התייעצות חשובה

קרן אור

New member
התייעצות חשובה

היי יש לי חבר מזה זמן מה. הוא בחור מקסים, רגיש ומפרגן והקשר שלנו התפתח מהר מאוד במהלך התקופה האחרונה. תמיד חשבתי שאני אדע כשזה יהיה "זה"... אני בחורה החלטית, חוויתי מספר קשרים ואני יודעת מה אני מחפשת בקשר. הבעיה היא שבקשר הזה, אני מרגישה אחרת. אין ולא היה לי את ה"וואו" והפרפרים שאני רגילה לחוות בתחילתו של קשר. אני אוהבת את הבחור (דואגת לו, מתגעגעת אליו ורוצה להיות איתו) אבל אני לא "מאוהבת" בו... לא מרגישה אף פעם את הבטן "מתהפכת" לפני פגישה איתו, לא מסתובבת בבקרים עם עיניים מזוגגות ולא "מרחפת"... אני יודעת שבסופו של דבר מה שנשאר בקשר זו האהבה, החברות והתשוקה (ואלו קיימים) אבל אני שואלת את עצמי האם התחושה שאני רגילה אליה ושחסרה לי היא משהו שאני צריכה לוותר עליו. אני יודעת שזה משהו שאני צריכה להרגיש עם עצמי מבפנים אבל חשבתי שאולי יסייע לי לשמוע קצת מניסיונם של אחרים שנמצאים בזוגיות. אחת מחברותיי הנשואות סיפרה לי שגם היא חוותה בעוצמה את הרגשות הללו ובכל זאת היום היא חיה באושר עם בן זוגה. מה דעתכם?

לנושנוש

New member
כנראה שהגבר הספציפי הזה משרה עליך

בטחון יותר מאחרים שהכרת לפניו. כל התופעות שתיראת (הבטן "מתהפכת" לפני פגישה איתו, בבקרים עם עיניים מזוגגות , "מרחפת") כל אלה תוצאה של חרדת נטישה והתרגשות כאשר את מגלה שלא נינטשת ויש עוד טלפון/ פגישה. על רגל אחת כמובן אבל בעיקר הפחד........תשאלי את עצמך עד כמה חשוב לך להרגיש שאת עלולה לאבד את האיש וההרגשה הזאת שזכית במתנה משמיים שהרבה יותר טובה ממך(אני מגזימה, אבל ככה מרגישים הרבה פעמיםן וזה יוצר את הריגוש....). אם הוא נותן לך הרגשה של בטחון ואת מרגישה שוות ערך לידו זה מה יש

danielmh

New member
מנסיון

בדר"כ פרפרים וריגושים זה כתוצאה מסימני השאלה, אי הידיעה, מה צפוי ? וכו'. מסתבר שהוא לא מסוג הטיפוסים שמשחקים משחקים, נעלמים פתאום, בקיצור לא מדובר ב"מניאק" טיפוסי. אל תעשי תנועה טיפשית רק בשביל לחוות לזמן קצר את אותן רגשות חולפים שמשאירים אחריהם חלל אחד גדול ושחור. בהצלחה

גארוטה

New member
ז כ י ת !

אם מצאת בחור מקסים, רגיש ומפרגן שאת אוהבת, דואגת לו ומתגעגעת ומה שאת רוצה זה להיות איתו, אז זכית. הפרפרים עפים, הבטן המתהפכת חוזרת למקומה, מהריחוף אפשר ליפול.. ועם עיניי מזוגגות לא "רואים" טוב (את הדברים הבאמת חשובים). בקיצור, כל סימני ההתאהבות בסוף נעלמים ומה שנשאר שזה מה שיש לך כרגע, זה בעצם מה שחשוב באמת וזה מה שנשאר בקשר לאורך זמן. במבחן הזמן והזוגיות אלה הדברים הבאמת חשובים. בהצלחה.

tapuznik

New member
אחחח הפרפרים האלה...

איזה כיף הפרפרים האלה אההה? להתאהב ככה זה כמעט טעם החיים ממש. מבין אותך על החוסר, בחיי שמבין. אבל אולי דוקא השוני הזה הוא הסימן שזה זה. שזה אמיתי יותר מכל השאר? אולי זו ההתחלה של הקשר הכי נפלא ואמיתי. כזה שנבנה לאט ובטוח ויהפוך לחברות אמיתית לצד הזוגיות הטובה. לא תנסי, לא תדעי.
בהצלחה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין פרפרים ../images/Emo55.gif, אבל יש פרחים ../images/Emo39.gif

ממה שכתבת, לדעתי, אמנם אין פרפרים, אבל יש רגש עמוק. זה לא נשמע כמו סתם פשרה (כמו במקרה של sos111), ואני חושב שזה בסיס מצוין לקשר עם הרבה אהבה, סיפוק ועומק. מריוס

seeyou

New member
חוויתי מספר קשרים- יודעת מה אני מחפשת בקשר

" בקשר הזה, אני מרגישה אחרת. אין ולא היה לי את ה"וואו" והפרפרים שאני רגילה לחוות בתחילתו של קשר" אני אוהבת את הבחור (דואגת לו, מתגעגעת אליו ורוצה להיות איתו) אבל אני לא "מאוהבת" בו.
שאלה קטנה: איפה כול הבחורים שגרמו לך פרפרים באיזור הבטן?
לא ברור בת כמה את ולאיזה נסיך את מצפה יוסי

seeyou

New member
מסופקת או מסתפקת ממנו../images/Emo22.gif?

את מכירה הרבה נשים "מסופקות" על ידי אותו גבר כול הזמן-כול החיים ?
יוסי

יוסי!... תגובתך לא שייכת לעניין. היא צריכה...

להשיב האם הגבר המסויים הזה, שאיננו מייצר פרפרים עפ"י מילותיה - יודע לייצר איזה אורגזמה משובחת...

seeyou

New member
../images/Emo6.gif היא צריכה לבחור בן זוג לפי המפרט שלך?

גבר שיודע לייצר איזה אורגזמה משובחת לא ירצה הגבלה-זוגיות בשום מסגרת היא כתבה שהיא הכירה כמה ברנשים בחיים שלה
אם היו לה גם כאלו עם פוטנציאל לאורגזמה משובחת אז זה הרווח שלה אם עדיין לא פגשה כאלו
אז יכולה עוד לחלום.

chenby

New member
תתפלא

אגב, לא תמיד זה תלוי בגברים לספק אורגזמה.. גם, אבל גם תלוי באישה... לפעמים גבר יודע לספק אורגזמה לאישה אחת בלבד.. ואז הוא לא ירצה לנסות לספק שום אישה אחרת :)גם אופציה..

לא, זה לא נכון

1. אין אישה שאי אפשר להביא אותה על סיפוקה בדיוק כמו שאין גבר כזה - הכל שאלה של עיתוי, מצב רוח, נסיבות וטכניקה. 2. גבר שיודע להביא אישה אחת על סיפוקה נמצא בעמדת יתרון על גברים אחרים בנוגע ליתר המין הנשי (זה לא ממש מדע טילים, את יודעת - כולכן, פחות או יותר, משתמשות באותו ציוד
) ולמה שגבר בריא יוותר על היתרון הזה?

seeyou

New member
לדעתי יש טובות ממנה../images/Emo8.gif לפי מחקר אישי

בנות-נשים פחות יפות "טובות" יותר בסקס-משתדלות יותר היפות קצת מפונקות לטעמי

seeyou

New member
איך המוטו שלך?:תמיד כוון אל הירח. גם אם תחטי

עדיין תימצא בין כוכבים
בזוגיות ארוכת ימים יש יותר החטאות
מאשר פגיעות בול

chenby

New member
כל עוד יש הרבה

ויש שמחה... אפשר תמיד לטבל עניינים..

chenby

New member
לא יודעת אם כדאי לך להשתמש בעצה

של חברה שלי - היא אמרה לי פעם תמצאי לך מישהו שקצת יותר יפה מקוף, ואוהב אותך יותר משאת אותו.. את תהיי המאושרת באדם.. אני עדיין שואלת - האמנם? אין לי מושג מה לייעץ לך, אני מסכימה עם גארוטה, ואני גם חושבת שכן צריך אותם.. מצד שני, בהמשך הם ממילא נעלמים עם השגרה- ואם נשארת חברות טובה ושמחה ורצון להיות יחד ומשיכה, זה שווה הכל.

למעלה