התייעצות והודעונת...

טשטושה

New member
התייעצות והודעונת...

למרות שתכננתי, הזזתי הכל על מנת לקחת חלק במפגש הקרוב, לצערי הרב מאוד לא אוכל להשתתף במפגש
כל כך חיכיתי... שנית, התגלגלה אלי מטופלת עם הריון מחוץ לרחם שכנראה תקבל זריקה על מנת לסיים את ההריון. ההתייעצות היא האם אפשר לטפל? האם לעזור בדחיקה מהחצוצרות אל הרחם? אותי כעת מעסיקה המחשבה על מהות הריון שכזה... מישהו? ליל מופלא ויום קסום

freearth10

New member
למה הגיעה אליך המטופלת?

במה היא רוצה שהטיפול יתמוך בה?
מאיה

אiהבת

New member
היי טשטושה

אישית לא היתה מתערבת מלבד טיפול תומך. מהות הריון מחוץ לרחם. אנסה להסביר עפ"י המרידאנים .. הזרע נע בפרוזדור הרחם [חצוצרות] המוביל לביצית. מרידיאן הכבד חש שאין זה הרגע המתאים מפני שהגוף סובל אולי מאנמיה ובריאותו אינה תקינה. הכבד מכונה גם "בן הכליה" ואינו מייצר מספיק אנרגיה נוזלית.מרידיאן הכבד הנחשב ל"אמו של מרידיאן הריאות" ולשותפו של מרידאן הכליות. שלושת המרידיאנים פועלים בשיתוף פעולה אך מפני שהנוזל האורגני לוקה בחסר, וויסות פעילותם של הריאות מתדלדל הדבר גורם לייבוש פרוזדור הרחם, ההפריה נעצרת איי שם באמצע החצוצרה ומתחילה לתפוח שם. המרדיאנים והקשרים בינייהם הם תורה שלמה וקצת קשה להסביר אותם על רגל אחת. הריון המתפתח מחוץ לרחם מסמן על לקות מסויימת בחומר ותהליך ההפריה. עוד טוענת הרפואה הסינית שכדי לזכות בילד, עלינו להשתוקק לו גם בכל נשמתנו וגם בגופינו.

טשטושה

New member
תודה עבור התשובות ואשמח לעוד..

מוסיפה פרטים חשובים: 1. ראשית מדובר בהריון מתרומת זרע לבחורה רווקה בשלהי שנות השלושים שכמהה לילד. 2. באחת השיחות, שאלתי אותה לגבי מערכות יחסים אם היא מוכנה לוותר על הלבד שלה, אם יש לה צורך לחלוק - היא לא מיהרה לענות ולקח לה לא מעט זמן לאמר שנכון להיום, היא לא משוכנעת שיש לה רצון/צורך/מיומנות לחלוק ולייצר זוגיות - אני מפורשות לא הזכרתי את המילה זוגיות ולא בכדי. 3. בשיחה אחרי הזרעה ראשונה שלה, אמרה שהיו לה ספקות לגבי התורם שבחרה אבל כבר בחרה ולא רצתה לסגת... 4. היתה לה תחושה ברורה שהיא בהריון, למרות שהיא דיממה ללא הפסק דימומים קשים החל מהיום השנים עשר לאחר ההזרעה. 5. בביה"ח הוחלט להזריק לה זריקה שתסיים את ההריון, כשהתקוה של הרופאים היא שההריון החי כפי שכינה אותו הרופא, יעבור לרחם ומשם ישטף עם המחזור הבא כדרך הטבע. 6. למעשה, היא ביקשה את עזרתי בפינוי העובר לכיוון הרחם. השאלה הראשונה ששאלה את הרופא אחרי שהבינה שלא נותרה ברירה זולת אותה זריקה היתה, כמה זמן יעבור עד שהיא תוכל שוב לנסות להרות. אשמח לכל תשובה/מחשבה בנושא הטיפול האם וכיצד תודה..

rafagav

New member
הייתי יותר נזהר מההכללות בתשובה

הקודמת.. אנו לא אותו דבר.. מערכות יחסים - יצירתן אינה פשוטה כלל והיא שונה לחלוטין ממערכת אחת למשנה ומאדם אחד לשני... לאחר שהחליטה להביא ילד לעולם ללא קשר זוגי - צריך לכבדה, לחזקה ובטח לא לטעון, שבעייתה מצביעה על חוסר רצון... + הריון הוא עניין מסובך ועדין... הייתי נזהר מאוד בטיפול ומסתייע ברופאים.. מקווה ומאמין, שיש מטפלים שמבינים בזה יותר ממני ובכל מקרה - שולל את ההכללות..
גורם נוסף שיכול לסייע - מניעת כאבי הגב ע"י יציבה נכונה - ראי שלל המלצות בקישור למטה!!

freearth10

New member
עם כל הצער

על אובדן ההריון היא צריכה לברך שזה כך הסתיים, כי התורם - לא היה כנראה התורם הנכון להיווצרותו של עובר ותינוק המתאים לה. מאחר שהיא כבר קיבלה את העזרה הקונוונציונאלית אני לא רואה שום סיבה לא לעזור לה להזרמה בכיוון הרצוי. הייתי מחזקת אצלה את אזור הכבד וכיס המרה כדי שההחלטה הבאה שתתקבל תהיה כזו שניתן יהיה גם לצבעה על הצד הטוב ביותר.
מאיה

למעלה