התייעצות והתעניינות

• פותח הנושא lol7
  • פורסם בתאריך

lol7

New member
התייעצות והתעניינות

אז רק ככה בקצרה, אני בת 25 שסובלת מזה 7 שנים וקצת יותר מחרדות אני מטופלת בתרופות ולאחרונה עלתה הסוגייה האם להפסיקן. כמו כל אדם גם לי יש תקופות טובות יותר ופחות. אתמול ראיתי את הסרט וזה נתן לי כוחות מחודשים להתמודדות שלי, המלחמה העצמאית שלי, רציתי דעת איך הסוד יכול לעזור לי. אני אשמח לכל תגובה או הכוונה , מאוד התלהבתי אבל איך זה יכול לעזור לי??? אני יוכל לפרט לכל מי שהתעניין לגבי החרדות במסר פרטי, אבל כרגע זה לא מה שנחוץ אלא ההתמודדות שלי בעזרת או דרך הסוד. המון המון תודה

kikona126

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הסוד משמעו להיות שלם עם עצמנו, ומפה בעצם כל הדרכים פתוחות, כי ברגע שאנו שלמים בדרך שלנו אנחנו בעצם מאמינים בהצלחה שלנו, ומזמנים אותה. הסוד אכן יכול לעזור, אבל, ויש אבל, אני הייתי ממליצה להמשיך בטיפול בו זמנית (פסיכולוגי או פסיכיאטרי) על מנת שיעזרו לך לשמור על שלמות עצמית. בנוסף אני הייתי מנסה לצרף לזה מדיטציה או דמיון מודרך (כמובן בהנחיה ולא לבד) שיעזרו לך לחזק את האמונה העצמית שלך. אני חושבת שאם כרגע את על "הגל" ויש לך את המוטיבציה אז אולי זה הזמן, כי זה יפתח בך אמונה עצמית. מה בקשר ללהתחיל עם תורת הסוד ואחרי תקופה מסויימת לנסות להוריד את התרופות? (במידה ואת רואה שזה מצליח)

lol7

New member
זה הכיוון

אבל השאלה מה ומאיפה מתחילים?? זאת שאלה גדולה אני יודעת אבל מאוד מסקרנת אותי התשובה

kikona126

New member
בואי נתחיל מדברים קטנים

אופניים חדשות, העלאה במשכורת, ועוד... השאלה היא במה את רוצה להתחיל. אם אינני טועה שפי כתב פעם מאמר בנושא.

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה

את שואלת מאיפה מתחילים. בואי תקחי בתור התחלה מטרה להרגיש טוב. לשחרר ולהשתחרר מהחרדות. אני מסכימה עם קיקונה, שדמיון מודרך ומדיטציה יכולים לעזור. תחשבי על תקופה בחיים או אירוע בחיים שבו הרגשת ממש טוב. מקום שהיה נקי מ"אבל" ושהייתי בטוחה בו. תתחברי לכל הרגשות הטובים שהיו שם. תוכלי אחר כך לרשום לך את זה, כדי שתזכרי את זה טוב יותר. תבדקי מה ראית אז, מה שמעת, מה חשת. איזה מחשבות היו לך ואיזה רגשות. קחי את האירוע / המקום הזה, ככוח מחזק. הוא יעזור לך אם יהיו רגעי נפילה. פשוט תזכרי את המקום הזה ותחברי את עצמך לשם. מתוך המקום החדש הזה, אולי יהיה לך קל יותר להתחבר למטרות נוספות. אל תתחילי עם הרבה מטרות. תבחרי מטרה אחת אולי שתיים. באהבה עופרה

lol7

New member
המון תודה

אני בהחלט אקח כמטרה ראשונית להרגיש טוב עם עצמי,. אני אעדכן בהמשך

הצעד הראשון.

אני מסכים עם מה שנאמר לפני, וכהערת שוליים רק לחדד משהו. לשים לעצמך מטרה, להרגיש טוב עם עצמך.. גם כשאת לא מרגישה טוב. כלומר, אם כרגע יש לך תחושות מסויימות בגוף.. לקבל את זה.. אם יש לך בחילה.. לקבל את זה.. אם יש לך כימיקלים מסויימים שרצים בגוף.. להרגיש טוב לגבי זה .. לא להילחם בזה.. אם יש לך פאראנויות או מחשבות מטרידות.. להרגיש טוב לגבי זה. זה האתגר האמיתי.. כי את לא יכולה לקחת אחריות על מה שאין לך שליטה עליו. זה לא מבקש ממך לשנות מציאות, אלא רק חשיבה. בגלל זה זה הצעד הראשון.

למעלה