התייעצות די דחופה

SummerSpirit

New member
התייעצות די דחופה

אני בכיתה יב' בשביל הרקע.. יש לי חברה נורא טובה שלומדת איתי בכיתה והיא ועוד אחד מהכיתה שלנו מחליפים מבטים כבר חודשיים. הוא עובר לידה ומסתכלת עליה, עושה לפעמים עיניים ואומר לה משפטים אידיוטים שלפי דעתי המטרה שלהם לפתוח איתה דיון. היא רוצה אותו, יש לה משהו אליו ולפי מה שנראה לי גם הוא מעוניין בה. הבעיה היא שחברה שלי נורא ביישנית והיא רוצה שהוא יזום. החלטתי שאני אלך לדבר איתו, לדרבן אותו בשביל זה (להציע לה לצאת איתו בערב השנה החדשה למשל) אבל היא אמרה לי שהיא מפחדת שאני אעשה לה פדיחות. חשוב לי לדבר איתו, שלא יתבזבז... מה אתם מציעים?

SummerSpirit

New member
אהה

לא יודעת.. אין לי בעיה לדבר איתו עליה וזהו.. אני לא מתביישת ממנו או משהו כזה. הקטע שאני רוצה לסדר את זה לפני יום שישי ככה אולי הוא יציע לה לצאת בערב השנה החדשה.

אושר מ

New member
אבל אבל אבל

אני לא מתה על הרעיון של דייט ראשון בסילבסטר... למה דווקא אז?

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif דווקא זה יכול לגרום לביאוס כללי

נניח ששניהם מבינים שזה סתם משהו על הפנים ולא מתאים זה סתם יהיה כזה עכשיו חצות צריכים להתנשק?? *לא בא לי עליו* *לא בא לי עליה* זהו... נגמר... היה סתם באסה... כולם מבואסים (אני כמובן מדבר על המקרה הגרוע) לא נראה לי שזה מוריד לחץ משום נשיקה ולמה אתה נלחץ מדברים כאלה??

אושר מ

New member
זה לא מוריד שום לחץ

אם כבר, זה רק גורם להם להרגיש רע כי הם כאילו *חייבים* להתנשק. לא שהם באמת חייבים אבל הבנת את כוונתי. היה אמור להיות לי דייט ראשון בסילבסטר מתישהו... בסוף דחינו אותו בשלושה ימים...

winterbabe

New member
אני בכלל לא הייתי מתעסקת עם זה...

שלא תביני, בתור חברה בוודאי הייתי מעריכה את זה, ואני יודעת שזה בא מכוונות טובות, אבל מנסיוני, זה רק מזמין צרות. היתה לי סיטואציה דומה בכיתה יב' עם איזה בחור, וחברה שלי הלכה לדבר איתו ברמה העקרונית, ויצא מזה סיפור שהתוצאה שלו היתה שהוא בכלל לא מעוניין, והייתי מאוד נבוכה מזה. אולי דברים השתנו מאז (בכל זאת, עברה תקופה..........) אבל אם שואלים את דעתי, תני לזמן לעשות את שלו, ומה שיקרה יקרה. יכול להיות שהוא יתחיל איתה, יכול להיות שהיא בסוף תאזור אומץ ותתחיל איתו... הכל יכול לקרות. ובאמת, ערב השנה החדשה זה לדעתי היום הכי פחות מוצלח לדייט ראשון. גם מנסיון, אבל כבר לא נכנס לזה.

SummerSpirit

New member
אני מסכימה איתך אבל

הבנאדם טוטאלי דורש אותה! הוא מתיישב לידה ומסתכל עליה, משחק לה בשיער, מחמיא לה על הבגד.. משחק משחקים דפוקים בקיצר! וכולם אומרים לה שהוא דלוק עליה כי זה ממש שקוף (אולי יותר מדי אם אתם מבינים למה אני מתכוונת) אבל היא רוצה שהוא יזום. כבר כמה שבועות שהוא מתנהג ככה וכלום לא קורה.. אולי הוא מפחד מדחיה וכן כדאי לי לתת לו מן אישור שמותר לו לפעול?

shellyland

New member
איך אתה איתי רוצה רק לשחק

בא הולך, הולך ובא ומתרחק לפעמים מכאיב, מושך לי בצמה ואומר לי שאני ילדה קטנה נתתי לך כמעט את כל המשחקים אבל אתה ואיה צוחקים... סימנים של אוהבים

למעלה