנתיים, שלוש,במרכז המסחרי של כפר שמריהו ואז עברה להרצליה פיתוח (מול קיוטו וזוזוברה.) למרות שהיום חסילונים הם מנה דיי טריוויאלית בכל מסעדה המכבדת את עצמה עדיין מעטים המקומות המציעים כזה מגוון גדול. יש גם מגוון מנות ראשונות נאות ביותר וגם דברים נוספים פרט לשרימפסים (דגים, בשרים וכו') למרות שלא הייתי ממליץ עליה למי שלא אוהב שרימפס.המקום החדש רחב ידיים ודיי אלגנטי למרות שיש האומרים שבכפר שמריהו היא היתה יותר "אינטימית וביתית"

Amoureuse

New member
וכרגיל בסוף...

אחרי כל ההתלבטות, הוסרה המגבלה בנושא הרצליה, והוחלט ללכת שוב למקום הקבוע: תהל. כפי שעלה כבר בשאלה של ברולה, וגם בסקר בעקבותיה - בסוף הולכים למקום המוכר.

למעלה