התייעצות חשובה לי..

Starship

New member
התייעצות חשובה לי..

אני בת 19, הוא בן 23.
הכרנו לפני שנה בערך, לא זוכרת אפילו איפה, התחלנו להיפגש פעם ב כי אנחנו גרים די רחוק, אבל היינו מדברים בטלפון ומסתמסים ממש כל היום.
היה ברור שיש בנינו משהו אבל אני לא כל כך רציתי אותו כי הוא ממש רצה אותי (טמטום שלי...), פעם אחת התנשקנו, ופעם אחת הוא ישן אצלי אז היה נגיעות פה ושם אבל פשוט לא יצא יותר והוא גם לא ניסה כי הוא באמת פשוט נשמה.
גם דיברנו על הכל באופן פתוח, ממש על הכל. הוא בחיים לא הציע לי לצאת באופן רשמי, ידעתי שעמוק בלב הוא רוצה אבל אני תמיד מדחיקה ואין אצלי באמצע, או שכן או שלא. לא אהבתי את המצב שנוצר, לא באמת היינו ביחד אבל כן דיברנו ממש פתוח.
ואז לפני חודש הוא התחיל להיות קר אליי בסמסים והבנתי שמשהו לא בסדר, פתאום הוא סיפר לי שיש לו מישהי ושכל התקופה הזאת פגעתי בו והוא לא יכול יותר.. ופתאום הכל התפוצץ לי בשנייה ומאז אני כל היום חושבת עליו, מבינה מה הפסדתי.
הוא אמר לי שהוא אהב אותי ממש ולא התייחסתי אליו בכלל ופתאום אני מבינה שיש משהו במה שהוא אומר, והוא אמר שאם לא יילך לו איתה הוא תמיד ינסה להיות איתי... כי הוא לא ידע שאני גם רוצה. יש לי בעיה בלהראות רגשות כנראה..
הוא אמר שמהיום שהכרנו הוא ידע שנהיה בסוף ביחד. ונכון שכל התקופה הזאת לא רציתי אותו אולי אבל עכשיו זה ממש ההפך, "עד שאתה לא מאבד אתה לא מעריך..." השאלה איך אני צריכה להתנהג עכשיו? אנחנו כן מדברים אבל כזה סתם מה קורה וכאלה בסמסים, אני באמת רוצה שנהיה ביחד כי אני מבינה עכשיו מה הפסדתי... אני אמורה להראות לו שאני ממש רוצה אותו או להיות קרה אליו בכוונה?
סליחה אם חפרתי או לא ניסחתי את עצמי נכון. תודה

dudix2

New member
פשוט תספרי לו מה את מרגישה

את מה שרשמת פה שאת מצטערת שלא התייחסת אליו ושאת רוצה לנסות עכשיו. אין צורך לרדוף אחריו או להיות קרה אליו, פשוט להגיד לו מה שאת מרגישה וזהו.
הוא יחליט לבד אם הוא ממשיך עם הבחורה שהוא יוצא איתה או לא, ממה שאני מבין הוא ימשיך איתה, אבל לפחות שידע מה את מרגישה כי נתת לו להרגיש ההפך.

Starship

New member
כן דיברנו על זה

אחרי שהוא אמר לי התחלתי לבכות והתפרצתי ואמרתי לו למה איתה כן ואיתי לא, והוא פשוט שאל אותי אם אני רצינית כי כל הזמן הזה הוא רמז לי ורצה ועכשיו הוא איתה בנתיים. ואין לי מה לעשות כי אני יודעת שהנוא מפחד להיפגע ממני אבל אני יודעת שאני אהיה טובה איתו.
אז אני רוצה איכשהו לגרום לו לרצות אותי שוב, ואתה בתור גבר, מה היה מושך אותך יותר, שהייתי עכשיו חופרת לך, כלומר שולחת הרבה הודעות, מדברת יפה, או נהיית אדישה?

dudix2

New member
שימי לב לשאלה שלו

אם את רצינית.
אני מקווה שענית לו על השאלה הזו. אני חושב שהוא מחפש בחורה רצינית והוא לא בטוח שאת באמת רוצה להיות איתו ולא תתחרטי אחר כך ואז הוא גם יפסיד אולי את הבחורה השניה.
אז אם לא ענית לו כמו שצריך על השאלה הזו כדאי שתגידי לו את זה ברור. חוץ מזה אין מה לעשות יותר לדעתי.
בחורה ששולחת הרבה הודעות זה לא מושך בכלל בעיניי אני בשלב מסויים כבר מפסיק לקרוא את ההודעות :)
אני לא חושב שאת יכולה לגרום לו לרצות אותך שוב, הוא כרגע בקשר עם בחורה אחרת ואת צריכה לכבד את זה. הדבר היחיד שהיית צריכה להגיד ואמרת לו כבר שאת מעוניינת בו, זה הכל, אם הוא ישנה את דעתו הוא כבר יפנה אליך.
אם תתקשרי אליו ותציקי לו זה יוריד מהמשיכה שלו אליך כי אף אחד לא אוהב אנשים שמטרידים. דווקא עם תמשיכי עם החיים שלך ותחפשי מישהו אחר זה יהיה לך יותר טוב ואם הוא ישים לב לזה זה יהיה לטובתך.
בהצלחה!

Starship

New member
בטח שעניתי לו

הוא האדם הכי רציני שיש, לא ראיתי עדיין אחד כמוהו, וכשהוא היה רציני כלפיי הייתי עסוקה בשטויות, ועכשיו בטח הוא מצא לו בחורה רצינית באמת אז הוא לא רוצה להישאר קירח משני הצדדים..
וגם אני חושבת שאני כביכול צריכה 'להתקדם'..... לפחות שזה יראה ככה, כי אצלי לפחות, כשמישהו לא רוצה אותי פתאום אני רוצה אותו יותר.

dudix2

New member
להתקדם בשביל עצמך

משום מה שאת מתקדמת ודואגת לעצמך אנשים אחרים קולטים את זה ומתחייחסים לזה בחיובי. אנשים תמיד מעריכים ביטחון עצמי, החלטיות ושאיפה להשיג משהו שמאמינים בו.
אם לא הולך לך עם הבחור הזה, את צריכה פשוט להתקדם.
את לא יכולה להחליט בשביל מישהו אחר או לנסות לשכנע אותו במילים, זה לא עובד.
מה שכן את לומדת מהניסיון שזה שיעור חשוב ממה שאנשים מייחסים לו.

לדעתי הלימוד הכי גדול זה שאתה/את (אני מדבר יותר אל עצמי עכשיו) לא מצליח במשהו ולומד מחוסר ההצלחה.
מי שנכשל זה לא מי שלא הצליח, נכשל זה מי שהפסיק לנסות. מי שנחוש ולא מפסיק לנסות לא יכשל.

dinozaur1

New member
זה פשוט מזכיר

את רוס וריצ'ל ברמה אחרת... אני מאוד מקווה שההשוואה לא פוגעת בך באיזשהי צורה כי זה ממש לא הכוונה, זה פשוט נורא מזכיר את הסיטואציה שרוס היה מאוהב ברייצ'ל במשך שנים ואז פתאום היא הבינה שהיא אהבה אותו כל הזמן... אני פשוט חי בסרט... :)

בכל אופן בתקווה שההודעה הזאת לא תיהיה חסרת ערך לחלוטין, אני באמונה שהכל קורה לטובה, ואולי הדרך המאוד מסובכת הזאת היא הדרך שהיית צריכה לעשות כדי להבין מה שהבנת ובסוף הכל יגמר בצורה טובה.. אבל בכל אופן את לא יכולה לשנות את מה שקרה, ואת צריכה לתת לדברים לקרות לבד...

הקשר שלו עם הבחורה לא צריך להיות קשור אלייך. את תייהי שם, תמשיכי בחייך, תנסי כמה שפחות לחשוב עליו (אני מניח שזה לא יהיה פשוט..), ואם זה צריך לקרות אז תיהיו ביחד.......

המון המון בהצלחה, מי יתן וזה באמת יסתדר על הצד הטוב ביותר...

Starship

New member
לא נעלבתי בכלל

ידוע שלא הייתי חכמה במיוחד, אני פשוט מקווה שגם הכל קורה לטובה ובסוף הוא יבין שאני הרבה יותר מהבחורה הזאת..
(גם אני חיה בסרט)
אני פשוט ממש לא מאמינה בקשר הזה עם הבחורה הזאת, כי מעבר לידידות הייתה בנינו קירבה בלתי מוסברת אפילו שלא היה מגע (שאני בדרך כלל צריכה), ונראה לי שהוא סתם בודד ממש והוא איתה.. (הלוואי שזו הסיבה)
תודה רבה!

orig429

New member
אני מקווה בשבילך שהוא יתן לך את הצ'אנס

הזה בהמשך. אם את יודעת שאת רוצה אותו, אני ממליץ בחום
לכתוב מכתב כנה עבורו ולהמחיש לו מה את מרגישה אליו ומדוע
נמנעת מלהפגין זאת כלפיו קודם לכן.
אם הוא עוד מרגיש משהו, יכול להיות שיקרה בינכם
משהו בהמשך. בכל אופן לא הייתי בונה על זה אילו הייתי במקומך.
תמשיכי גם את ופשוט תלמדי להיות יותר גלויה ופתוחה רגשית
שאת פוגשת ומתחברת למישהו.
שיהיה בהצלחה.

Starship

New member
להיות פתוחה וגלויה ריגשית זה משהו שמאוד קשה

לי, אבל אין ספק שלמדתי את הלקח, בכל מקרה אני לא מתכוונת לוותר בקרוב לפחות.. תודה רבה

שלום

תני לו אהבה. היי נחמדה אליו במלים ובמעשים, אמרי לו הרבה מלים טובות ועשי לו הרבה מעשים טובים. אז יחוש באהבתך, ואולי הקשר יתחזק.

Starship

New member
הוא יודע שאני אוהבת אותו

אבל כרגע הוא עם מישהי אחרת, למרות שהוא ממשיך להתכתב איתי, אומנם לא כמו פעם....
תודה לך :)

Mate22

New member
בנינו הבנות

אני רוצה רגע שתחשבי, עם יד על הלב, אם את באמת רוצה אותו.
שימי לב שרק אחרי שהוא לא רצה, את פתאום רצית.
את בטח יודעת שלנו הבנות, יש דפקה רצינית בעניין הזה. אנחנו נרצה את מי שלא ירצה אותנו, אנחנו נימשך אל ה"ילד הרע" וכ"ו...
זה מסוג הדברים שאנחנו צריכות לעבוד עליהם כדי שבעתיד יהיה לנו גבר שיהיה בעל טוב ואבא טוב לילדים שלנו. משיכה אל גברים שלא רוצים אותנו זה דבר זמני, אהבה זה לנצח (אני מקווה), ומאוד קל להתבלבל בין משיכה או הידלקות לרגשות.

תזכרי למה לא רצית אותו בהתחלה, מה לא משך אותך בו, למה אז כשהוא כן רצה אז הרגשת שהוא לא בשבילך.
אם אחרי כל זה את מבינה שאת באמת אוהבת אותו ובאמת רוצה אותו, תני לזמן לעשות את שלו. תמשיכי להיות ידידה שלו, להפגש איתו, לסמס לו דברים מצחיקים. תשמרי שכל השיחות שלך איתו יהיו ברוח חיובית וכיפית, אל תנסי לנפנף לו בכוח מול העיניים שיש לך גברים אחרים, כי כשזה בא בכוח זה בולט וזה יוריד לו. פשוט תהיי עצמך בגירסה הכי שמחה שלך, זה יעשה טוב גם לך וזה בעצם הכי חשוב.
אני, את ואף אחד לא יכולים לדעת אם בסוף את תהיי איתו. אי אפשר לדעת מה עובר לו בראש, אם הבחורה שהוא איתה תתגלה כאהבה חייו, אז פשוט קחי בחשבון שזה אולי לא יקרה. ככה תקלי על עצמך, תנסי באמת להמשיך הלאה.

אני מאחלת לך רק בהצלחה, תהיי חזקה, תשתדלי לא לעשות דברים שיביכו אותך אחרי זה- אנחנו עושות את זה יותר מדי, ופשוט תהני מהחיים :) הם יפים.

מייטי

Starship

New member
כל כך נכון מה שאת אומרת

ואני שמחה לדעת שאני לא היחידה ככה, אני חושבת שתמיד רציתי אותו בתת מודע אבל קצת הדחקתי, לא היה דחוף לי, ועכשיו פתאום....
תודה על כל העצות!

Megie

New member
היי

כמו שהרוב כתבו-ואני אסכים.. יש לך עוד סיכוי..יכול להיות שהוא ניסה להעיר אותם עם הסיפור הזה (ולא בהכרח יש אמת בדבריו) את צריכה כרגע להבין שאגו והסתרת רצונות ורגשות, ישאיר אותך בלי מה שאת באמת רוצה..אז תורידי מסכות ותתחילי לדבר.
שיהיה המון בהצלחה!

למעלה