התייעצות חשובה

מאיהתי

New member
התייעצות חשובה

צהריים טובים לכולן, בינואר חגגתי יום הולדת וביקשתי מחמתי שתקנה לי תיק יפה. נתתי לה הנחיות מדוייקות והיא לקחה את החיפוש ברצינות... כיתתה רגליים וצילמה לי מידי פעם עד שאישרתי. אתמול קיבלתי את התיק במפגש משפחתי אבל.... רק יום לפני ביום שישי הלכתי במרכז העיר ושם בלי כוונה בכלל ראיתי את התיק שאהבה נפשי אבל ממש ובול אני! לא יכלתי להשאיר אותו בחנות למרות שידעתי שבשבת אקבל את התיק שנקנה ליומולדת.. מה עושים? התיק שחמתי קנתה לי באמת יפה אבל הוא לא משתווה כלל למה שקניתי. האופציה להשאיר את שני התיקים מרגישה לי קצת ביזבוז, מצד שני, לא נראה לי שאקבל זיכוי כספי על התיק רק אציין כי שני התיקים שונים לגמריי בצורה, צבע ועוד.. אשמח לעצות מה לעשות ואיך לספר לחמתי או שלא לספר.. תודה מראש מאיה

תיק זה דבר מתכלה (או שרק אצלי

תיק שורד זמן מוגבל?). תשמרי את שניהם, אחד לעכשיו, ואחד לעתיד.

או ש..

(מסכימה עם ההנחה שתיק זה מתכלה..) תשתמשי בשניהם לסרוגין, וכך במקום שיהיה לך אחד שיחזיק X זמן יהיו לך שניים שיחזיקו 2X זמן.. אה, ולמפגשים עם חמותך תבואי עם התיק שהיא קנתה, כמובן..

טוב, זו כנראה רק אני שלא מסוגלת לזפזפ

בין תיקים. אני צריכה מקום אחד שכל הדברים החשובים נמצאים בו, אחרת אני אבזבז את חיי בלחפש מה איפה ובלשכוח דברים בבית.

גם לי זה קורה..

הטקס שלי כל בוקר זה להכביר את הפק"ל מתיק לתיק.. עדיין קורה ששוכחת ובכל זאת אוהבת מגוון תיקים

מה רע בשניים? תעברי ביניהם

בהתאם למה שאת לובשת וכו'. כיף לגוון

טולי145

New member
אם שני תיקים שונים לגמרי בצורה וצבע

אז מה בעיה לשאיר את שניהם נראה לי הכי כיף יש אפשרות גיוון להתאים לפי סוג בגד/אירוע תהני

אמירות

New member
תלוי אם חמתך פולניה

לאו דווקא מהעדה, אלא מבחינת האופי... כי אם היא כן, אז תשמרי על שני התיקים, וכשאתן נפגשות תבואי עם זה שהיא קנתה. אם היא לא, אז תנסי להחזיר את זה שהיא קנתה, ולקחת משהו חלופי.

מאיהתי

New member
אני מבינה שאני בעמדת מיעוט פה

מוזר לי לחלוק תיק עם תיק... אז לא להגיד לה כלום? אהבתי שהבנתן את הכמיהה לתיק המושלם מאיה

1baba1

New member
תמיד טוב וכייף שיש תיקים ....

ברור שמשאירה את שניהם !!! תהני!

sharo 0

New member
למה לא להחליף את התיק של חמתך לארנק ?

תגידי לה שבדיוק נקרע לך הארנק וקיבלת תיק ליום הולדת אז עשית שימוש מושכל במתנה שלה

אז יהיו שניים
תתחדשי ותהני

לי יש תיק ללימודים ותיק לעבודה כל אחד מהם נראה אחר ומכל אחד אני מעבירה רק ארנק ופלאפון ומפתחות כי בכל אחד מהם יש דברים אחרים לחלוטין.

למעלה