התייעצות והכרות

mor mor

New member
התייעצות והכרות

היי בנות, אני חדשה אצלכן....ו"הבית" נראה ממש חם. אני בת 26, מנסה 9 חודשים להכנס. 3 חודשים איקקלומין,פרוגינובה,זקיקים.... וזריקת כוריגון... לפני שבוע עשיתי "צילום רחם"- שהיה דיי כואב...אבל עבר. הגעתי לרופא שלי בערב, הראתי לו את הצילום....ולא ידע לפענח אותו... אמר שהחודש נעשה הזרעה והשבחה, כי בנוסף לבעלי הזרע "גבולי" לפי דבריו. התחלתי לבכות....אמרתי לו, חשבתי שנדע לפחות מהצילום, אם יש בעיה... ועכשיו הוא אומר לי שמהצילום הוא לא מצליח להבין אם החצוצרות סתומות או לא... מה אני עושה...? הבנתי שדרך מכבי יש אפשרות להתייעץ אם רופא מומחה 3 פעמים בשנה... אני בדילמות?! הרופא אמר לי נסה הזרעה והשבחה במשך 3 חודשים, ואם לא אקלט....יש איזה צילום, ששכחתי את שמו שהוא גם רוצה לעשות לי... אוףףףףף

שירן55

New member
ברוכה הבאה,באמת הגעת לבית חם../images/Emo82.gif

ונקווה שמהר תעברי לבית השכן. אני מבינה אותך כלכך על האכזבות, הבירוקרטיה והדילמות. אני ממליצה לך לפנות לרופא פרטי הוא בוודאי ירגיע, יסביר ויתן את הצעתו לדרך הטיפול המתאימה ביותר -מה גם שיש מימון כספי. אל יאוש ובתקווה לבשורות טובות לך ולכל בנות ישראל

hyb

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרה ../images/Emo24.gif

מור יקרה צר לי לומר זאת אבל אם רופא לא יודע לפענח צילום רחם-אני לא חושבת שאת צריכה לעשות אצלו טיפולי פריון. קודם כל תבדקי בכלל אם הוא רופא פריון(אולי הוא גניקולוג רגיל)!!!!!!!!! הדבר הבסיסי שרופא צריך לדעת זה לפענח צילום, ואם הוא לא יודע אין מה להשאר אצלו!!! הוא אמור לראות אם החצוצרות פתוחות או סגורות-זו מטרת החדרת נוזל הניגוד לרחם!!! תבדקי איזה רופא פריון יש אצלכם ותעברי אליו (אני לא במכבי ולכן לא אוכל להמליץ לך)... לפי מה שכתבת לדעתי הנחרצת תעזבי אותו מיד. בהצלחה חמודה!

פּוֹנְג

New member
מסכימה עם היב

ואם הוא כן מומחה, ומותר לו לא לדעת ראשית זו די חובתו לדעתי להתיעץ. וגם אם לא, אז זכותך ליעוץ. סתם השערה = שאם דר. טוגנרייך הידוע לטובה בצילומי הרחם שהוא עושה כל כך טוב, אולי הוא גם יודעת לפענח אותם טוב כל כך. בהצלחה.

yaala

New member
קחי את הזמן

אל תמהרי, הזרעות תוכלי לעשות גם אחרי התייעצות אצל מומחה. מגיע לך ממכבי 3 התייעצויות עם רופא וכדאי לך לנצל לפחות אחת. לגבי המלצות תוכלי להעזר בסרגל הכחול כהה למעלה או לשאול על רופא שמתמחה בפריון ושמומלץ תקבעי תור, תבואי עם צילום הרחם ובסוף נותנים לך קבלה על "התייעצות" את מגישה למשרדים במכבי ומקבלת 80% החזר מהתשלום עד מקסימום של 540 ש"ח בערך. בקשר לבדיקה השניה שהוא אמר לך. ישנן כל מיני בדיקות ולכן רצוי שתבואי לרופא שהחלטת עם כל הבדיקות שעשית עד היום. בהצלחה.

mor mor

New member
העניין הוא:

שהרופא שלי נחשב רופא מעולה, מנהל מחלקת יולדות בכפר סבא, מומחה לפריון... אך הוא לא ממש הצליח להבין את הצילום. ואולי יש משהו בצילום, וצריך לעשות משהו.

hyb

New member
זה ממש מוזר

רופא צריך לדעת לפענח צילום (גם אני רופאה-אבל מתחום אחר לגמרי ולכן מרשה לעצמי לומר דברים נחרצים) וזה מוזר נורא -כל רופא צריך לדעת לפענח את הצילומים של האזור שהוא מתמחה בו ואם את לא רוצה לעזוב אותו לפחות תחפשי לך רופא שידע לפענח את הצילום... וזה שרופא אחד לא יודע לקרוא את הצילום לא אומר שיש בו בעיה...(יכול להיות שיש בעיה אבל זה עניין אחר לגמרי...גם בשביל לזהות בעיה צריך לדעת לפענח את הצילום

נרי כ

New member
לפעמים הממצאים לא חד משמעיים

זה כמובן לא אומר שהרופא לא טוב. זה לא מדע מדויק, ולדעתי דווקא הרופאים הנחרצים, שמסרבים להתייחס לדו משמעות או עירפול הם החוטאים. אגב טוגנדרייך - אצלי הוא והרופא שלי פירשו אחרת את הצילום. אבל שווה לקחת את זה לעוד רופא, שיביע את דעתו. אם כי תמיד נותר הרבה לא ידוע, וייתכן שגם הרופא האחר יענה אותו דבר.

בולה101

New member
תרשו לי להתערב

לא מובן לי למה הרופא שעשה את צילום הרחם לא רשם את ההערות- אם בכלל היו- לגבי הצילום????.? אצלי בצילום הרחם שעשיתי אצל ד"ר טוגנרייך הוא כתב מס' מילים על כל הצנרת שם שאיתם הגעתי לרופא המטפל. תבדקי טוב את הנושא ושיהיה בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לא ציינת מה היו הממצאים בצילום. לפעמים יש תוצאה שקשה להבין, ולכן הוא אולי ירצה לעשות היסטרוסקופיה (שזה הצצה לרחם עם סיב אופטי). אם הוא מומחה פוריות (מי הרופא, ספרי לנו) הוא אמור לדעת לפענח, כמובן בתנאי שהצילום מראה משהו חד משמעי. בכל מקרה את יכולה לקחת את הצילום ואת כל הנתונים לרופא מומחה אחר ולקבל החזר. בהצלחה נועם

mor mor

New member
זה מה שאני אעשה אני אחפש רופא

שיאבחן לי את הבדיקה. בבית חולים אמרו לי שהם לא מאבחנים... אז אחפש רופא שיאבחן לי.

mor mor

New member
היי עדכון

היי היום בבוקר עשיתי זריקת כוריגון ומחר יש השבחה והזרעה. מה בדיוק צריך לעשות...

Big Mama 1

New member
היי מור ../images/Emo24.gif

אם כוונתך מה עושים מבחינת בירוקרטיה, לא יודעת כי אין לי פרטים לגבי קופ"ח וכיוצ"ב. אם השאלה היא מבחינת יחסי מין אז להמנע, במיוחד אם יש בעית זרע. רצוי להגיע עם "מטען מלא" של חומר. תנסי לכוון אותנו, כדי שנוכל לענות לך יותר בפרוט.

מזתומרת "מה עושים?"

אם מבחינת התהליך אז הבעל צריך להביא את הזרע למעבדה בשעות הבוקר (עד מתי שאמרו לכם), ואת צריכה להגיע לשם בשעה שנקבעת לכם. ואם סתם רצית לדעת מה לעשות, הייתי ממליצה על להעביר ערב רומנטי בבית (אבל בלי סקס..) סרט, יין טוב
, אולי לצאת למסעדה - כל מה שבא לך, דברים שיעשו לכם טוב לנפש ויביאו אותך במצב הכי רגוע ומוכן כדי להצליח מחר בטיפול!
ציפורה

mor mor

New member
אבל הרופא אמר לי אחר הצהריים

לעשות את ההשבחה, כי הוא עובד רק בערב...והוא עושה את ההזרעה במרפאה שלו. אפשר גם אחר הצהריים?

למעלה