התייעצות חשובה -

מסכימה... ומוסיפה-

לדעתי כמו שאת מכבדת את בת הזוג שלך, כלומרמקבלת ומתמודדת עם החברות הזו, שכנראה שמאוד חשובה לה.. ככה נראה לי שהיא צריכה להתחשב ברגשותייך.. אני חושבת שהיא צריכה להשתדל לא להיות בסיטואציות שעלולות להעלות את חשדך... תבקשי להצטרף אליהן לפעמים... או שלא יהיו לבד במקום אינטימי... רק עד שתחזירי לעצמך את הביטחון.. ומניסיון אני יודעת שחוסר ביטחון בזוגיות, הורס אותה.. לאט ובהתמדה...

אני באמת חושבת -

שיש שם רגשות מעבר לחברות רגילה. אתן מכירות את זה שיש לכן הרגשה? אינטואציה שכזו.. קשה לי להסביר. משהו בלב שלי מרגיש שיש שם משהו מעבר למרות שהבת זוג שלי אומרת אחרת. אני מאוד מבולבלת - לא יודעת מה לעשות כדאי לדעת.. איך להמשיך מפה?

התייעצות חשובה -

שלום לכן , יש לי חברה 3 שנים. הזוגיות שלנו מלאת אהבה טובה ותומכת.. לפני כמה חודשים חברה שלי הכירה בחורה לצורכי חברות בלבד, מדברות מסמסות ניפגשות יש להן כימיה טובה. הקשר שלהן מאוד מוזר בעייני, זאת אומרת שאני מרגישה שיש שם רגש שאני לא מצליחה להבין מהו - זה מרגיש שיש שם רגש לא מובן מ-2 הצדדים. לא כזה שמפרק זוגיות ממש לא, אולי סוג של הדלקות קלה? לא יודעת .. מה שאני יודעת שאחת יכולה לגרום לשניה להזיל דימעה או שתיים. מה אתן חושבות? יכול להיות שיש קשר כזה שהינו אפלטוני בלבד? או לדעכתן יש רגש ?

karina27b

New member
אני גם מאמינה באינטואיציה

תתבונני מהצד תסתכלי מה קורה בלי להתערב אם זה יראה לך מוזר תשאלי אותה שוב מה קורה שם ותשתפי אותה בחששות שלך זה כמובן אם תגלי משהו מוזר באמת בעינייך קחי את הזמן ותבררי בשקט בהצלחה

אני בהחלט חושבת שיש קשרים אפלטונים..

יש לי חברה למשל שהיא כל כך מצחיקה אותי אנחנו מדברות חופשי ובכייף היא יכולה להביא אותי להתרגש עד דמעות.

ji ji

New member
תמיד אנשים חדשים

שנכנסים לי לחיים מרגשים אותי בצורה כזו או אחרת וזה נראה לי טבעי ואולי הריגוש זה חלק מהסיבה שנכנסו לחיי... כדי ללבן את זה (עם עצמך ואיתה) צריך לדבר כדי לפתוח, לשתף ו"לפרק" את החששות שלך וזה תלוי מאוד בטיב הקשר וברמת האמון שיש ביניכן כי בעיני, אם היה לך יותר ביטחון זה היה פחות מפריע לך, לא?! (את מוזמנת להעמיד אותי על טעותי) אני מקווה שתתבדי במחשבות ושתוכלי לשתף אותה ולקבל ממנה חיבוק חם שיעביר לך מסר של "הכל בסדר, אני כאן"

למעלה