התייעצות חשובה

התייעצות חשובה

שלום חברה טובה מאוד שלי אבדה תינוקת בת 4 חודשים אחרי מחלה. התינוקת הזו הייתה אמורה להיות מחר בת 18. עוד מעט חיילת. אני יודעת שזה יום קשה לחברתי ואני מנסה לחשוב מה אני יכולה לעשות למענה. האם יש לכן רעיונות מחבקים ותומכים? אשמח לכל רעיון. תודה מראש, יעל

נאשא

New member
ממש לא ידעתי מה להגיד

בעיקר נתקע לי בגרון. מקווה שעבר לה קל יחסית. מסכימה עם ברבי החכמה שזו המתנה הכי טובה שאת יכולה לתת לה: חברות והבנה.

דיא

New member
מצטערת שלא הגבתי

לא היה לי שום רעיון. מודה שהבחירה שלך (ובטח גם שלה) לציןן שהיא הייתה אמורה להיות "עוד מעט חיילת" עשתה לי מאוד רע. עדיין קשה לי עם דרך החשיבה הזו בארץ, ואני לא חפה ממנה. אבל לציין על דרך ההחמצה את החיילות, זה אומר משהו כבד מאוד על החיים שלנו
. אני מצטערת על זה שתינוקת זו לא זכתה להתאהבות ראשונה וללב שבור ראשון, לעבודה ראשונה, להתרגשות לקראת ואחרי בגרויות, למסיבת סיום.
מקווה שהיא צלחה ימים אלו בקלות ומקווה שאת, לב גדול שכמותך, היית שם בשבילה ולא כאבת יותר מדי.

קיטי08

New member
באמת קשה להגיב

כי זה מדגיש עד כמה האובדן של כל אחת מאיתנו הולך ללוות אותה בכל כך הרבה נקודות בחיים. אני הייתי שואלת (כי זה נראה לי שזה משהו שהיה מתאים לי) אם יש דרך שרוצה לציין את זה ביחד, סוג של אזכרה אישית. האובדנים של תנוקות הם כל כך פרטיים ולא חברתיים שלפעמים כן מקל לעשות משהו בעל אופי חברתי. שולחת חיבוק לשתיכן

happy

New member
לקחת אותה לשתות קפה

פשוט לצאת את והיא סוליקו. הידיעה שאת זוכרת זה המון. וואו כמה קשה.

אז ככה

ברור שאני מראה לה שאני זוכרת, אנחנו מדברות באותו היום והיא יודעת שאני זוכרת. רציתי לעשות משהו מעבר - לא הצלחתי הפעם. דיא, הזכרתי את זה שהיא הייתה אמורה להיות חיילת כי בתעתוע גורלי, יום קודם, אחיה שנולד שנה וקצת אחריה, קיבל צו גיוס ודברנו על הקשר המוזר הזה... בית קפה בתאוריה זה רעיון טוב אבל היא לא יוצאת מהבית ביום הזה. חוץ מאשר ביקור בבית קברות. בשבוע הבא יש מסיבת סיום י"ב לשכבה הזאת וכל כך קשה לה עם זה. ואני מבינה אותה.... תודה לכולכן. יעל

יומטוב5

New member
כייף לה שיש לה חברה כזאת

שאוהבת וזוכרת כי מנסיוני הסיפור של אובדך תינוק נמחק מהחברה היום כשה אני מזכירה את מיד משתיקים אותי או אומרים לע שטויות מזמן היית צריכה לשכוח וגם אני חשבתי על בלוי בבית קפה אבל אולי תבקרי אותה ופשוט לפעמים חיבוק והבנה יותר טוב מכל דבר אחר

ברבי28

New member
יש לי מכרה מהעבודה

שאבדה את בנה בגיל 4 לפני 14 שנים בנסיבות טרגיות ומזעזעות, כל המשפחה חיה אותו ונושאת את זכרו בליבה בצורה אמיצה ומעוררת השתאות (עד כדי כך שחלק מהאנשים חושבעם שזה הזוי) בכל יום הולדת שלו ויום פטירה שלו (בהם היא בחופש מהעבודה), אני שולחת לה SMS בעל שתי מילים "זוכרת איתך" היא אמרה לי פעם שזה מחזק אותה מאוד

למעלה