התייעצות והכרות

hyb

New member
בטח שאפשר אחרי הצהרים

כמובן הכל תלוי ברופא. תבררי עם הרופא איזו מעבדה עובדת אחרי הצהרים בשביל לעשות את ההשבחה. אני יודעת שלדוגמא באסותא עובדים אחרי-הצהרים. בכל מקרה-בהצלחה.

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. את צריכה לברר באיזה מעבדה עושים לך את ההשבחה. אם אתם גרים במרחק חצי שעה נסיעה, אפשר להביא את הזרע מהבית בכוסית סטרילית. אם אתם רחוקים, נותנים את הזרע שם במעבדה (בתקוה שיש חדרון מיוחד ולא בשירותים
). את הזרע המושבח מביאים לרופא והוא מבצע את ההזרעה. עוד על הזרעה את יכולה לקרוא במאמרי הפורום ובשאלות הנפוצות (סרגל כחול בראש העמוד). בהצלחה נועם

תולו

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאיך זה שזקיק אחד קטן מעז ?!

אני צריכה הסבר: 5 ימי הזרקה - 4 זקיקים גדולים, 2 בימין 2 בשמאל + 3 קטנים בשמאל. עד כאן הכל טוב ויפה 12 ימי הזרקה - 4 זקיקים גדולים (18), 1 בימין (לאן הלך השני ?!) ועוד 3 בשמאל (די ברור, 2 מהקטנים גדלו). עד כאן - 4 זקיקים, יום 13 - כוריגון יום 15 - הזרעה, זקיק ימין נעלם (האם יש סיכוי שהופרה?), ובצד שמאל נשאר אחד. לאן הם הולכים, הזקיקים ? נספגים ? מופרים ? עשו הסבה מקצועית לעובר בפוטנציה? (הלוואי אמן אמן) אשמח לתשובות.

נועם@בת

New member
זקיק גדול שנעלם

יכול להעיד על ביוץ ויכול להעיד על פספוס של זה שעשה לך US
, עברתי את שתי האפשרויות האלה. הזקיקים הקטנים שלא בייצו, יכולים לגדול עוד קצת או להשאר כמו שהם. לרוב הם נספגים בזמן הוסת, אבל לפעמים נתקעים שם והפכים לציסטה מגעילה שנשארת במחזור הבא. אבל מאחר ואת לא מתכוונת לקבל וסת, אלא להכנס להריון, בואי נשכח כרגע המזקיקים האחרים
. בהצלחה נועם

ענתי77

New member
צילום רחם

קודם כל ברוכה הבאה, ובעז"ה שלא תישארי כאן אלא בפורום הריון. מה שאני יודעת, שברגע שעשיתי את צילום הרחם, הרופא אמר שהכל בסדר, והחומר עובר.וגם קיבלתי פלט ממחשב שהכל בסדר. אני חושבת שתפני לרופא אחר, שיבדוק את הצילום. המשך יום טוב ענת

שושא

New member
חצוצרות יצאו במחולות

תתראי גם אותי סיבנו עם הקטע של החצוצרות חלק טענו שיש סתימה בשני החצוצרות ויש שטענו שרק אחת תקינה עם מעבר דק ובמשך 8 חודשים הייתי בטיפול רמת מרפא בהזרעות ולאחר יעוץ עם רופא מומחה שטען שהחצוצרות סתומות ויש לעבור ישירות ל- IVF רק אז הקמתי צעקות וקיבלתי מהם מכתב לIVF ממליצה לך בחום ללכת למומחה ולזרז את ההליכים כמה שיותר מהר

למעלה