התייעצות חשובה

Nandn09

New member
התייעצות חשובה

שלום SHAPIR, רציתי להתייעץ אם במידה ונגיד אני מחכה לתשובה ממקבלי עבודה, לכאורה נראה שההתקדמות יפה ויש אופציה להתקבל , הבעיה היא התחלה מיידית של התפקיד אליה התחייבתי בשניהם.
אין לי האופציה להתמהמה גם אני ממש לחוצה כבר למצוא עבודה וחוששת להיות בררנית, ולפספס הזדמנות באשר היא, אבל נגיד ואני מקבלת תשובה חיובית ממעסיק א' בזמן שמעסיק ב' בינתיים לא נתן לי תשובה, אבל הוא (מעסיק ב')כן אופציה יותר טובה מבחינתי, מה עושים במקרה הזה? אם כבר הבטחתי שההתחלה שלי תהיה מיידית (בראיון עצמו) ואין לי זמן למשוך אותם.תודה

pengel

New member
קרה לי בעבר

התקשרתי מיד לאופציה המועדפת והסברתי את המצב. אמרתי שאני מעדיף אותם וביקשתי פשוט שיגידו לי מה המצב. אולי זה לא יעזור לך אבל בטח לא יזיק.
יחד עם זאת, אל תשחקי עם זה יותר מדי - בשוק העבודה עדיף ציפור אחת ביד על-פני שתיים על העץ.

shapir1

New member
אני מסכימה.

גם לי קרה מצב דומה. לשמחתי האופציה שרציתי יותר גם חזרה אלי יותר מהר אז כך שזה יצא בסוף לחיוב.
אז קודם כל נקווה בשבילך שדווקא האופציה העדיפה עלייך תחזור אלייך מהר יותר עם תשובה חיובית. אבל אם זה הפוך - בהחלט להתקשר, להסביר מה קורה ולראות אם זה עוזר.
ובהחלט עדיף לך להתחיל לעבוד, אפילו אם זו האופציה הפחות עדיפה עלייך. אולי תופתעי לטובה בהמשך!

Nandn09

New member
לא נראה לי שאופתע

הם נתתנו לי בחינה שמאפיינת את האופי של העבודה ואחרי שסיימתי אותה ושלחתי אליהם את העבודה מוכנה נכנסתי ממש לדכאון מהרעיון שאעשה את זה כל היום, כך שלא יודעת איך אוכל לומר שזה לא מתאים, זה ממש קשה:(

למעלה