התייעצות חשובה בנות

התייעצות חשובה בנות

אהלן מתוקות, אני אשתדל לקצר ולא לכתוב סיפור ארוך, הרופא שאני מטופלת אצלו נחשב למומחה בתחום הפוריות, אני סובלת מאנדו' דרגה 3 (מתוך 4), אתמול הצעתי לו להתחיל מחזור טיפול,(השלישי במספר) לעשות שאיבה, להפרות את העוברים ולהקפיא אותם - בלי להחזיר אותם. אחרי השאיבה לתת לי זריקה של דקא' 3.75 מ"מ לדיכוי של 3-4 חודשים וזאת כדי שהאנדו' "ירגע" ולאחר שיהיה רגוע, אחרי 3-4 חודשים להחזיר את העוברים עם המחזור הטבעי של הגוף. קשה לי לתאר את התגובה שלו, אבל הוא לא היה בדיוק מבסוט מהרעיון שלי. מישהי עברה משהו דומה? זה הצליח לה? יש לכן מושג למה הוא לא התלהב מהרעיון? אני דווקא חושבת שאם מה שמקשה על ההשרשה של העובר זה הרעלים שמפריש האנדו' אז זה יהיה רעיון טוב להרגיע אותו קצת ואז לבצע את ההחזרה של העוברים. מה אתן חושבות? אין חכם כבעל ניסיון והדעה שלכן חשובה לי מכל!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לכולכן סוף שבוע מקסים.

רעיון מצוין!

גם השאיבה טראומטית לגוף דיכוי של מס' חודשים עם מוקפאים זה רעיון מצוין. הרופא לא צריך להיות מבסוט, הוא צריך לזרום איתך אל תשכי את זה. בהצלחה

ר ו מ י ה

New member
מבחינה סטטיסטית

למוקפאים יש סיכוי נמוך יותר להשתרש, כנראה בגלל טראומת ההפשרה. יחד עם זאת, גם בפורום הזה זכינו לקרוא על הריונות ממוקפאים והנה דוגמה. לנו, יותר ממאותגרות הפוריות האחרות, יש טראומה רבה מההורמונים אותם אנחנו מקבלות בתהליך הסטימולציה ולכן המחשבה שלך נכונה ודעתי היא כי יש מקום לבדקה במבחן המציאות. שוב אעזר בסטטיסטיקה אשר מראה אחוזי הריונות גבוהים יותר אצל נשות האנדו' אשר היו בדיכוי של שלושה חודשים לפחות לפני הטיפול . אומנם המחקרים נעשו על טיפולי טריים אבל ההגיון שעומד מאחורי הסיבה להצלחה הוא אותו הגיון. הרבה הצלחה

מכירה שתי "מישהיות"

עם פרוטוקול אחר אבל שעובד על העיקרון של דיכוי ממושך. האחת זו אני, והשניה אנג'ולי , שהצליח לנו אחרי למעלה מ4 שנים (!!!) של נסיונות. הפרוטוקול שלי כלל קודם דיכוי של 3 חדשים רצופים עם דקא 3.75 ואח"כ גרוי, שאיבה והחזרה. אצל אנג'י הטיפול המנצח היה החזרת מוקפאים אחרי שייבשו את האנדו עם 3 חדשי דיכוי של 3.75. אנג'י ילדה תאומות לפני חדשיים ומשהו. אני בשבוע 33. בקיצור הרעיון שלך עקרונית נכון אבל הייתי מציעה לך לנסות את הפרוטוקול שלנו. אם הרופא לא מתלהב תשאלי אותו על מחקר COCHARNE שהראה עליה בהריונות אצל נשים עם אנדו אחרי דיכוי ממושך. ועוד טיפ קטן- בבחינת לא יועיל לא יזיק: עבודות על עכברות עם אנדו, וגם רקמות אנדומטריוזיס שגודלו במעבדה, הראו נסיגה של האנדו בעקבות נטילת אומגה 3. אין מחקרים על נשים עם אנדו, אבל לדעתי שווה מאד לקחת אומגה 3.

למעלה