התייעצות ובחירת ג'יפ,

ShiranAway2

New member
התייעצות ובחירת ג'יפ,

שלום רב, לאחר חיפושים ממושכים אחר לאנד קרוזר, וחוסר מזלנו במציאה (שנת 2005 ומעלה) החלטנו לנסות דגמים אחרים, החלטנו לרדת מדרגה ולבחור ג'יפ מהג'יפים הבאים: דייהטסו טריוס 2007 (או אפילו 2008) מיצובישי אאוטלנדר (חדשה מחברה) טיוטה ראב 4 אשמח לשמוע חוות דעת. כמו כן, חשוב לדעת מי משלושת המכוניות יש לה שוק הכי טוב כשארצה למכור. תודה!!

אאוטלנדר מדהימה בכביש ונוחה מאוד

ראב ארבע מאוד קלה למכירה. ד``א לכל מי שאמר שזה מזל שמכרנו קורולה תוך פחות משעה אני מצרף תמונה שלה. מודל 95 יד שניה, שמתי שלט על האוטו והשכנים רבו מי ראה אותו ראשון... לידה הטיוטה שקנינו 03

kfirba

New member
ושתדע לך שהשוק של הראב4 לא כזה טוב

אני דברתי עם בעל מוסך של טויוטה והוא אמר לי שזה האוטו הכי פחות מוצלח של טויוטה. אם כבר הולכים על ג'יפון שצמא לדלק ויש עליו רק פוזה אז הולכים על יונדאי טוסון...זה רכב עם שוק.

ShiranAway2

New member
טוסון רכב עם שוק? וואלה?

הוא אוכל דלק? בגודל שלו הוא בגודל של הג'יפים הקטנים-בינוני?

kfirba

New member
טוסון

טוסון אוכל דלק......הוא זללן כמו כל החברים בקבוצה הזאת.......ארבע על ארבע קבוע מן הסתם יאכל יותר דלק מרכב שהוא שתיים על ארבע עם אופציה לארבע על ארבע והטוסון אוכל 1:6 הבנזין......קיימת גרסת דיזל חלשה שלו. בכל מקרה אם רציתם לנדקרוזר אל תצפו לאותם ביצועים מהרכבים האלה. בטח לא לאותו שוק.

kfirba

New member
...

אני ממליץ לך שתחפש לנדקרוזר....כי לא חסר לנדקרוזרים למכירה בשוק.....תחכה בסבלנות החיפזון מן השטן. 3 הרכבים שציינת פה הם ג'יפים רכים ביותר.....הם לכביש עם פוזה קצת וזהו... לא מצוידים בהילוך כוח, ואפילו מרווח הגחון שלהם נמוך שלא מאפשר להם לעבור בשטח שהוא קצת יותר משבילים, ואני לא מדבר על טכני. מקסימום שבילים ודיונות שגם בדיונות ללא הילוך כוח יקשה עליהם. הטריוס, סתם אוטו קטן לא יכנסו בו יותר מ4 אנשים וגם זה יהיה צפוף, צר וגבוהה יכול להתהפך בקלות בסיבובים, מנוע קטן...ואין סוף לחסרונות שלו, כדאי לך לוותר. האאוטלנדר יהיה לך מהנה בכביש אבל הוא כל כך נמוך שלא הייתי יורד איתו לשטח בכלל. הראב 4 תרגיש לך די נוחה בכביש ותתן לך קצת לטעום שבילים ואולי דיונות שיהיו בשבילה השיא. ורק שתדע שהשוק של אף אחד מהם לא בשמיים . חפש לך לנדקרוזר!!

למעלה